
این یکی از خوشمزه ترین کیکهای امریکایی برای من هست. فوق العاده بافت نرم و پوکی داره باعطر بینظیر کدوحلوایی و دارچین
مواد لازم:
روغن مایع:1 پیمانه
شکر:1 و 1/2 پیمانه
تخم مرغ:3 عدد
پوره کدو حلوایی: 1 و 1/4 پیمانه فشرده بدون هیچ ابی
ارد:3 پیمانه
دارچین:1 قاشق چای خوری
جوز هندی:1 قاشق چای خوری
میخک:1/4 قاشق چای خوری
نمک:1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر:2 قاشق چای خوری
بکینگ سودا: 1/3 قاشق چای خوری
برای روی کیک:
پودر شکر: 1/2 پیمانه
خامه : 2-3 قاشق غذا خوری
اب لیمو ترش تازه:1 قاشق چای خوری
فر رو روی 350 درجه فارنهایت روشن کنید.
ارد رو با دارچین - جوز هندی - میخک - نمک - بکینگ پودر و بکینگ سودا مخلوط و الک کنید و بزارید کنار.
روغن مایع رو با شکر هم بزنید و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه یکی پس از دیگری به مواد روغن و شکر اضافه کنید . بزارید یک تخم مرغ خوب مخلوط بشه و بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید .
حالا پوره کدو حلوایی رو اضافه کنید و مخلوط کنید
و بعد ارد رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید زیاد مخلوطش نکنید.
قالب 9 اینچی تو خالی رو کره بمالید و ارد بپاشید . مایه کیک رو بریزید توش و بزارید داخل فر به مدت 60 دقیقه و یا تا وقتی که توش یک خلال دندون فرو کنید و تمیز بیرون بیاد .
بزارید کیک کاملا خنک بشه و بعد مواد روش رو باهم خوب مخلوط کنید و روی کیک بریزید.
*این کیک برای 11 نفر کافی هست.
* دستور پوره کدو حلوایی رو اینجـــــــــــــــــا ببینید.
نوش جان


حدس میزنم چقدر عالی باید باشه عزیزم، من عاشق کدوحلوائی تو کیک و شیرینی هستم ، دستت درد نکنه
پاسخ دادنحذفجای شما خالی
حذف:)
azizam in linko ye negah bendaz
پاسخ دادنحذفbe nazaram axe shoma ro bardashte
http://mohsen-co.com/kitchen/42--.html
Niaz
دستتون درد نکنه نیاز عزیز
حذفبهشون مسیج دادم تشکر عزیزم
باسلام
پاسخ دادنحذفميخواستم از وبلاگ بي نظيرتون تشكر كنم
من اگر نخوام چيزي هم درست كنم هر روز به وبلاگ شما سر ميزنم
يه روحي تو عكس دستور هاي شما هست كه اين وبلاگ رو متفاوت ميكنه
سلام خانومی
حذفتشکر از لطفتون عزیزم
خوشحال که وبلاگم مورد توجهتون بوده دوستم
❤
يه سوال هم داشتم
پاسخ دادنحذفمن بعضي از كيك يا نون هارو كه درست ميكردم طبق دستور بود ولي تو فر خوب پخته نمي شد
وقتي نكات فر شما رو ديدم فهميدم ايراد از فر هست .برند فر شما رو جستجو كردم ولي در جايي كه من زندگي ميكنم اين برند نيس. .ميتونيد يه برند فري كه خصوصيات فر شما رو داشته باشه بگيد. ممنون
ويه خواهش ديگه اينكه اگر مهموني داشتيد ميشه از ميز وغذايي كه برا مهمون ميذاريد هم عكس بگيريد بذاريد
حذفما فرمون رو 5-6 سال پیش گرفتیم و متاسفانه نسیبه جون در حال حاضر اطلاعی از فرها موجود در بازارر ندارم
من شيفته اين چينش دستورام. بازم ممنون
پاسخ دادنحذفنوش جونتون باشه
حذفسلام.من امروز این کیکو درست کردم.خیلی خوشمزه بود.خیلی ممنون:X
پاسخ دادنحذفسلام
حذفنوش جووون عکسشم میفرستادی برامون
خوشحال میشدیم
:)
Tarafdaretaaaaaaam ajiiiii.ajie khanomo moderno ba kelasam
پاسخ دادنحذفقربونت افسانه جون
حذف❤
دوباره سلام...اینم عکسش!
