نان سیر شکم پر





مواد لازم:
ارد:2  پیمانه
نمک دریایی درشت:1 قاشق چای خوری
شکر:1 قاشق چایخوری
خمیر مایه:1و 1/2 قاشق چای خوری
اب ولرم:3/4 پیمانه
کره :2 قاشق غذا خوری اب شده  - 35 گرم
روغن زیتون:3 قاشق غذا خوری






برای داخل نانها:

مرغ گیاهی: 200 گرم
فلفل دلمه ای: نصف  1 عدد فلفل دلمه ای
جعفری: ساتوری شده: 2 قاشق غذا خوری
سیر : 1 حبه کوچک
پیاز قرمز: 1عددکوچک
نمک فلفل سیاه : به مقدار لازم
سس کچاب یا استیک: 1 قاشق غذا خوری


برای روی نونها:

روغن زیتون:1/8 پیمانه
کره: اب شده 2 قاشق غذا خوری
سیر:2 یا 3 حبه له شده یا برگ سیر تازه
جعفری: ریز خورد شده 3 قاشق غذا خوری
نمک دریایی درشت



توضیحات در مورد مرغ گیاهی رو اینجــــــــــــــــــا میتونید ببینید.




شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید و اب ولرم رو بریزید روش بزارید یک جای گرم به مدت 15 دقیقه تا خمیر مایه عمل بیاد


ارد و  کره به همراه نمک و 1 قاشق از روغن زیتون رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. خمیرر رو بزارید داخل  کاسه بزرگی و روش رو با حوله بپوشانید  و بزارید یک جای گرم تا حجم خمیر ها 2 برابر بشن تقریبا به مدت 35-45 دقیقه




برای داخل نونهامون

پیاز و فلفل دلمه ای رو ریز خورد میکنیم.
مرغمون رو داخل 1 قاشق کره سرخ میکنیم و بعد ریز خورد میکنیم. پیاز و فلفل دلمه ای رو بهش اضافه میکنیم یه تفت میدیم تا کمی نرم بشن و بعد جعفری ریز خورد شده رو اضافه میکنیمو و در اخر سسمون رو میریزیم و از روی حرارت برمیداریم و نمک و فلفل سیاه میزنیم.






خمیر رو به 6 قسمت مساوی تقسیم کنید. با کمک وردنه هر قسمت رو به شکل مستطیل کوچکی باز کنید و یک لبه خمیر رو مثل عکس پایین برش میدیم . و روی لبه بعدی 1 قاشق از مواد مرغمون میزاریم.

و بعد خمیر رو از قسمت مواد به طرف برشهایی که روی خمیر ایجاد کردیم رول میکنیم.




داخل سینی فر فویل بزارید  و 1 قاشق روغن زیتون رو روی فویل بمالید و خمیر های اماه رو بچینید توش و روی خمیرها رو دوباره باقیمانده روغن زیتون  رو بمالید.  سینی رو بزارید داخل فر که روی 400 درجه فارنهایت روشن کرده بودید به مدت 15-20 دقیقه و یا تا وقتی که کمی روی نونها رنگ بگیرن.





برای روی نونها:

همه مواد رو مخلوط میکنیم و بعد از اینکه نونها رو از فر در اوردیم و هنور داغ هستند با برس سس سیر و جعفری رو روی نونها میمالیم.

من از برگ سیر تازه استفاده کردم .اگر دوست داشتید میتونید اندازه سیر رو به دلخواه کم و زیاد کنید .







۶۵ نظر:

  1. kheili khoshgeleeeeeee :)) to Oshiniiii hame chi dorost mikoni

    پاسخ دادنحذف
  2. سلام لیلا جون دست گلت درد نکنه خانم چقدر با سلیقه و زیبا ممنون از این همه دستور های خوشمزه لیلا جون یه سوال داشتم میشه داخل این نون از مواد شیرین هم استفاده کرد ؟ اگه میشه شما چه ترکیبی رو پیشنهاد میکنی ؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم مرسی خانومی

      نونش مثل نون پیتزا هست عزیزم . نمیدونم تا حالا چیز شیرین با این نون امتحان نکردم . به نظر شاید خرما و یا سیب و دارچین که روی حرارت ابشون گرفته شده خوب باشه.


      بازم بگم دقیق نمیدونم چون تجربش نکردم

      حذف
  3. vaaaaaaaaaay dastet dard nakone kheili khoshkelan va khoshmaze be nazar miyan ,dastet dard nakone,manam hatman dorosteshon mikonam ,bazam merc :)

    پاسخ دادنحذف
  4. salam baz man umadam,,,,,,,,,,,,,, vay khanomi nemidunam che juri azat tashakkor konam,,,,,,man emruz sambuse hendi dorost kardam,,,,,,,aliiiiiiiiiii shod,,hame chish makhsusan khamiresh aslanam lastiki nanud...kheili hal kardam ba khamiresh albate gozashtam 1.5 saat tu jaye garm hesabi amal umad........mazzasham alli bud,,,,,,,,,,,

    vaghean dastet dard nakone babate dasturaye aliit......
    man asheghe kar ba khamiram,,,,,inam hatman dorost mikonam ....miram aksa ro tu fb mizaram aziz.............

