چیز کیک بلوبری






مواد لازم:


پنیر خامه ای : 400 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 3/4 پیمانه
heavy whipping cream خامه : 150 میلی لیتر
بیسکویت : 200 گرم
کره: 75 گرم
بلوبری : 1 پیمانه
رنده پوست یک عدد لیمو و ابش









فر رو روی 338 درجه فارنهایت  170 درجه سانتی گراد روشن کنید.

بیسکویت بریزید داخل فود پراسسر و پودر کنید . کره رو اب کنید و به بیسکویت اضافه کنید و مخلوط کنید قالب 8 یا 9اینچی حاضر و کف قالب رو با بیسکویت ها بپوشانید . بزارید داخل یخچال به مدت 20 دقیقه تا خودش و بگیره

پنیر رو بزارید بیرون از یخچال تا نرم بشه شکر و بهش اضافه کنید و باهم زن خوب بزنید
خامه رو اضافه کنید و هم بزنید حالا اب لیمو و رنده رو همراه تخم مرغها بریزید و مخلوط کنید تا مایع یکدستی بدست بیاد بلوبری ها رو اضافه کنید





مایه رو بریزید داخل قالب  کمربندی و بزارید داخل فر به مدت 1 ساعت تا خوب بپزه


بعد از فر خارج کنید بزا رید 1 شب بمونه داخل یخچال و بعد از قالب به ارامی خارج کنید



نوش جان


*  مارک  پنیر خامه ای که من استفاده کردم Philadelphia Cream Cheese
* اگر بلوبری ندارید از مربای البالو برای روی کیک استفاده کنید و خود چیز کیک رو ساده درست کنید.













۱۵ نظر:

  1. واااااا هوی وایپینگ کریم؟ لیلا جون الان میشینم ی دل سیر گریه میکنما.هوی وایپینگ ندااااریم تو ایران

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. برای این دستور میتونی از خامه صبحانه استفاده کنی
      از این خامه هایی که بسته بندی های صورتی داره به اسم خامه پگااه

      حذف
  2. به به لیلا جونی با بلوبری چه کرده ، حتما بینظیره ، نوش جان

    پاسخ دادنحذف
  3. تو ایران بلوبری هست؟

    پاسخ دادنحذف
  4. سلام ليلا جان براى چيز كيك پختنى نبايد از حمام اب استفاده كرد؟

    پاسخ دادنحذف
  5. نه نیازی نداره برای این دستور عزیزم

    اما اگر خواستید میتونید
    با حمام اب چیز کیک سفید میمونه

    پاسخ دادنحذف
  6. عزیزم به جای هیوی وایپینگ کریم از خامه فرم گرفته میشه استفاده کرد؟

    پاسخ دادنحذف
  7. لیلا جون میشه به جای بلو بری تازه تو این رسپی از بلوبری فروزن (بسته بندی یخزده اش که در فروشگاه های خارج میفروشند) استفاده کرد؟
    ممنون میشم راهنمایی کنی.

    پاسخ دادنحذف