
اطراف خونه ما جنگله و پر از بوته های انگور وحشی که من عاشقشـــــــــــــونم
دیروز کلی غوره چیدم .. مقداری رو دون کردم برای فریزر و مقداری رو با اب و نمک داخل شیشه گذاشتم
مواد لازم:
غوره
اب جوش خنک شده : 1 پیمانه
نمک دریایی : 1 قاشق غذا خوری
برای درست کردن غوره نیاز داریم به مقداری اب و نمک دریایی
اب رو بجوشونید و با نمک مخلوط کنید و بزارید خوب خنک بشه .
غوره ها رو دون کنید بشورید و داخل شیشه تمیزی بریزید . روش اب و نمک رو بریزید . درش رو محکم ببندید تا هوا نکشه در کابینت نگهداری کنید.
به مدت یکسال میتونید غوره ها رو داخل شیشه نگهداری کنید .


یعنی واقعا این شوهر خوشبخت کیه ک ی خانمی ب این خوشگلیو کدبانویی داره؟اصلا واسم جاییه سواله
پاسخ دادنحذففدات عزیزم لطف داری افسانه جون
حذفلیلا جون من ی فر خریدم قبلا ولی این فر چ بخام چ نخام فنش کار میکنه یعنی اون فن داخل فر.بنظرت این فن نمیزاره کیکایه من مثل ادم پف کنن؟بنظر من بخاطر فنش هس
پاسخ دادنحذفچه بد عزیزم
حذفبهتره موقع پخت کیک فن روشن نباشه مطمئنن تاثیر داره
اما مهمتر از اون استفاده دقیق از اندازه ها هست عزیزم
از پیمانه استاندارد استفاده کنید
خوشبحالتون چه جای خوبی زندگی میکنید :)
پاسخ دادنحذفتشکر عزیزم
حذفسلام خانم خوش سلیقه و کاردان
پاسخ دادنحذفدستتون درد نکنه. اما این غوره انگور نیست اینطور که می بینم. یه میوه دیگه ست. اسم دیگه ایی داره؟
سلام تشکر عزیزم
حذفعزیزم انگور وحشی هست . اسم دیگه ای نداره .
Texas Wild Grapes
ببخشید
پاسخ دادنحذفظاهرا من خوب ندیدم. درسته غوره ست.
خواهش میکنم
حذفببخشيد شما كجا زندگي ميكنيد؟
پاسخ دادنحذفامریکا
حذفIn ghooreha tooye jangalhaye Ottawa ham hast,vali motasefane hastehaye dorosht dare, shoma ba hatehash che mikonid?
پاسخ دادنحذفعزیزم چندین مدل انگور وحشی وجود داره .. این مدلی که من استفاده میکنم دونه ندارن یعنی خیلی ریزه دونه هاش
حذفببخشید تو کابینت نگه داریم کپک نمیزنه؟میشه مثل کنسرو یه ربع جوشوندش؟
پاسخ دادنحذفدر ظرفتون باید محکم باشه و هوا بهش نرسه هیچیش نمیشه . من تو کابینت نگهداری میکنم
حذفمیتونی بجوشونیشون عزیزم ولی غوره ها نرم میشن.