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوش جوونت عزیززم خوشحالم دوست داشتی طیبه جون

      یک و نیم ساعت برای خمیر سمبوسه خیلی زیاده. استراحت زیاد برای خمیرهایی هست که خمیر مایه دارن
      وگرنه هم میترشه و هم بد میشه

      شانس اوردید که خوب از اب در اومده

      مرسی منتظر عکسهاتون هستم

      :)

      حذف
  5. اینها رو من دربست همه رو میخواهم ، لطفا تو همین کاغذ برام بپیچ تا ببرم :D

    پاسخ دادنحذف
  6. وای لیلا چقدر اینا خوشگل شدن ،خیلی هم خوشمزه به نطر میاد،واقعا یه ترکیب خیلی عالیه.دستتون درد نکنه

    پاسخ دادنحذف
  7. وايييييييي لیلا جان چقدر اینا خوشگل شدن ،خیلی هم خوشمزه به نطر میاد، دستتون درد نکنه. فقط يك سوال گريل رو هم روشن كردين شما؟
    ميشه پنير هم ريخت توش؟مثلا پنير موزارلا يا گودا؟ من عاشق پنيرم....حاضرم هر روز پنير خالي بخورم فقط

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسی مینا جون


      اره عزیزم میتونی میتونی مواد توش رو هم با سلیقه خودت تغییر بدی

      حذف
  8. پس رفتم كه درست كنم.....مرسي عزيزم

    پاسخ دادنحذف
  9. سلام لیلا جان.دستت درد نکنه که انقدر اینا نازن.تو یک هنرمند واقعی هستی.مواظب خودت باش.

    پاسخ دادنحذف
  10. به به چه خشمزههههههههههه و خوردنی . دستت درد نکنه لیلا جون .

    پاسخ دادنحذف
  11. Leila jan ba goshte charkhi ham mishe?? Mamnun kheili zibast

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. با هر چی دوست داشتید میتونید داخلش رو پر کنید

      حذف
  12. Lila jan yek soali dar morede dorost kardane shirini marang dashtam mishe be jaye podre tar tar az abelimo estefade kard?? Akhe shenidam ke mishe estefade kard?? Va age mishe Che meghdar

    پاسخ دادنحذف
  13. بازم مثل همیشه ترکوندی لی لی جونم
    خمیر راحتیه و به نظرم راحت میشه مواد توشو تغییر داد و هر دفعه یه چی جدید بشه *روش تنبلی برا خانما
    خسته نباشی گلم

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونت خانوم

      درسته میشه مواد داخلش رو تغییر داد
      :)


      ممنون دوستم

      حذف
  14. من همیشه دستورات را پرینت می گرفتم،نگه می داشتم ، الان نمی تونم پرینت بگیرم-چی کار کنم؟

    پاسخ دادنحذف
  15. این دستور به نظر خیلی عالی میرسه...حتما طعم خوبی هم داره فقط یک سوال داشتم ، میشه بجای نمک دریایی نمک معمولی استفاده کرد؟ اگر نه چه مارکی و از کجا تو ایران می تونم نوع مرغوب و بهداشتیش تهیه کنم؟ چون تعدادی نمک دریایی تو ایران هست که وزارت بهداشت اونها تایید نمی کنه بخاطر ناخالصی که دارند. با تشکر باران

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها


    1. میتونید نمک معمولی بریزید عزیزم

      من ایران رو اطلاع ندارم دوستم

      شاد باشید

      حذف
  16. ممنون...واقعا عالی شد...

    پاسخ دادنحذف
  17. سلام لیلا جون .یه سوال کرم پاتیسیر میشه داخل فربزر نگه داشت؟

    پاسخ دادنحذف
  18. سلام لیلا جون مثل همیشه کارت حرف نداره میشه این نون 1 روز قبل از سرو کردن آماده کرد (نپخته) بعد 1ساعت قبل از سرو پخت؟

    پاسخ دادنحذف
  19. با سلام من تازه با صفحه شما آشنا شدم خیلی خوشم اومد ممنون.سوالم اینه که میشه با نون باگت هم درست کرد؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام به دنیای اشپزی من خوش اومدید عزیزم

      یعنی چی با باگت درست کرد؟ متوجه نشدم؟

      منظورتون با خمیر باگت هست؟

      حذف
  20. سلام لیلا جان
    یه سوال
    ورز دادن اولیه خمیر چقدر در پوک و سبک شدن نون تاثیر داره؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام سارا جون بسیار بسیار زیاد
      هم روی کیفیت خمیر و خوشمزگیش و هم ماندگاریش

      حذف
  21. سلام لیلا جان
    پس مشکلم رو فهمیدم
    همش بر می گرده به خوب ورز ندادن.

