
مواد لازم:
سیب زمینی :خرد شده و پخته شده 5 عدد
اسفناج : خرد شده تفت داده شده 2 کیلو
پیاز:2 عدد بزرگ خلال شده و سرخ شده
پنیر پیتزا ورقه ای یا رنده شده ( من موزارلا استفاده کردم)
heavy whipping cream خامه رقیق:1/2 پیمانه
سیر 2 حبه
نمک و فلفل سیاه
ته ظرف مورد نظر رو چرب کنید
سیب زمینی ها رو برش بدید و بریزید داخل قابلمه اب کمی بریزید روشون و اب پز کنید . ولی نزارید خیلی بپزن و له بشن . ابشون رو خالی کنید.
و کف ظرف سیب زمینی ها رو بچینید روی سیب زمینی ها اسفناج سرخ شده و تفت داده شده رو بریزید و روش پیاز داغ و سیر رنده شده و روی ان را با پنیربپوشانید ونمک و فلفل بپاشید و دوباره سیب زمینی بچینید
و همین کار رو تکرار کنید تا وقتی همه مواد تموم بشه و روی ان را دوباره با پنیر بپوشانید و خامه را روی انها بریزید روی ظرف رو با فویل بپوشانید و بزارید داخل فر 160 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه بزارید 10-15 دقیقه مونده که از فر خارج کنید فویل رو بردارید تا پنیر خوب سرخ بشه
و بعد نوش جان کنید



yummmy
پاسخ دادنحذفلیلا جون منظورت از خام رقیق چیه؟
whip cream?
اره عزیزم منظورم ویپ کریم هست
پاسخ دادنحذفلیلا جون گل کاشتی دست مامان رویا جونم درد نکنه
پاسخ دادنحذفهمیشه وقتی بیحوصله ام میام اینجا از زنده بودن عکسها کلی انرژی میگیرم
شاد باشی
مرسی دوست خوبم شما همیشه لطف داری به من
پاسخ دادنحذفشاد و موفق باشید
چقدر خوشرنگه این گراتن . من عاشق رنگ سبزم توی غذا. خیلی عالیه. ممنون لیلا جون.
پاسخ دادنحذفsalam va khasteh nabashid.dost aziz misheh khameh ro cerm frish estefadeh kard???merci
پاسخ دادنحذفسلام ممنونم
پاسخ دادنحذفنه متاسفانه نمیشه دوستم
salam leyla joon
پاسخ دادنحذفman sakene us hastam
mikhastam bebinam kaghaz roghani ro ba che onvani va az kudum maghaze mitunam tahye konam
mamnon misham age javab bedi azizam
سلام دوستم میشه
پاسخ دادنحذفpaper cooking
از همه فروشگاهای میتونید پیدا کنید کروگر یا مایکلس یا هریس تیتر
و....
salaam dooste aziz, mishe be jaye khameh az shir estefade kard?
پاسخ دادنحذفسلام میشه اما با خامه خیلی خوشمزه تر هست
پاسخ دادنحذفمرسی لیلا جان از رسپی خوبت. راحت و خوشمزه بود
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم مهسا جون خوشحالم دوست داشتی عزیزم
حذفاین غذا تنها یا با نان سرو میشه؟
حذفsalam , mitonid hodadan begid in megdar movad bara chand nafr hast, ya size zarfeton ke in megdaro pokhtin ra ham begid man motavajeh misham, akheh mehmonim mikham bara avalin bar ino dorost konam :) be nazar khili khoshmazeh bayad basheh. rasti esmeh panir ro ham begid, akheh man khili nashi hastam. merciiiiii
پاسخ دادنحذفسلام نیلوفر جون
حذفاین گراتین در کنار غذا اصلی سرو میشه معمولا که اگر اینطور باشه برای 4 نفر هست
:)
ولی ما تنهایی خوردیمش 2 نفره
پنیر هم من موزارلا ریختم عزیزم
نوش جونتون باشه
merci master chef mehrabon , nosheh joneheton. <3
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم عزیزم
حذف❤
با نون سرو میشه یا تنها؟
حذفتنها
حذفسلام عزیزم...میشه بجای خامه سس بشامل استفاده کرد یا اصلا استفاده نکرد از خامه؟
پاسخ دادنحذفمیتونی عزیزم
حذفسلام من تو استرالیام . اینجا دو جور خامه هست .thickened cream & dabble thickened cream.اولی کمی شل تره ومن برای درست کردن خامه نون خامه ای ازش استفاده میکنم .ایا همینو میتونم توی غذا استفاده کنم
پاسخ دادنحذفدیگه اینکه من این پیج رو لایک کردم چون دوستای گیاهخوار زیاد دارم ولی غذای گیاهی بلد نیستم .البته که خیلی عالی هستید ولی شما بیشتر پست هاتون دسر وشیرینیجات هست .میشه غذا های خوشمزه وخوشرنگ و لعاب مهمون پسند بیشتر بذارید ممنون .موفق باشید
سلام
حذفبله عزیزم میتونید استفاده کنید
زهرا جون من کلی دستورات غذایی گیاهی دارم قسمت سمت چپ وبلاگ رو چک کنید
:)
موفق باشید
چرا عکس ها باز نمی شود؟
پاسخ دادنحذفعزیزم باید از فیلتر شکن استفاده کنید
حذفسایت از ایران فیلتر هست