بافت همه ای کیک های موز مرطوب هست و اگر فر استانداردی نداشته باشید ممکن هست کیکتون خمیر بشه پس داشتن فر استاندارد خیلی مهمه
مواد لازم
کره:1/2 پیمانه
آرد: 3 پیمانه
شکر: 2 پیمانه
شیر: 1 پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
بکین پودر: 2 قاشق چای خوری پر
بکین سودا : 1 قاشق چای خوری پر
موز: 3 عدد درشت
وانیل: 1 قاشق چای خوری
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
اگر طعم موز رو دوست دارید این کیک بهترین کیک وبلاگم هست خیلی لذیذ و خوشمزست
البته شاید چون من طعم موز رو دوست دارم به نظرم اینطور میاد ,این کیک رو ازیک ویلاگ خارجی یاد گرفتم
همه مواد رو به دمای اتاق برسانید ,قبل از شروع کار فر را روشن کنید کره را ۱ ساعت قبل از شروع به کار بزارید بیرون تا با دمای محیط نرم بشه و با شکر خوب هم بزنید تا رنگش روشن بشه با سرعت زیاد هم بزنید
و بعد دونه دونه زرده تخم مرغ هارو مخلوط کنید وبا سرعت زیاد هم بزنید
آرد را با بکین پودر و بکین سودا چند بار الک کنید تا بکین سودا کاملا توی ارد پخش بشه این خیلی مهمه بعد آرام آرام به مواد مخلوط کنید شیر و ارد رو کم کم و به نوبت به مواد اضافه کنید از ارد شروع کنید بریزید و بعد شیر و در نهایت با ارد تموم کنید
کمی شیر بریزید هم بزنید کمی ارد بریزید تا در نهایت یک خمیر صاف و یکدستی بدست بیاد
موز را با چنگال له کنید و اضافه کنید وانیل رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
ودر ظرف جدا گانه ای سفیده ها را بزنید تا کمی پف کند
قالب مورد نظر رو کره بمالید و ارد بپاشید
مواد را در قالب مورد نظر بریزید
و داخل فر روی 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بذارید تا بپزد قبل از بیرون آوردن از فر با یک خلال دندان امتحان کنید و به کیک فرو کنید اگر چیزی به چوب چسبید یعنی کیک شما نپخته و اگر نچسبید یعنی کیک شما آمدست
من درون قالب گرد ریختم وپختم به قطر ۲۱ سانت و 2 تا کیک گرد درست کردم
روی کیک هارو با چاقو صاف کردم اضافهای کیک رو برش دادم و کنارهاشو صاف کردم و روی کیک ولای کیک خامه فرم گرفته که مقداری پودر کاکائو و خیلی کم رنگ غذای قرمزمخلوط کرده بودم مالیدم
و مقداری از خامه را توی قیف ریختم و روی کیک به شکل گٔل زدم
نوش جان
من قبلا اینجا یه دستور دیگه ای از کیک موز رو نوشته بودم چون این خیلی بهتر بود اون رو حذف کردم و این رو گذاشتم پس توی کامنت ها دنبال راهنمایی های من نباشد چون همه دوستان در مورد کیک قبلی سوال مطرح کرده بودن
chand ta tokhme morgh leila joon? :)
پاسخ دادنحذفmerc, be nazar khoshmaze miad kheili :)
o sorry, man nadidam tedade tokhme morgh ha ro, rafte bood too khate shir :D sorry :-"
پاسخ دادنحذفperfect!!
پاسخ دادنحذفممنون آقای خیاط باشی
پاسخ دادنحذفلیلا جون من دستورای خیلی خوبت رو مرتب میبینم و بعضی هاش رو درست کردم. کارت خیلی عالیه. فقط یه خواهش دارم، اونم اینکه اندازه ی قالب کیک ها رو اگه بگی ممنون میشم.