پاسخ دادنحذفhttp://www.8pic.ir/images/98179221587580673539.jpg
بازم ممنون
ممنووون بابت عکس عزیزم
حذفنوش جونتون باشه
Aji 350 geram havij chandta havich mishe?
پاسخ دادنحذفوالا اگر بدونم!
حذفاخه هویج ها هیچوقت سایزشون ثابت نیست که عزیزم
لیلا جونم فکر کنم این رسپی دیرور گذاشتین شما چون من هر روز سر می زنم اینجا .. امروز صبح توی اینستاگرام دیدم خانمی این رسپی دقیقا کپی پیست کرده تو پیجش، اینجا بود که حسابی عصبانی شدم براش کامنت کذاشتم و گفتم چرا این کارو کردی و نمیگی از کجا این رسپی اوردی و و . .اگه یه مبل بدی برات میل می کنم اون پیجو و کامنتامو...خلاصه سر صبحب کلی ار حقت دفاع کردم.
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم
حذفاخی عزیزززم قربونت مرسی لطف کردی
ایمیل من دوستم
yemalilar1389@yahoo.com
❤
سلام لیلا جون. من این کیک رو دیروز درست کردم و خــــــیلی عالی شد. دستت درد نکنه و ممنون از زحماتی که میکشی.
پاسخ دادنحذفنوش جونتون باشه عزیزم
حذفخوشحالم دوست داشتید
الان 12 شب ایرانه. کیک رو درست کردم و گذاشتم سرد بشه تا بخورم. وااااااای کهچقدر خوب بود. با اینکه من فقط دارچین داشتم بریزم توش. واقعا عالی بود. مرسی بابت این همه چیزای خوشمزه
پاسخ دادنحذفنوششششششش جوونتون باشه
حذفخوشحالم دوست داشتید :)
سلام لیلا جون۰میخواستم بدونم واسه قالب تو خالی که میگید ۹ اینچ۰کلا قطر دایره رو میگید۰یا سوراخ وسطشو حساب نمیکنید؟آخه من قالبم ۲۱ سانته ولی اگه گردیه وسطو حساب نکنم ۱۶ سانت میشه۰حالا کدومشه؟مرسی لیلا جون :-)
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم
حذفوقتی قالب میخرید یک کاغذ داره روش که مینویسه که این قالب چند اینچی و یا چند سانتی هست عزیزم
قالب 9 اینچی میشه 23 سانتی
ولی میتونید از همینی که گفتید استفاده کنید
شاد باشید
سلامم لیلا جونم دیشب برای بچه ها م این کیک رو درست کردم مثل بقیه دستورها عالیه عالی شد عزیزم مرسی از تمام زحمات ووقتی که برای هممون میگذاری
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم
حذفنوش جونشون باشه عزیزم
خوشحالم دوست داشتید
من این کیکو درست کردم عالی شد, دستت درد نکنه لیلا جون,البته از خیلی از رسپیهاتون استفاده میکنم. مرسی که تجربیات فوق العاده ات رو در اختیار ما قرار میدی
پاسخ دادنحذفمریم
نوش جوونتون باشه
حذفخواهش میکنم عزیزم
یکی از خاطره انگیزترین طعمهایی شد که تو زندگیم چشیدم.ممنونم از اینکه تجربه های زیباتون رو با ما مشترک میشین.
