مواد لازم:
کره:1/2 پیمانه 113 گرم
کنجد سیاه :1 قاشق غذا خوری
کنجد سفید:1 قاشق غذا خوری
دانه تخم کتان :1 قاشق غذا خوری
شکر:1 پیمانه
ارد:2 و 1/4 پیمانه
تخم مرغ :1 عدد بزرگ
کرم تارتار:1 قاشق چای خوری
بکینگ سودا :1 قاشق چای خوری
bourbon:دو قاشق چای خوری
ارد رو با کرم تارتار و بکینگ سودا خوب مخلوط کنید
کره را بزارید بیرون از یخچال تا کاملا نرم نرم بشه
و با شکر خوب هم بزنید وتخم مرغ وbourbon رو اضافه کنید و هم بزنید مخلوط ارد رو بریزید توش و مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست بدست بیاد
همه کنجد ها رو با هم مخلوط کنید
از خمیر گوله هایی اندازه گردو جدا کنید و گرد کنید و در داخل کنجد فرو کنید و بزارید داخل سینی فر که کاغذ المنیومی پهن کردید و با دست خیلی کم فشار بدید تا کنجد ها بچسبن
فر رو روی 375 درجه فارنهایت روشن کنید و گرم کنید سینی کوکی ها رو بزارید داخل فر به مدت 14 دقیقه تا بپزن
نوش جون



salam leyla jan mikhastam bedounam tokhme katan be englissi che misheh?
پاسخ دادنحذفflex seed
حذفهست عزیزم
tokhme katan hamon flex seed hast?
پاسخ دادنحذفاره دوستم
حذفلیلا جان، جایگزین این درینک رو چی بگذارم؟ آب پرتقال؟ اسانس لیمو؟ آب؟
پاسخ دادنحذففکر میکنم اب جایگزین مناسبی باشه
حذفعالیه خانومی ، مثل همیشه
پاسخ دادنحذفمرسی رز جونم
حذفلیلا جون مثل همه کارهات زیبا و حتما خوشمزه است. متشکرم
پاسخ دادنحذفممنون دوستم
حذفراستی من عضو سایتتون شدم اما کمی پیچیدست نمیدونم از کجا باید پست بفرستم براتون؟!
لیلا جونم افتخار دادی
حذفلیلا جون کار در محیط روزمنو خیلی سادست
با توجه به موضوع پستی که میخوای بذاری انجمن مورد نظر رو انتخاب میکنی. اگر تاپیکی با همون عنوان وجود داره ، وارد تاپیک میشی و دکمه پاسخ به مطلب رو میزنی. اگرهم تاپیکی با عنوان مورد نظرت وجود نداره دکمه ایجاد مبحث رو می زنی و مطلب رو مینویسی و عکست رو پیوست میکنی و ارسال.
ببین یه راهنما کامل برات نوشتم :))
هر سوالی داشتی در روزمنو برام بنویس
- Narges
منتظرتم
مرسی نرگس جون تلاشم رو بکنم :))
حذفآخه همش باید بگم محشره...چون محشره عزیییییییییییزم
پاسخ دادنحذفآخ جون تو هم اومدی روز منو....کلی تبلیغتو کرده بودم اونجا
اخی قربونت برم مرسی اره بزار ببینیم میتونم افتتاحش کنم :)
حذفsalam azizam <3 wagean karhatoun harf nadare ;)
پاسخ دادنحذفmishe lotfan beghi crem tar tar chi ast ????
mamnoun misham
mibousamet roya ballah
ممنون از لطفتون دوستم
حذفکرم تارتار پودر سفید رنگی هست شبیه به بگینگ پودر كرم تارتار براي پايدار كردن سفيده تخم مرغ زده شده نيز به كار ميره
مثل شیرینی پفکی
شاد باشی <3
لیلا جون من عاشق این سلیقه اتم
پاسخ دادنحذفدستورهات که عالیه اما من با عکسهات کیف میکنم
شاد باشی عزیزم
مرسی از لطفت لیلا جون
حذفموفق باشید
سلام دست گلت درد نکنه. من عاشق این مدل شیرینی ها هستم.
پاسخ دادنحذفیک سوال دارم. منظورت از بوربون همون وانیل بوربونه دیگه نه؟ یا منظورت ویسکیشه؟ مرسی از وقتی که برامون می ذاری. شاد باشی
سلام ممنون از شما
حذفدوست عزیز منظورم ویسکیش هست
Leila khanum salam
پاسخ دادنحذفMy name is Nooshin and I live in Toronto, thanks for your lovely blog, I have learned a lot from you,
Thanks a bunch
سلام نوشین جان خوشحال میشم بتونم مفید باشم براتون
حذفشاد و موفق باشید
سلام دوست خوبم كرم تارتار راميتوان حذف كرد؟
پاسخ دادنحذفازكجاميتوان ان را تهيه كرد؟
با تشكر
سلام عزیزم
حذفنه نمیشه حذفش کرد چون یکی از مواد مهم هست توی این دستور مثل اینکه بکینگ پودر رو بخوای حذف کنی از شیرینی
از همه فروشگاهها میتونید تهیه کنید اگر در امریکا هستید
مرسي عزيزم
پاسخ دادنحذفاز كدام بخش فروشگاه ميتوان برداشت؟
ببخشيداين همه سوال ميپرسم چون من تازه امدم اينجا
با سپاس فراوان ازشما براي دستورهاي غذاوشيريني عالي وتصاوير بسيار زيبا
ممنون كه سريع پاسخ ميدهيد
از قسمت لوازم قنادیش همون قسمتی که ارد و شکر و بکینگ پودر و اینجور چیزهای مربوط به شیرینی پزی هست
حذفاز کارکنان فروشگاه هم بپرسید نشونتون میدن
man ham dorost kardam, kheyli ali shod , dastetoon dard nakoneh, zemnan oonaee ke cream of tartar nadaran man 3 ghashogh chaykhori baking powder rikhtam va tartar va baking soda ra hazf kardam, kheyli khoob va mesle biscuit crunchy shode bood, mamnoon
پاسخ دادنحذفنوش جونتون خوشحالم دوست داشتید
حذفممنون از تجربتون که در اختیار بقیه هم گذاشتین
سلام
پاسخ دادنحذفکنجد سیاه همان سیاه دانه است؟
میشه ویسکی رو حذف کرد؟ آخه تو ایران نیست و یا به جاش از چیز دیگه ای استفاده کرد؟
متشکرم
پَ! خودم با چشای خودم دیدم اخه همین جا بود با ب هارا گتدی بووووو
پاسخ دادنحذفپست گرانولابارو میگم
پرک جو دو سر گرفتم روش نوشه فست کوک.با این میشه دیگه اره؟ رو کاغذ نوشتم عسل 1/3 پ +1 ق غ دیگه دستورشو ننوشتم ببینم چی ب چیه لطفا پست رو از حالت جادوییش در بیارین :D