
اینم یه صبحوونه خوشمزه و خوش عطر و بو
مواد لازم:
خمیر پیتزا: اینجا رو ببینید
گوجه فرنگی
تخم مرغ
ریحون تازه
نمک و فلفل سیاه
پنیر فتا
پیاز قرمز
پنیر موزارلا
خمیر رو باز کنید و روش کمی پنیر موزارلا بریزید وبعد گوجه فرنگی برش خورده بچینید و کمی نمک و فلفل و پنیر فتا بپاشید . وسط خمیر یک تخم مرغ بشکنید و یا در دو طرف خمیر 2 عدد تخم مرغ بشکنید.
پیتزا رو بزارید داخل فر به مدت 10 دقیقه .
بعد روی پیتزا کمی پیاز خلال شده و برگ ریحون بریزید.

نوش جـــــــــــــــــــــــان


نوش جان
مرسى ليلا جان بايد خيلى خوشمزه شه
پاسخ دادنحذفيه سوال ، چه جورى دور نون پيتزا رو مثل شما ميتونم كلفت كنم ؟ شما چه جورى باز كردين كه دورش كلفت هست ؟ مال من هيچ وقت اينجورى نميشه
خواهش میکنم عزیزم
حذفظرفی رو که خمیر پیتزا رو میزاریم توش کمی باید کوچکتر از گردی خمیری باشه که بازش کردیم. خمیر باید در حد 1 سانت بزرگترباشه
وقتی خمیر رو داخل ظرف میزاریم کناره هاش میمونه بیرون و پف میکنه
چه بامزه ، اتفاقا یه بار هم به ذهن من رسید این کار رو انجام بدم ، خیلی به نظر خوشمزه میاد لیلا جونی ، نوش جونتون :)
پاسخ دادنحذفمرسی عزیزم
حذفاره خیلی حال میده املت رو همراه نونش بخوری
:)
Cha idae jalibe!!!!!!!!!!! Saayeh
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم
حذف:)
لیلا جون خیلی عالی شده ،
پاسخ دادنحذفایده خوبیه فقط اگر تنبلی نکنی و یک کم حوصله، که اول صبح خمیر درست کنی،
سعی میکنم درستش کنم
خواهش میکنم معصومه جون
حذف:)
سلام لیلا جون ...ممنونم بخاطره این همه دستورای عالی...وقتی عکساشو میبینم واقعا هوس میکنم درست کنم
پاسخ دادنحذفسلام پریسا جون
حذفخواهش میکنم عزیزم
فکر نکنم هیچوقت بتونم خمیر رو به این گردی در بیارم
پاسخ دادنحذفنانها و پیتزاهای من شکلهای تخیلی بیشتر دارند :))))
:))))) نمیری
حذفخیلی خوشگل شده :)))))) یعنی من صبح ایده جالبیه برا زرنگا نه من ;)
پاسخ دادنحذفراستی لیلا جون میشه لطفا دستور ترحلوا رو هم بذاری برامون؟ خیلی هوس کردم مرسیییی گلم.
رزیتا
جات خالی عزیزم
حذفرزیتا جون من حلوا خور نیستم برای همین هم هیچوقت نرفتم سراغش که درست یادشون بگیرم .
فقط 2 مدلش رو دارم توی سایت ببین کدومش هست
:)
مثل همیشه عالی
پاسخ دادنحذفاون پوست تخم مرغهای در نقش دکور منو کشته
:))
:))))
حذفperfect...........
پاسخ دادنحذف♥
خیلی عالی بیشتر از اون وجود نداره نوش جونتون
لیلای عزیزم منو هم اون روزنامه چروک کشته
انگار توی یکی از آشپزخونه های ایتالیا عکسش
رو گرفتید خیلی قشنگه
خیلی ممنونم لطف دارید صفا جون
حذفمرسی از انرژِ مثبتی که همیشه به من منتقل میکنید
چقدر عالی می شه که یکی اینو صبحانه جلوی من بذاره ! اگه خمیرش رو از قبل درست کرده باشی برای صبحانه جواب می ده .دستتون درد نکنه لیلا جون خیلی هوس انگیزه
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم عزیزم
حذفجای دوستان خالی
درسته ادم اگه خمیر اماده داشته باشه زودی حاضر میشه
:)
ليلا جان پونه كوهى ميشه اورگانو اويشن چى ميشه ممنون از سايت بسيار مفيد ت
پاسخ دادنحذفمیشه Thyme
حذفخواهش میکنم
چه عکسی ، چه پیتزایی ، چه ایده خوشمزه ایییییییی . دستت درد نکنه لیلا جون .
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم عزیزم
حذفمرسی عارفه جون
bah bah aliye. bebakhshid shoma reyhuno az koja tahiye mikonid?
پاسخ دادنحذفاز حیاط خونمون
حذف:)