بیسکویت زبرا



مواد لازم:

کره: 1و 1/4 پیمانه
شکر ریز :1 پیمانه
تخم مرغ: درشت 1 عدد
وانیل:1 قاشق چای خوری
پودر شکر:2/3 پیمانه
کاکائو:1/4 پیمانه
نمک: 1/4 قاشق چای خوری
ارد:3 پیمانه




کره و شکر رو به حدی هم بزنید تا رنگشون روشن بشه. تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه و مخلوط کنید.

ارد رو با پودر شکر و نمک مخلوط کنید و به مواد بالا اضافه کنید وقتی خوب مخلوط شدن مواد رو نصف کنید.


به یک قسمت از خمیر پودر کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید.




حالا  روی میز کار کمی ارد بپاشید خمیرها رو نازک باز کنید و مربع مربع برش بدید
روی خمیر ساده یک لا خمیر قهوه ای بزارید و دوباره خمیر ساده تا اخر . کمی خمیر ها رو با دست فشار بدید تا به هم بچسبن.


خمیر رو بعد از اینکه روی هم چیدید بزارید توی یخچال تا سفت بشه و بتونید به راحتی برشش بزنید.

بعد با کمک چاقو برش بدید .

داخل سینی فر بچینید. .و بزارید داخل فر که از قبل   روی 375روشن کردید به مدت 8-10 دقیقه

36 تا کوکی بدست میاد .


نوش جان

* اگر خمیر شل بود و نمیتونستید باهاش کار کنید میتونید چند دقیقه خمیر رو به فریزر منتقل کنید تا سفت بشه و چسبناکیش کم بشه.






منبع

۴۹ نظر:

  1. لیلا جونم این برگ های سبز فسقلی اصلا روح من رو تازه کرد... دستت درد نکنه

    پاسخ دادنحذف
  2. Che khoshgelll, Tord
    Myshe azizam, man on ghesmate ke boresh midim ra motovaje nashodam, zamini ke morabaha raoye ham gozashtim, bad be sorate amodi bayad boresh dad?? Mamnunn alyyeeee

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. بله درسته عمودی برش میدیم .
      افقی که نمیشه دوستم





      خواهش میکنم عزیزم

      حذف
  3. Lila jan myshe dastore tahye keik tytap ke toye iran hast ro begid?? Kheili aly shode biskoytaton

    پاسخ دادنحذف
  4. Çok harika görünüyor,ellerine sağlık.sevgilerimle...

    پاسخ دادنحذف
  5. لیلا جون خیلی با نمک و خوردنی شده دستت درد نکنه

    پاسخ دادنحذف
  6. وای لیلا جون ،چقدر این بیسکویت ها قشنگ شدن ،دستتون درد نکنه و نوش جان

    پاسخ دادنحذف
  7. واییییییی چه خوشگل شدن . دستت درد نکنه لیلا جون .

    پاسخ دادنحذف
  8. نازی ، چقدر با مزه شدن ، آدم دلش نمیاد گاز بزنه که ، پس تکلیف چیه ؟ :))))

    پاسخ دادنحذف
  9. لیلا جون من الان درستش کردم ولی لایه هاش از هم باز شده چرا؟ :( لایه هارو رو هم فشارم دادم که خوب بچسبه

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام مهسا جون وقتی خمیر رو روی هم چیدی بزار 5 دقیقه بمونه تو هوای معمولی اتاق بعد با دست یکمی فشارشون بدهو مطمئن شو که همه لایه ها به هم چسبیدن و بعد بزار تو فریزر یا یخچال تا کمی سفت بشن
      میچسبن عزیزم

      حذف
  10. سلام لیلا جون خسته نباشی ،

    چه بیسکو بیتهای خوشگلی‌،خیلی‌ عالی

    نوش جونتون ،حتما خیلی‌ هم خوشمزه است

    پاسخ دادنحذف
  11. چقدر خوشگلن...عالیه لیلا جونم
    مثه بیسکویت ترده یا نرمه مثه شیرینی؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسی هانی جون
      اره عزیزم مثل بیسکویت ترد هستن

      حذف
  12. ها ها ، خیلی باحال بود ، ی جورایی به خطای دیدی منجر میشه
    چشمم الان قوری قوری شده :)))))))

