
به قدری خوشمزه هست که عاشقش میشید. از ما گفتن
مواد لازم:
کره:1/2 پیمانه یا 113 گرم
ارد:1 پیمانه
پسته : تست شده و خیلی ریز خورد شده 1 پیمانه
پودر شکر:1/4 پیمانه
فر رو روی 300 درجه فارنهایت روشن کنید .
پسته رو بریزید توی فودپراسسر تا ریز خورد بشه مثل عکس پایین کامل پودرش نکیند
کره رو بزارید بیرون از یخچال تا نرم بشه, بعد با پودر شکر خوب هم بزنید تا کرمی بشه بعد پسته و ارد رو اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست بشه
از خمیر گوله هایی به اندازه گردو جدا کنید تقریبا گوله های 1 اینچی با دست کاملا مستطیلی شکلش بدید .
بچینید با فاصله توی سینی فر و بزارید داخل فر به مدت 25-30 دقیقه
شیرینی ها رو بعد از پخت از فر خارج کنید ولی دست نزنید تا وقتی که خوب خنک بشن.
چون وقتی داغ هست جابه جاشون کنید خورد میشن.
من گذاشتم یک شب موند داخل یخچال فرداش توی شکلات کردمشون.
مقداری شکلات رو روی بخار اب ذوب کنید و بیسکویت ها رو بکنید توش در بیارید بچینید داخل یک سینی که توش کاغذ روغنی پهن کردید
وقتی شکلات کمی خودش رو گرفت پسته خورد شده یا خلال پسته بریزید روی شکلات بعد بزارید داخل یخچال تا خوب شکلات سفت بشه بعد بچینید توی ظرف سرو
نوش جـــــــــــــــــــــــان :)



bah bah bah che kardi leila joonam .mesle hamishe aliye.dastet dard nakone azizam.....
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم, ممنونم
حذفوای وای عاشق شکلات هستم ممنون برای دستورات خیلی عالی سایتتون
پاسخ دادنحذفمن تا به حال هر چی از دستورات شما درست کردم عالی بوده است
تبریک میگم به این همه سلیقه و هنر شما گل دختر
زنده باشید و برقرار
سرور
خیلی ممنون از محبتت سرور عزیزم
حذفشما به من همیشه لطف داری .خوشحالم از دستورات راضی بودی :)
یعنییییی انتظار داری آدم یه شب تا صبح صبر کنه که توی یخچال خنک شه دستشم نزنه؟؟؟ یعنیییی فکر میکنی این دل طاقت میاره؟؟؟
پاسخ دادنحذفرزیتا
:D نه واقعا اعتراف میکنم که بعد از پخت با چای چندتاشو بلعیدم
حذف:)))))))))))))))))
حذفاا سرور جون عکسشو نفرستادی بهم که!!!
حذفنه والا رزیتا جون دل طاقت نمیاره :)))
حذفلیلا جون ،دستتون درد نکنه .خیلی عالی شدن.می دونم که خیلی خوشمزس باید حتما درستش کنم
پاسخ دادنحذفنگفتین با چه حرارتی بذاریم تو فر؟
پاسخ دادنحذفسارا جون اولین جمله ای که نوشتم حرارت فر هست :D
حذفممكنه راجع به ماندگاري و همچنين تعدادي كه بدست مياد هم بنويسيد
پاسخ دادنحذفعزیزم تقریبا 12 عدد میشه و مدت ماندگاریش هم زیاده درون یخچال در ظرف در بسته 1 ماه میمونه
حذفba in gheymate peste in shirini ro faghat morafahin mitonan doros konan. in dastoor male khodetone ya inke recepie e khareji ham dare?
پاسخ دادنحذفوالا چی بگم اطلاع ندارم از ایران
حذفبله خیلی از دستورات مال خودم هستند و بعضی هم خارجی عزیزم
In yeki ro porsidam male khodetone ya ibke az jaii didin
حذفنخیر مال خودمه چطور مگه برای چی میپرسید؟
حذفmikhasam bara dooste kharejim ke kheili peste doos dare befresam age linke khareji dare in dastoor.
حذفاهان
حذفنه دستور خودم هست عزیزم جایی وجود نداره این دستور به جز وبلاگ من :)
با اولین نگاه دل بهش بستم من عاشق پسته ام در اولین فرصت درستش میکنم مرسی
پاسخ دادنحذف:) پس ببینید اگر بخورید چی میشید واقعا خوشمزه هست
حذفmishe bejaye peste ba badoom dorost kard? man inja harchi peste didam namal dashte, vali poodre badoom faravoone.