پاسخ دادنحذفاگه امکان داره روش صحیح نگهداری از کیک رو هم توضیح بدین.راستش یخچال و فریزر طعم کیک وآیسینگ رو تغییر میدن.
امیدوارم تو مسیر کشف طعم ها و بو های هیحان انگیز موفق باشین.
ریحانه
سلام
حذفنوش جوونتون باشه خوشحالم دوست داشتید عزیزم
اصولا برای نگهداری کیک بهتر هست اون رو به قطعات کوچیک تقسیم کنید و در ظرفهای در بسته داخل یخچال نگهداری کنید.
توی فریزر همونطور که خودتون هم کفتید طعمش تغییر میکنه
شاد باشید
سلام...چقدر عالیه دستورات لحظه به لحظه تون و عکسای واضح...یه سوال:به جای پوره کدو حلوایی چه جایگزینی دارید؟ مثلا پ.ره توت رنگی یا سیب هم میشه؟
پاسخ دادنحذفتشکر از شما دوستم
حذفنمیدونم بجز کدو چیزی رو خودم امتحان نکردم
مرسی ممنون ، فقط میشه بگید بکینگ سودا چیه و از کجا میشه تهیه کردش؟
پاسخ دادنحذفعزیزم جوش شیرین هست
حذفسلام الان باه مین دستور کیک رو درست کردم و توی فره.
پاسخ دادنحذفچرا انقدر موادش سفت شده.انقدر که شکل قالب رو به خودش نمیگرفت مجبور شدم با قاشق شکل بدم.خراب میشه نه؟ :(
سلام عزیزم اندازه هاتون صد درصد اشتباه بوده از پیمانه 236 میلی لیتری باید استفاده کنید نه لیوان و ..
حذفسلام
پاسخ دادنحذفمن امروز این کیک رو درست کردم موادش قبل از گذاشتن توی فر خیلی سفت شده بود.اندازه ها رو دقیق رعایت کردم.پوره کدوم هم اصلا آب نداشت.یعنی باید آبدارتر بر میداشتم؟
بله سفت میشه نه عزیزم نباید ابدار باشه
حذفSalam Leila jan,
پاسخ دادنحذفye sola e koli dar mored e ghalb e cake. Mishe ghaleb e gerd e sade (bedoun sourakh vasat) ro be jash estefade kard? Ya inke kheili moheme ke hatman az in model ghaleb e sourakh dar estefade beshe? merc aziza jan
سلام عزیزم نه احتمال خمیر شدنش هست
حذفهیج وقت اندازه قالب شکلل قالب و میزان مواد رو تغییر ندید چون نتیجه کار خوب در نمیاد
سلام لیلا جون. می دونین جوز هندی و میخ به انگلیسی چی میشن؟
پاسخ دادنحذفمرسی!
جور هندی =Nutmeg
حذفمیخک=Clove
سلام ليلا جون با تشكر از رسپي هاي عاليتون من اين كيك رو درست كردم همه موارد رو هم رعايت كردم خيلي خوب شد ولي بافتش اسفنجي نشد البته من تازه فهميدم بكينك سودا همون جوش است و اضافه نكردم يعني بخاطر اين موضوع است ؟بازم مرسي
پاسخ دادنحذففوق العاده
پاسخ دادنحذفامروز پزوندم بافتش عالي شد
ممنون
پاسخ دادنحذفهم بافتش عالي بود هم عطرش
منم امروز این کیک رو درست کردم و بسیار خوب شد :)
پاسخ دادنحذفنوش جوونتون باشه عزیزم
حذفبهترین کیکی بود که تا حالا درست کردم با طعم فوق العاده دارچین و بافت نرم.ممنونم از شما فقط اگر امکان داره نوع نوشتن متن رو مرتب تر و با بیان بهتری تایپ کنید.
پاسخ دادنحذفنوش جونتون باشه عزیزم
حذفاز این بهتر هم مگه میشه بیان کرد؟