کوکی بلوبری و پنیر خامه ای


مواد لازم:

کره: 226 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
ارد: 3 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
شکر ریز: 1 پیمانه
رنده پوست لیمو و یا پرتقال : 1 قاشق چای خوری
اب لیمو یا پرتقال : 3 قاشق غذا خوری
بلوبری 1 پیمانه
پنیر خامه ای نیم پیمانه






کره رو 1-2 ساعت قبل از شروع به کار بزارید بیرون از یخچال تا نرم بشه و بعد با شکر خوب هم بزنید تا یکدست بشن



تخم مرغ و رنده لیمو و اب لیمو ترش رو اضافه کنید .
ارد رو با بکینگ پودر مخلوط کنید و اضافه کنید .


خمیر بدست امده رو بزارید یخچال به مدت 15 دقیقه
از خمیر اندازه های کمی بزرگتر از گردو جدا کنید و کمی گرد و پهن کنید و داخل خمیر اندازه فندوق پنیر خامه ای بزارید و دوباره گردش کنید و روی هر کوکی 4-5 تا بلوبری فرو کنید .


داخل سینی با فاصله بچینید بزارید داخل فر به مدت 15-20 دقیقه

بعد از پخت بزارید داخل سینی خنک بشه بعد جدا کنید.

* تقریبا 36 تا کوکی بدست میاد







۸ نظر:

  1. چقدر خواستنیه این کوکیها ، یام و یام ، دستت درد نکنه عزیزم

    پاسخ دادنحذف
  2. ب جایه بلوبری میشه از چی استفاده کرد لیلا جون

    پاسخ دادنحذف
  3. سلام خانومی،
    من الان دارم این کوکیهای خوسمزه رو درست میکنم . عزیزم میشه لطف کنی و دمای فر رو هم بگی
    ممنونم

    پاسخ دادنحذف