پاسخ دادنحذفمن با بادوم امتحان نکردم نمدونم خوشمزه میشه یانه
حذفنمل چی هست ؟ متوجه نشدم؟
salam azizam, mamnoon az pasokhet, manzooram namak bood :)))
حذفاهان :))
حذفلیلا جون دستت درد نکنه برای عید فکر کنم آسونترین شیرینی باشه که بتونم درست کنم :)
پاسخ دادنحذف:) خواهش میکنم .
حذفو البته خوشمزهترین :))
یعنی من عاشق این دستورای خوشمزتم عالی شده باور کن لیلا جون هر وقت از دستور های شیرینی یا کیک رو درست میکنم همیشه برات آرزوی سلامتی و شادکامی دارم بوووووووس:*
پاسخ دادنحذفقربونت خانم مرسی لطف دارید عزیزم
حذفخیلی خوشمزه است
پاسخ دادنحذفدستت درد نکنه لیلا جون
وای، من از اینا میخوام :)
پاسخ دادنحذفلیلا جون، خیلی وسوسه برانگیزه :) من یه سوال دارم، بعد هر مرحله که میگید باید بذاریم تو یخچال، آیا خشک نمیشه؟ یا دستورِ خاصی داره واسه یخچال نگد داشتنش؟ مثلا درش بسته و ...؟ چه نوع شکلاتی استفاده کردی شما؟
یه سوال دیگه؟ شما دستور پخت "نازک پسته" رو بلدین که برامون اینجا بذاری؟
مرسی خانم هنرمند
نه عزیزم خشک نمیشه
حذفمن شکلات تیره 70 درصد استفاده کردم
نه من نمیدونم اصلا نازک پسته چی هست
موفق باشید
مرسی عزیزم، پسته رو میشه از این پستههای توست شده آماده استفاده کرد، که کمی هم نمک داره، یا باید پسته خام رو تف داد، بدون نمک؟
حذفنازک پسته یه شیرینی سنتی برای قزوینِ و خیلی خوشمزه هست ؛)
سوگند جون بهتره که پسته بی نمک باشه چون طعم شیرینی رو شور میکنه
حذفولی خوب ذائقه ها با هم متفاوت هست شاید شما دوست داشتید.
من تا حالا نه دیدم و نه خوردم :)
درستیدمش، بسیار خوشمزه بود ، دستت درد نکنه خانوم هنرمند xx
حذفpeste bayad kham bashe ??
پاسخ دادنحذفنه عزیزم نوشتم که باید تست بشه
حذفSalam laila khanom, dastetoon dard nakone, be bazar khayli khoshmaze miyad. Mishe begid peste ra az khoja tahie kardid va aya peste az costco ok ast? Va aya vaghti shokolat ra be ravesh ben mary ab mikonid be an khame ezafe nemikonid? Khayli mamnoon
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم
حذفمن از هول فودز خریدم پسته ها رو
چه فرقی میکنه از هر فروشگاهی خواستید میتونید بخرید!!
نه به شکلات هیچی اضافه نمیکنیم
موفق باشید
عجب مقوی و خوشمزستا ، دست گلت درد نکنه
پاسخ دادنحذفمرسی دوست جون
حذفdalili ke soal kardam in bood ke peste costco already shoor shode va man fekr kardam ke shayad shoma peste kham estefade kardid. be nazar khayli khoshmaze miyad va hatman baraye aid dorost mikonam.
پاسخ دادنحذفاهان
حذفنه توی هول فودز هم خامش هست هم شورش
من خام خریدم
لیلا جان ممکنه بگی یه فاشق چایی خوری یعنی حدودا چند گرم ؟
پاسخ دادنحذفممنون میشم....واسه اون شیرینی پفکی گردوییه
هر قاشق چای خوری هر ماده ای فرق میکنه عزیزم
حذفمنظورت چه موادی هست؟
بکینگ پودر؟
یک قاشق چای خوری بکینگ پودر 5 گرم هست
راستی یه سوال دیگه
پاسخ دادنحذفالبته یکم گیج شدم در اصل...
شکلاتی که استفاده کردید همون شکلات تلخ 70درصد هست ؟
اره عزیزم شکلات تیره 70 درصد
حذفوای لیلا جون شرمنده من هی یکی یکی سوالام یادم میاد اینه که یه جا نپرسیدم همه شو
پاسخ دادنحذفاول اینکه فر من قدیمی هستش و نمیشه همزمان هردو شعله بالا و پایینش باهم روشن باشه یعنی یا باید پایینی رو روشن کنم یا بالایی...
حالا من چه کنم ایا ؟
:(
بعدم اینکه شما کف سینی فرت رو به جای کاغذ روغنی فویل الومینیومی انداختی ؟ تو عکسا اینطور به نظرم رسید...
