کیک گلابی و گردو



مواد لازم:

تخم مرغ: درشت  2 عدد
شکر : 3/4 پیمانه
ماست: 1/4 پیمانه
پودر گردو: 1/4 پیمانه
روغن مایع: 1/2 پیمانه
ارد: 1 و 1/2 پیمانه
بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
گلابی رسیده : 1 عدد درشت یا 2 عدد کوچک
اسانس وانیل: 1 قاشق چای خوری
مقداری پرک بادام و یا گردو خرد شده روی کیک



شکر و تخم مرغها رو بریزید داخل میکسر و به حدی هم بزنید تا تخم مرغها رنگشون کرمی بشه و حجمشون دو الی سه برابر بشه

بهش  وانیل ,ماست , روغن مایع و مخلوط ارد و پودر گردو و پودر بکینگ پودر رو اضافه و مخلوط کنید .

قالب 8 اینچی حاضر کنید و ته قالب رو کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک رو بریزید داخلش . گلابی رو به 6 قسمت خرد کنید و روی کیک بچینید و بعد روش پرک بادام و یا گردو خرد شده بریزید . بزارید داخل فر که از قبل روی 350 درجه فارنهایت روشن کرده بودید به مدت 45 الی 55 دقیقه و یا تا وقتی که روش طلایی بشه و بپزه



میتونید بعد از پخت روی کیک کارامل بریزید و یا از اب مربای زرد الو استفاده کنید و با برس بکشید روش تا براق بشه ..


نوش جان


* میتونید به جای پودر گردو از پودر بادام هم استفاده کنید .
* میتونید کلا پودر گردو رو از دستور حذف کنید .
* دستور تهیه کارامل رو اینجـــــــــــــــــــــــــــا ببینید





۶ نظر:

  1. سلام لیلای خیلی عزیز. من نمیخوام تو کیک پودر گردو بریزم، بجای اون۱/۴پ باید آرد اضافه کنم؟
    مرسی.

    پاسخ دادنحذف
  2. هزار بار ممنون.

    پاسخ دادنحذف
  3. سلام لیلای عزیز
    این خوشمزه رو درست کردم، حرف نداشت، خیلی خیلی خوشمزه بود.
    یک دنیا ممنون .

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم نوش جوونتون باشه خوشحالمم دوست داشتید عزیزم

      حذف