پاسخ دادنحذفمرسی عزیزم
ممنون از لطفتون ناهید عزیز خوشحالم که دوست داشتید
پاسخ دادنحذفاین قالب من که گرد هست قطرش 21 و عمقش 3 سانت هست که من 4 تا از این کیک گردها درست کردم
من اینو درست کردم، خیلی بد شد، با اینکه زیاد هم پف کرده بود ولی سنگین و خمیر بود، چی کار کنم به نظرتون؟ میتونم آردش رو کم کنم؟ وقتی آرد رو اضافه کردم خیلی سفت شد و به سختی از ظرف میریخت تو قالب
پاسخ دادنحذفچه بد زهرا جون شاید تخم مرغهات و موزهات کوچیک بودن
پاسخ دادنحذفآره زهرا جون میتونی آرد کمتر بریزی اگر سفت میشه ۱و ۱/۲ پیمان آرد بریز فقط
خیلی خوشگل شده . ممنون
پاسخ دادنحذفلیلا جون- یه سوال : بکین سودا چیه؟ حتما باید استفاده بشه؟
مثل همیشه هوس انگیز و حرفه ای
پاسخ دادنحذفممنون سمیه جان بکین سودا همون جوش شیرین هست میتونی به جاش از بکین پودر استفاده بکنی اگر دسترسی نداری بهش
پاسخ دادنحذفممنون از کارای خوشگل و خوبتون. من مشتری دائمی اینجام ;)
پاسخ دادنحذفبه خامه پودر کاکائو اضافه کردین؟
wooooooooooy... seems so delicious
پاسخ دادنحذفممنون کافی چی عزیز
پاسخ دادنحذفمرسی پگاه جونم آره عزیزم پودر کاکائو زدم
پاسخ دادنحذفممنون west wind
پاسخ دادنحذفعزیز
hatman ino dorost mikonam, ye soal ham aram raje be reshte faloode shirazi, in reshtash chi bayad bashe? farmers market kolli reshte chinese e joor vajoor dare, kodoomesh bara in monasebe?
پاسخ دادنحذفmerci
سلام دوستم شما میتونیدرشته برنجی چینی یا همون نودل برنجی که نازک و ظریف هست رو بخرید خیلی نازک هستن این رشته ها دراندازه های مختلف در تمام سوپرمارکت ها پیدا میشه ولی شما ظریف ترین ونازکترینش رو تهیه کنین. ضما این رشته ها بعضی هاشون از لوبیا هم تهیه میشه ولی شما برنجی رو بخرین
پاسخ دادنحذفHAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!!!!!! :DDD
پاسخ دادنحذفaaaaaaaaaaaaaaliye doostam, kheili havas angize, halam khoob shod hatman midorostam
پاسخ دادنحذفسلام دوستم.یه خواهش دارم درموردترشی لیموی خوشگلت. من امروزترشی رادرست کردم واول اینکه تخم گیشنیزنداشتم ودوم اینکه آن رادرظرف پلاستیکی ریختم ودرش راهم محکم بستم آیااشتباه کردم تاسه روزبریزم داخل شیشه؟؟لطفابگوآیابایدحتماپارچه روی آن باشد یااینکه کاسه در دارمشگل ایجادنمی کند.ممنون اگرزودپاسخ دهی.
پاسخ دادنحذفسلام دوستم.ببخشیدمزاحمت می شم.می شه لطفا بگی آیااشگالی داره من ترشی لیموراریختم تویه ظرف دردارپلاستیکی.ودرش رابستم یعنی پارچه استفاده نکردم.مرسی اگه زودپاسخ بدی چون امروزتازه انداختم.
پاسخ دادنحذفسلام دوست عزیز ترشی لیمو رو باید ۳ روز توی یه ظرف دهان گشاد نگاه داری بکنی نه شیشه در بسته
پاسخ دادنحذفمثلا درون کاسه یا یه همچین چیزی بعد از ۳ روز باید بریزی داخل شیشه و محکم درش رو ببندی
و انداختن پارچه هم به این دلیل هست که گردو غبار و آب بهش نخوره
مرسییییییییییییی گلی جونم تولد شما هم مبارک :D
پاسخ دادنحذفمرسیییی هانیه گٔل انشاالله که زودی خوب بشی
پاسخ دادنحذفSALAM
پاسخ دادنحذفbesyar ali
mishe begin ke chejoori mesle gol tazin kardin
sarie ghifetooon che joori boode?
mamnoon
غیر از مزه اش که حتما خوبه من عاشق تز یینشم
پاسخ دادنحذفخیلی خوشگله مرسی لیلا جان
سلام سارا جان با قیف شماره
پاسخ دادنحذف1M -WILTON
زدم شکل گلهارو مثل یه دایره زدم جهت عقربهای ساعت
ممنون لیلای عزیز :)
پاسخ دادنحذفممنون شكمو جان كه به اون كلبه ي خاك گرفته سر ميزني! من كماكان پايه تم فقط آشپزخونه م تق و لقه! چند ماه ديگه اوضاع رديف بشه دربست ميام ميشينم ايمجا!!
پاسخ دادنحذفراستي كنايت هستم دات وردپرس دات كام!!!