    پاسخ دادنحذف
  13. Khaili nazan. Ba eenka man biscuit dost nadaram aama eenar hatman dorost mikonam. Saayeh

    پاسخ دادنحذف
  14. سلام لیلای خوب و مهربون.خسته نباشی.لیلا جان من چون اکثرا دفعه اول شیرینی هام خراب میشه همیشه کم دزست میکنم.حالا این مقدار برای من خیلی زیاده.گفتم نصف کنم همه مواد و اما به نظرت برای 1 تخم مرغ چیکار کنم؟چجوری نصفش کنم؟؟؟؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام مهدیه جان

      میتونی یک دونه تخم مرغ رو با چنگال کمی هم بزنی بعد نصفش رو جدا کنی برای بیسکویت ها


      موفق باشی

      حذف
  15. لیلاجون شیرینیت رو درست کردم اما هم سفت شد هم توی فربزرگ شد چرا؟ لایه هاش هم توی هم رفت. علت اش چی بود؟ یاتشکر از راهنمایی هات.د

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. شاید ارد زیادی ریختید توش

      و اینکه لایه ها رونازک باز نکردید

      حذف
  16. سلام،من تازه با وبلاگتون اشنا شدم واقعا عالي هستين،راستش من اين بيسكوييت هارو درس كردم ولي يه مشكل داشتم اونم اينه كه اصلا خميرش رو نميشد باز كرد و از هم ميپاشيد و تكه تكه ميشد واقعا مواد رو به اندازه استفاده كردم ولي بازم اين مشكل بود اخرشم مجبور شدم مواد كاكايويي و ساده رو باهم قاطي كنم وبه شكل دايره بدرستم كه واقعا مزش عالي يود ممنون ميشم راهنماييم كنيد اخه اين دستور به دوستامم دادم اونا هم اين مشكل رو داشتن ،وقتي ديدم اينجوريه گذاشتم تو يخچال ولي هيچ فرقي نكرد
    ببخشيد پرحرفي كردم ولي دوس دارم مشكل كارم رو بدونم
    با تشكر

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام دوستم
      میتونستید خمیر رو چند دقیقه بیشتر بزارید داخل یخچال بمونه تا راحت تر بتونید باهاش کار کنید
      اینجوری از شل بودن در میاد . جایی که کار میکنید باید خنک باشه تا به مشکل برنخورد توی توضیحات هم نوشته بودم
      :)


      موفق باشید

      حذف
  17. Salam azizam mikhastam bedonam ke ardesh bayad chi bashe? Makhsose biscuit ya fargh nemikone? Mamnon

    پاسخ دادنحذف
  18. Salam azizam, mishe rahnemayi koni ke ardesh che bashe? Mamnon

    پاسخ دادنحذف
  19. سلام لیلا جون خسته نبااااااشی،ی سوال وقتی میگین یک و یک چهارم پ کره ینی اب شده؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم
      نه هم دمای محیط

      هر پیمانه کره مساوی هست با 226 گرم
      هر نیم پیمانه کره مساوی هست با 113 گرم
      هر یک چهارم پیمانه مساوی هست با 56 گرم

      حذف
  20. لیلاااا جووون کوجاااااییی پسسس؟؟؟؟

    پاسخ دادنحذف
  21. لیلااااااااا جون خواهش میکنم کامنتمو دیدین جواب بدین بی زحمت :'(

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. باور کن فرصت نمیکنم کلی کامنت بی پاسخ دارم :(
      ببخشید

      حذف
    2. ممنونم از لطفتووووون؛واقعا ممنونم با این همه مشغله ای دارین بازم وقت میزارین؛من ب عنوان دختر خونمون:-) از دستورای شما استفاده میکنم همشم عالی میشه بازم ممنونم بوووووووووس:-* :-* :-* :-* :-*

      حذف
  22. سلام لیلاجون خوبین این بیسکوییتو میشه ب شکلای دگم درست کرد؟؟؟ ینی مثلا مثل اون شیرینی دورنگا ک قدیما ایران داشت... مثلا چهارخونه درست کنیم یا رولش کنیم؟؟؟

    پاسخ دادنحذف