    راستی اگه خمیر بعد ور اومدن شبیه به تور بشه مشکل کجا می تونه باشه

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم

      اره ورز خیلی مهمه

      مشکلی نیست عزیزم .
      توی بعضی خمیرها که مایع شل هست اینطور میشه
      ولی گاهی هم از بیش از ساعتی که گفته شده توی دستور خمیر رو بزاری تا ور بیاد اینطور میشه
      مثلا تو دستور نوشته شده باشه 45 دقیقه شما بزاری 2 ساعت خمیر بمونه
      اینجوری خمیر میترشه و بو میگیره و توری شکل میشه


      ولی در کل توری شدن خمیر علامت بدی نیست .

      راستی ریختن خمیر مایه زیاد هم ماندگاری نون رو کم میکنه



      حذف
  22. سلام.خسته نباشید.خانومی من دیشب این نون رو درست کردم ولی خیلی خمیر شد.هم خیلی بیشتر از حد معمول گذاشتم تو فر هم حرارت مناسب بود.ولی توی نون نپخت اصلا

    پاسخ دادنحذف
  23. من تو آشپزي صفرم،به نظرتون از چي شروع كنم؟

    پاسخ دادنحذف
  24. kheili khoshmaze bood dorostesh kardam vaghan merc

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام دوستان، من یه سوال دارم، خوشحال میشم اگه بتونین کمکم کنین:

      اگه مایه خمیر نداشته باشیم از چی‌ میتونیم به جاش استفاده کنیم؟

      حذف
    2. سلام دوستم خمیر مایه همه جا میتونید تهیه کنید

      سوپرمارکتها هم دارن

      متاسفانه جایگزینی برای خمیر مایه وجود نداره

      حذف
  25. سلام من نروژ زندگی میکنم . میشه لطفا اسم لاتین مرغ گیاهی را برام بنویسید چون من تا حالا اینجا نشنیدم چونکه شاید اسمشو بلد نیستم.

    پاسخ دادنحذف
  26. salam daste shoma dard nakone man dorost kardam khub shod vali khamiram hajmesh 2barabar nashod?
    chera?

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام زهرا جون
      عزیزم اگر خمیرتون 2 برابر نشده باشه پس نتیجه کار هم خوب نمیشه

      :) اما شما راضی بودید پس حتما خمیرتون رو اومده

      حذف
  27. mercccccccc , man asheghe noone siram ,allli
    man ye moshkeli daram, noon hai ke dorost mikonam kamelan pokhte o be khoshgelie male shoma nist , ye jurai engar khame vasatesh , bara hamin bara mehmooni aslan jaleb nist !
    momkene male ferbashe? hararat bayad ziyad bashe ya kam?
    baz ham mercccccc

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام

      باید خمیرتون رو نازک باز کنید.

      یا خمیرتون ور نمیاد و یا حرارت فرتون نامناسب هست

      اگر اشکال کار رو از فرتون میدونید حتما به یک تکنسین فر نشون بدید

      شاید فرتون حرارت حقیقی نداره


      حرارت هم باید روی 400 درجه فارنهایت باشه


      موفق باشید

      حذف
  28. با سلام. لیلا خانم غذا ها و دستورهای آشپزیتون محشرن. عکس هاش هم که دیگه نگوووووووو. خیلی با سلیقه این ماشالا:-*) خوشحالم که با شما آشنا شدم.

    پاسخ دادنحذف
  29. سلام لیلا خانم با سلیقه. خیلی ماشالا هنرمندین . چه دستور های شیرینی و کیکتون رو پختم و چه بعضی از غذاهاتون رو. همشون عالین. عکس ها هم که دیگه نگین. فوق العاده هستن. ممنون از این همه سلیقه. موفق و موید باشین خانم.

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم
      تشکر از محبت شما دوستم
      نوش جونتون باشه خوشحالم دوست داشتید

      حذف
  30. سلام لیلاجون ، من این نان را درست کردم عالی شد میهمان هایم کلی لذت بردند واقعا دستت درد نکنه. شاد و خرم باشی.

    پاسخ دادنحذف
  31. سلام عزیزم و خسته نباشید و تبریک بابت این همه سلیقه.
    یه سوال داشتم. من این نون رو قبلا درست کردم و عالی شده. میخواستم بپرسم میشه خمیرش رو که درست کردم آماده شد برای یک شب تو یخچال نگهداری کنم یا نه ؟
    ممنونم

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم تشکر از لطفت


      نه نمیتونید میترشه عزیزم

      حذف