پاسخ دادنحذفسلام دوست جونم خواهش میکنم دوست دارم نوشته هاتو
پاسخ دادنحذفشاد باشی
لیلا جان سلام عزیزم
پاسخ دادنحذفجات سر سفره اینترنتی خالیه
شاد باشید
Mamnoon
پاسخ دادنحذفMan rastesh donbale shomareye 1 gashtam AMA to hcih sete Wilton pied nakardam. Mishe begin male Shoma chained taee hast setetoon? Age Ye sete khoob moaefi konin be man Mamnoon misham. Nemishe Ba hich shomareye dige I zad rose ha ro?
Bazam Mamnoon
Sara
Mamnoon
پاسخ دادنحذفMan rastesh donbale shomareye 1 gashtam AMA to hcih sete Wilton pied nakardam. Mishe begin male Shoma chained taee hast setetoon? Age Ye sete khoob moaefi konin be man Mamnoon misham. Nemishe Ba hich shomareye dige I zad rose ha ro?
Bazam Mamnoon
Sara
حتما سر میزنم لیلا جون
پاسخ دادنحذفساراجان من ست نگرفتم تکی خریدمش اگر توی آمریکا هستید میتونیداز
پاسخ دادنحذفMichaels Stores
تهیه کنید
سلام سلام
پاسخ دادنحذفیه عالمه خسته نباشید
من امروز این کیک خوشگل و هوس انگیزو درست کردم
متاسفانه نه تنها پف نکرد بلکه خمیر هم شد....یعنی خیلی بد
تنها چیزی که بهش شک کردم این بود که تو هر مرحله مواد رو با همزن برقی مخلوط کردم...و گفتم نکنه به خاطر همین که آردو با همزن زدم پف نکرده...
میشه منو راهنمایی کنین؟
کلی غصه خوردم به خدا
ممنون
سلام مریم جون خیلی ناراحت شدم چون میدونم کلی زحمت کشیدی
پاسخ دادنحذفمریم جون همونطور که گفتی مشکل کارت این بود که با همزن برقی زدی فقط شکر و کره وتخم مرغ رو با هم زن برقی میزنیم باقی مواد رو باید با همزن دستی زد
و باید آرد رو الک کنی و کم کم اضافه کنی آرد و بکین پودر و بکین سودا رو همهرو باهم الک میکردی
آره عزیزم...اونهارو الک کردم و کم کم اضافه کردم فقط با همزن برقی زدم
پاسخ دادنحذفحالا یه بار دیگه شانسمو امتحان میکنم
فقط یه خواهش...میشه لطف کنی مقدار آرد رو بر حسب پیمانه هم بگی...میگم نکنه آردشم یه کم زیاد بوده
و یه سوال دیگه...خامه ای که ازش برای تزیین استفاده می کنیم رو باید با همزن برقی زد درسته؟ و اینکه احتیاج هست چیزی بهش اضافه کنیم؟مثلا شکر یا چیزای دیگه؟
مرسی عزیزم
مریم جان میشه ۲ پیمان آرد سعی کن از آرد مخصوص نان پزی که در کیک و شیرینی پزی هم استفاده میشه این آرد کمی بکین پودر و کمی نمک داره و خیلی کیک رو نرم و پووک میکنه استفاده کن که خیلی مناسب هست برای این کیک
پاسخ دادنحذفمن معمولا از این آرد استفاده میکنم برای کیک
توی ظرف کوچیک و در چند نوبت بپز این مواد رو ,شاید من توی ظرف کوچیک میپزم خمیر نمیشه و پف میکنه
چون من تاحالا این کیک رو توی ظرف بزرگتر و یکجا نپختم
برای خامه من خامه رو میزارم یخچال ظرفی رو هم که قراره خامه رو توش بزنم اونم میزارم یخچال تا خوب خنک بشه
بعد خامه رو که ریختم داخل ظرف با هم زن با دوره کند و آروم میزنم شاید ۵-۶ دقیقه وقتی شروع کرد به صفت شدن همونطور که میزنم وانیل اضافه میکنم و آروم آروم پودر شکر وقتی کامل فرم گرفت و جای همزن روی خامه موند دیگه نمیزنم چون دیگه زیاد بزنی تبدیل به کره میشه
امیدوارم که خوب از آب در بیاد اینبار اما حتما با اون اردی که گفتم بپز
leila jon man in cake ro dorost kardam baraye tavalode hamsaram kheyli ali bood,fekr mikonam dige jozve cake haye hamishegi bashe ke az in be bad bepazamesh . dastet dard nakone baraye vaghti ke mizari baraye amozesh
