
مواد لازم:
کره: 1و 1/4 پیمانه
شکر ریز :1 پیمانه
تخم مرغ: درشت 1 عدد
وانیل:1 قاشق چای خوری
پودر شکر:2/3 پیمانه
کاکائو:1/4 پیمانه
نمک: 1/4 قاشق چای خوری
ارد:3 پیمانه
کره و شکر رو به حدی هم بزنید تا رنگشون روشن بشه. تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه و مخلوط کنید.
ارد رو با پودر شکر و نمک مخلوط کنید و به مواد بالا اضافه کنید وقتی خوب مخلوط شدن مواد رو نصف کنید.
به یک قسمت از خمیر پودر کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید.
حالا روی میز کار کمی ارد بپاشید خمیرها رو نازک باز کنید و مربع مربع برش بدید
روی خمیر ساده یک لا خمیر قهوه ای بزارید و دوباره خمیر ساده تا اخر . کمی خمیر ها رو با دست فشار بدید تا به هم بچسبن.
خمیر رو بعد از اینکه روی هم چیدید بزارید توی یخچال تا سفت بشه و بتونید به راحتی برشش بزنید.
بعد با کمک چاقو برش بدید .
داخل سینی فر بچینید. .و بزارید داخل فر که از قبل روی 375روشن کردید به مدت 8-10 دقیقه
36 تا کوکی بدست میاد .
نوش جان
* اگر خمیر شل بود و نمیتونستید باهاش کار کنید میتونید چند دقیقه خمیر رو به فریزر منتقل کنید تا سفت بشه و چسبناکیش کم بشه.



منبع
kheili nazeeeeeeeeeeeeee <3 :*
پاسخ دادنحذفمرسیییییی
حذف:*
لیلا جونم این برگ های سبز فسقلی اصلا روح من رو تازه کرد... دستت درد نکنه
پاسخ دادنحذفعزیزم :)
حذفخوشحالم خوشت اومده
Che khoshgelll, Tord
پاسخ دادنحذفMyshe azizam, man on ghesmate ke boresh midim ra motovaje nashodam, zamini ke morabaha raoye ham gozashtim, bad be sorate amodi bayad boresh dad?? Mamnunn alyyeeee
بله درسته عمودی برش میدیم .
حذفافقی که نمیشه دوستم
خواهش میکنم عزیزم
Lila jan myshe dastore tahye keik tytap ke toye iran hast ro begid?? Kheili aly shode biskoytaton
پاسخ دادنحذفدوستم دستورش رو ندارم
حذفممنونم
Çok harika görünüyor,ellerine sağlık.sevgilerimle...
پاسخ دادنحذفteşekkürler canim
حذفلیلا جون خیلی با نمک و خوردنی شده دستت درد نکنه
پاسخ دادنحذفممنونم مهناز جون
حذفوای لیلا جون ،چقدر این بیسکویت ها قشنگ شدن ،دستتون درد نکنه و نوش جان
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم
حذفممنونم عزیزم
واییییییی چه خوشگل شدن . دستت درد نکنه لیلا جون .
پاسخ دادنحذفممنون عارفه جون
حذفنازی ، چقدر با مزه شدن ، آدم دلش نمیاد گاز بزنه که ، پس تکلیف چیه ؟ :))))
پاسخ دادنحذف:)))) خوب تماشا میکنیم
حذفلیلا جون من الان درستش کردم ولی لایه هاش از هم باز شده چرا؟ :( لایه هارو رو هم فشارم دادم که خوب بچسبه
پاسخ دادنحذفسلام مهسا جون وقتی خمیر رو روی هم چیدی بزار 5 دقیقه بمونه تو هوای معمولی اتاق بعد با دست یکمی فشارشون بدهو مطمئن شو که همه لایه ها به هم چسبیدن و بعد بزار تو فریزر یا یخچال تا کمی سفت بشن
حذفمیچسبن عزیزم
سلام لیلا جون خسته نباشی ،
پاسخ دادنحذفچه بیسکو بیتهای خوشگلی،خیلی عالی
نوش جونتون ،حتما خیلی هم خوشمزه است
سلام معصومه جون
حذفخواهش میکنم
ممنونم عزیزم
چقدر خوشگلن...عالیه لیلا جونم
پاسخ دادنحذفمثه بیسکویت ترده یا نرمه مثه شیرینی؟
مرسی هانی جون
حذفاره عزیزم مثل بیسکویت ترد هستن
ها ها ، خیلی باحال بود ، ی جورایی به خطای دیدی منجر میشه
