
مواد لازم:
کره : 75 گرم _ 1/3 پیمانه
شکرریز: 3/4 پیمانه
تخم مرغ:2 عدد
ماست : 1/2 پیمانه
اب پرتقال : 1/2 پیمانه
رنده پوست 1 عدد پرتقال
ارد : 1 و 3/4 پیمانه
بکینگ پودر : 2 و 1/2 قاشق چای خوری
نمک : نوک کارد
بلوبری : 1 پیمانه ======= میتونید به جای بلوبری هر چی دوست داشتید استفاده کنید.
فر رو روی 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
کره رو بزارید بیرون از یخچال تا هم دمای محیط بشه بعد با شکر خوب هم بزنید تخم مرغها رو دونه دونه اضافه و مخلوط کنید .
ماست رنده پوست پرتقال و اب پرتقال رو هم اضافه و هم بزنید.
ارد رو با نمک و بکینگ پودر مخلوط و الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید .
بعد بلوبری ها رو اضافه و با لیسک مخلوط مایه کیک کنید .
قالب 12 تایی حاضر کنید و مواد کیک رو بین 12 قسمت کنید و داخل قالب بریزید. قالب رو بزارید داخل فر به مدت 20 دقیقه یا تا وقتی که خوب بپزه و طلایی بشه


نوش جاااان
طعمش بی نظیره


bahbaaah che khoshmazeee, man motasefane har vaght mafin doros mikonam toosh kheili khamir mishe nemidonam eshkal az chie :(
پاسخ دادنحذفاندازه ها رو دقیق استفاده کنید خمیر نمیشه
حذفمن رژیمم :(
پاسخ دادنحذفمن به جاتون میخورم غصه نداره که
حذف:)
به به چه رنگی چه رویی...نوش جون لیلا جان
پاسخ دادنحذفجای شما خالی عزیزم
حذفخیلی خوش آب و رنگه ، به به ، عطرش مستم کرد :)))
پاسخ دادنحذفجاتون خالی
حذفبه به چه عکسی چه رنگی چه کیکی
پاسخ دادنحذفوای حیف ما بی نصیب از بلوبری تازه هستیم به نظرت بهترین جایگزین برای بلوبری چیه؟ احیانا میشه بلوبری خشک ریخت اون وقت اندازه اش تغییر میکنه
جای شما خالی عزیزم
حذفمیتونید بلوبری خشک استفاده کنید چرا که نه
برای این دستور میتونید از کمپوت گیلاس هم استفاده کنید البته قبلش خوب ابش رو با دستمال بگیرید .
بهترین جایگزین به نظرم البالو هست اما از نظر مزه ترشه و کیک و شیرینی رو ترش میکنه برای همین چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه :) اما از نظر بافت و عطر و بو مثل البالو هست فقط طعم شیرینتری داره
ممنون بابت پاسخگویتون
حذفمیشه از کپسول مافین استفاده کرد یا به کاغذ میچسبه؟
پاسخ دادنحذفمیتونی عزیزم
حذفنمیچسبه
. مرسی واقعن. من اینو درست کردم. عالی شد لیلا جان. هم بافت هم رنگش. در ضمن من نصفه تو کپسول ریختم نصفشو بدون کپسول که فرقی نداشت و جفتش خوب شد
پاسخ دادنحذفنوش جوونتون باشه عزیزم خوشحالم دوست داشتید
حذفhttp://www.elischef.ir/cook-food/309-%DA%A9%D9%88%D9%81%D8%AA%D9%87-%D9%84%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%A7-%D8%B3%D8%A8%D8%B2.html
پاسخ دادنحذفتشکر از اینکه اطلاع دادید عزیزم
حذفمرسی از این دستور عالی من درست کردم و خیلی خوشمزه شد فقط تمام بلوبری ها رفت ته قالب میونین چرا؟
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم
حذفایا اندازه هاتون دقیق بوده؟ از پیمانه استاندارد 236 میلی لیتری استفاده کردید ؟
نباید بره ته قالب
من با توجه به مواد اولیه ی موجود در منزل میگردم و رسپی مرتبط بهش و پیدا میکنم و درستشون میکنم ! :)))) ممنونم ازتون :* عالی بود این مافین
پاسخ دادنحذفنوش جوونتون باشه عزیزم
حذفخوشحالم دوست داشتید