پاسخ دادنحذفتولد همسرتون مبارک عزیزم انشاالله که ۱۰۰ساله بشن نوش جونتون خوشحالم که دوست داشتی
پاسخ دادنحذفلیلا جون درست کردم کیک خیلی خوشمزهای بود فقط به نظرم روغنش خیلی زیاد شد و انگار ازش میچکید...به نظرم دفعه بعد نصف مقدار دستور رو بزنم...اما عالی بود مرسی
پاسخ دادنحذفنوش جون شبنم عزیز ،نمیدونم اما من بارها پختم به این مشکل برنخوردم یکم برام جای سوال داشت! اینباره کمتر روغن مصرف کن شاید بهتر بشه
پاسخ دادنحذفشاد باشید
این کیکت خیلی خوشگل شده شیک شده من دوست دارم مرسی
پاسخ دادنحذفمرسی خانووم :)
پاسخ دادنحذفلیلا جان تخم مرغ متوسط سه تا یا دو تا؟ آخه تو کامنت نوشتی سه تا تو دستور دو تا. آرد هم میخواستم دابل چک کنم که سه پیمانه یا دو پیمانه؟
پاسخ دادنحذفساناز جون تخم مرغ 2 تا هست
حذفمن قبلا دستور یک کیک موز دیگه ای نوشته بودم که 3 تا تخم مرغ داشت
بعد اون دستور رو پاک کردم این دستور رو نوشتم
کامنتها مربوط به دستور کیک قبلی هست
دمای فر هم فکر کنم فارنهایت هست نه سانتیگراد :)
پاسخ دادنحذفدرستش کردم مرسی عزیزم
حذفلیلا جون آپ ساید داون موز رو فراموش کردید جزء این گروه بیارید
پاسخ دادنحذف:)
من هم چند روز پیش متوجه شدم وقتی داشتم دنبال دستورش میگشتم
این گروه بندی جدیدتون هم واقعا به درد بخوره
ممنون
اره مرسی لطف کردی عزیزم
حذفLeila joon mishe vase kharide masoore behem komak koni? nemidunam chi begiram ke be karam biad, yani ye chizaye kolli, masalan cake, ya shirini khoshk. :D estelahatam kamelan nashianast :D mikhastam az amazon bekharam ke kamlean gij shodam :D alan daram ba ye chand ta shirini dastpokhte khodam miram mehmoonye eid, Leila jan man che shahamati peida kardam :* khaste shode boodim az bas az whole food cake bad maze kharide budim
پاسخ دادنحذف
حذفوالا اینو من نمیدونم
باید خودت ببینی و بخری مثلا ببینی چی زیاد درست میکنی که به دردت بخوره!
شاید من چیزی رو بگم که به عمرت 1 بار استفادش کنی و به دردت نخوره
ولی خوب من 1 شماره رو بیشتر از همه استفاده میکنم اونم به این دلیل هست که زیاد کاپ کیک درست میکنم برای خامه زدن روی کاپ کیک خوبه
شماره 32 ویلتون با سر هفت و هشت
و 21 ویلتون با سر صاف که برای نون خامه ای هم خوبه
از امازون نگیر چون هم گرون هست و هم نمیتونی تشخیص بدی چی به چیه
برو فروشگاه Michaels Stores اونجا همه مدل هست
اخی عزیزم نوش جونتون :D
موفق باشی
سلام لیلا جون، من مدتی هست که هر روز به وبلاگ شما سر میزنم و کلی کیف میکنم، واقعا سلیقتون قابل تحسین هست. دیروز تصمیم گرفتم واسه اولین بار کیک درست کنم و این کیک رو انتخاب کردم. اما متاسفانه خیلی خیلی خمیر شد و اصلا قابل خوردن نیست. فکر میکنم درست پیمانه نکردم. میخواستم ببینم حجم یک پیمانه چقدر هست و چی رو واسه یک پیمانه در نظر بگیرم؟ یه سوال دیگه اینکه اندازه ظرف چقدر اهمیت داره؟ مثلا وقتی مواد رو میریزیم اگه سطحش حدود 2 سانتیمتر پایین تر از لبه ظرف باشه خوبه؟
پاسخ دادنحذفمرسی بابت وبلاگ و خوراکیهای خوشمزه ای که توش میزارین :)
سلام ليلا حون سال نو شما مبارك،. در مورد اين كيك سؤال داشتم أيا بافت ان ترد هست يا خمير مانند؟ كيك من خيلي خوشطعم شد ولى خمير مانند ميزان شير يك بيمانه جقدر هست؟ و سؤال اخر اينكه خامه روى كيكم خيلي سريع اب شد؟حند وقت بعد از در اوردن كيك از فر ان را ميتوانيم تزيين كنيم؟ با تشكر
پاسخ دادنحذف