پاسخ دادنحذفچشمم الان قوری قوری شده :)))))))
:))))))) لول
حذفKhaili nazan. Ba eenka man biscuit dost nadaram aama eenar hatman dorost mikonam. Saayeh
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم
حذفنوش جونتون
:)
سلام لیلای خوب و مهربون.خسته نباشی.لیلا جان من چون اکثرا دفعه اول شیرینی هام خراب میشه همیشه کم دزست میکنم.حالا این مقدار برای من خیلی زیاده.گفتم نصف کنم همه مواد و اما به نظرت برای 1 تخم مرغ چیکار کنم؟چجوری نصفش کنم؟؟؟؟
پاسخ دادنحذفسلام مهدیه جان
حذفمیتونی یک دونه تخم مرغ رو با چنگال کمی هم بزنی بعد نصفش رو جدا کنی برای بیسکویت ها
موفق باشی
لیلاجون شیرینیت رو درست کردم اما هم سفت شد هم توی فربزرگ شد چرا؟ لایه هاش هم توی هم رفت. علت اش چی بود؟ یاتشکر از راهنمایی هات.د
پاسخ دادنحذفشاید ارد زیادی ریختید توش
حذفو اینکه لایه ها رونازک باز نکردید
سلام،من تازه با وبلاگتون اشنا شدم واقعا عالي هستين،راستش من اين بيسكوييت هارو درس كردم ولي يه مشكل داشتم اونم اينه كه اصلا خميرش رو نميشد باز كرد و از هم ميپاشيد و تكه تكه ميشد واقعا مواد رو به اندازه استفاده كردم ولي بازم اين مشكل بود اخرشم مجبور شدم مواد كاكايويي و ساده رو باهم قاطي كنم وبه شكل دايره بدرستم كه واقعا مزش عالي يود ممنون ميشم راهنماييم كنيد اخه اين دستور به دوستامم دادم اونا هم اين مشكل رو داشتن ،وقتي ديدم اينجوريه گذاشتم تو يخچال ولي هيچ فرقي نكرد
پاسخ دادنحذفببخشيد پرحرفي كردم ولي دوس دارم مشكل كارم رو بدونم
با تشكر
سلام دوستم
حذفمیتونستید خمیر رو چند دقیقه بیشتر بزارید داخل یخچال بمونه تا راحت تر بتونید باهاش کار کنید
اینجوری از شل بودن در میاد . جایی که کار میکنید باید خنک باشه تا به مشکل برنخورد توی توضیحات هم نوشته بودم
:)
موفق باشید
عــــــالی بود
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم
حذفSalam azizam mikhastam bedonam ke ardesh bayad chi bashe? Makhsose biscuit ya fargh nemikone? Mamnon
پاسخ دادنحذفنه مخصوص نیست
حذفارد سفید شیرینی پزی هست
Salam azizam, mishe rahnemayi koni ke ardesh che bashe? Mamnon
پاسخ دادنحذفسلام
حذفارد سفید شیرینی پزی
سلام لیلا جون خسته نبااااااشی،ی سوال وقتی میگین یک و یک چهارم پ کره ینی اب شده؟
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم
حذفنه هم دمای محیط
هر پیمانه کره مساوی هست با 226 گرم
هر نیم پیمانه کره مساوی هست با 113 گرم
هر یک چهارم پیمانه مساوی هست با 56 گرم
لیلاااا جووون کوجاااااییی پسسس؟؟؟؟
پاسخ دادنحذفجواب نوشتم برات عزیزم
حذفلیلااااااااا جون خواهش میکنم کامنتمو دیدین جواب بدین بی زحمت :'(
پاسخ دادنحذفباور کن فرصت نمیکنم کلی کامنت بی پاسخ دارم :(
حذفببخشید
ممنونم از لطفتووووون؛واقعا ممنونم با این همه مشغله ای دارین بازم وقت میزارین؛من ب عنوان دختر خونمون:-) از دستورای شما استفاده میکنم همشم عالی میشه بازم ممنونم بوووووووووس:-* :-* :-* :-* :-*
حذفسلام لیلاجون خوبین این بیسکوییتو میشه ب شکلای دگم درست کرد؟؟؟ ینی مثلا مثل اون شیرینی دورنگا ک قدیما ایران داشت... مثلا چهارخونه درست کنیم یا رولش کنیم؟؟؟
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم میتونی چرا که نه
حذف