مافین شکلاتی دوبل




مواد لازم:

ارد: 2 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
پودر کاکائو: 1/2 پیمانه
بکینگ سودا: 1 قاشق چای خوری
نمک: نوک کارد
تخم مرغ: 1 عدد
خامه ترش و یا ماست : 1 پیمانه
شیر: 1/2 پیمانه
روغن مایع: 1/2 پیمانه
وانیل: 1 قاشق چای خوری
شکلات تیره 70 درصد : خرد شده  120 گرم
چیپس شکلات : 1/4 پیمانه




فر رو روی 400 درجه فارنهایت روشن کنید
قالب مافین 12 تایی رو اماده کنید و توش کاغذ کپسولی بزارید


داخل یک ظرف ارد رو با بکینگ سودا و نمک و پودر کاکائو مخلوط کنید

داخل یک ظرف دیگه ای خامه ترش,  تخم مرغ ,  شیر , وانیل , روغن مایع رو با همزن دستی مخلوط کنید . برای این دستور نیازی به همزن برقی نیست .


حالا مواد خشک رو با مواد تر مخلوط و با همزن دستی هم بزنید . شکلات تیره خرد شده رو اضافه کنید و 1/4 پیمانه از شکلات خرد شده رو نگه دارید برای روی مافین


قالب رو پر کنید و روی هر مافین مقداری شکلات تیره و چیپس شکلات بریزید


بزارید داخل فر به مدت 18- 20 دقیقه  یا تا وقتی که خوب بپزه



* میتونید این مافینهای خوشمزه رو به مدت 3 ماه داخل فریزر نگهداری کنید و موقع سرو یک شب بزارید داخل یخچال و فرداش سرو کنید









۶ نظر:

  1. سلام خانمی
    ممنون از رسپی های خوبتون
    یه سوال: من این کاپ کیک ها رو درست کردم.مایع نهایی خیلی سفت بود. باید همین طوری باشه؟

    پاسخ دادنحذف
  2. ﻣﻦ ﻫﻢ اﻳﻦ ﻣﺎﻓﻴﻦ ﺭﻭ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﺮﺩﻡ. ﻣﺎﻳﻊ ﻛﻤﻲ ﺳﻔﺖ ﺗﺮ اﺯ ﺣﺪ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﺑﻮﺩ ﻭﻟﻲ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﻧﻬﺎﻳﻲ ﻋﺎﻟﻲ ﺑﻮﺩ. ﻣﻤﻨﻮﻥ اﺯ ﺭﺳﭙﻲ ﻋﺎﻟﻲ و ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ اﻱ ﻛﻪ ﺩﺭ اﺧﺘﻴﺎﺭ ﻣﺎ ﮔﺬاﺷﺘﻴﺪ.

    پاسخ دادنحذف
  3. شکر هم به مواد خشک اضافه میشه؟؟

    پاسخ دادنحذف