الی جون اول پایین رو روشن کن بعد خاموش کن بالا رو روشن کن
حذفاره یا فویل یا کاغذ روغنی فرقی ندارن باهم
خیلی عالی هست، فقط یه سوال داشتم من یه عالمه پسته بو داده دارم که نمک دارن میشه باهاشون این شیرینی رو درست کنم یا نه؟ ممنون
پاسخ دادنحذفمهناز جون با پسته شور مزش نمکی میشه
حذفاگر دوست دارید شیرینیتون نمکی بشه چرا که نه
ذائقه ها با هم متفاوت هست شاید دوس داشته باشید
pas hatman emtehanesh mikonam,mercy az pasokhgooetoon :)
حذفخواهش میکنم عزیزم
حذف؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حذفلیلا جون من درستش کردم ولی طاقت ندارم تا فردا صبر کنم میشه بذارمش تو فریزر زودتر سرد شه
taghat nayavordam dige, vase inke nashkanana shokolato rikhtam rushon be jaye inke tu shokolat foro konam,khoda ro shokr hamegi saleman, va 2 tasho ta hamnotori ke shokolatesh maye bod khordam,dige rahat shodam. dastet dard nakone leyla jooooooooooon, khaili khoshmaze bod, keif kardam hesabiiiiiiii.... :)
حذفهاهاها نوش جونت تو هم که مثل خودمی :)))خوشحالم دوست داشتی
حذف❤
ممنون از محبتت لیلا جون
پاسخ دادنحذففقط در مورد فر که اول پایینشو روشن کنم حدودا چقئر وقت بعدش بالا رو روشن کنم ؟
مثلا واسه این شیرینی که 30 دقیقه کلا زمان میخواد...
اخه هروقت اینکارو میکنم زیر شیرینی هام یا زیادی خشکه یا میسوزه
نصف پایین نصف بالا یک رب به یک رب
حذفوقتی دیدی پایینش احیانا میسوزه خاموش کن بالا رو روشن کن
ghashang leyla jon dastorateto vardashte bedone kochik tarin tagiri faghat chon natoneste neveshtehato copy past kone kholase karde tozihatesho
پاسخ دادنحذفای بابا صنم جون کسی که عکسها رو کپی کرده میتونه نوشته هارم کپی کنه
حذفادم بیشعور به این میگن دیگه!
سلام لیلا جون
پاسخ دادنحذفمیخواستم اینو بهتون بگم که یه سایتی هست: آشپزی ایران کوک
www.irancook.ir
من امروز دیدم دستورای شمارو با اسم خودشون و آرم خودشون منتشر میکنن!!!
من خودم وقتی دیدم خیلی عصبی شدم
http://irancook.ir/02/28/shirini-peste-chocolate/5929/
http://irancook.ir/02/28/shirini-rolet-swiss/5934/
گفتم بدونین در جریان باشید وکاری کنین
سلام ندا جون قربونت عزیزم مرسی
حذفاز دیروز دارم باهاش دعوا میکنم میگم با اجازه کی عکسهای منو برداشتی !
شکایت میکنم میگه بگو غلط کردم تا پاکشون کنم!!
میبینی تو رو خدا هم دزدی میکنه و هم میگه بگو غلط کردم!!
یه شغل هم به لیست مشاغل ایران اضافه شده کارم شده جنگ کردن با این افراد دزد
من نمیدونم ما چرا از داغون کردن اعصاب هم دیگه لذت میبریم؟
پاسخ دادنحذفبخدا خیلی روشون زیاده
غلط کردن رو حالیشون کن
شکایت کن لیلا جون
من خودم تا دیدم بهش پیام دادم
اما گویا نادیده گرفته شدم :)
وااااااااااای
من بودم منفجر میشدم :(((((((((((
اگر انسانیت سرش میشد که همچین کاری نمیکرد
حذفاره گفتم شکایت میکنم دیدم زودی همرو پاک کرد.
مرسی از لطفت عزیزم
❤
لیلا جووووووووووننننننننن
پاسخ دادنحذفشیرینی گردویی پفکی رو درست کردم همه چیزش خوب شد فقط سوخت :(
...زیرش دیدم داره برشته میشه خاموش کردمو بالاشو روشن کردم
اصلا 2 دقیقه هم نشد که دیدم بوش بلند شد
یعنی تیرهههههههههههههههههههه
نشد بخورم اما واسه تجربه اول بد نبود :)
کل زمانی که تو فر بود همش 15 دقیقه هم نشد...فر از 40 دقیقه قبل گرم شده همون 150 درجه سانتی گراد
راستی اگه دوباره درست کردم تا از فر دراوردم بزارم تو ظرف در دار ؟ یا صبر کنم خنک بشه ؟ باید خشک باشه شیرینیش ؟
اخی حیف زحمتت عزیزم
حذفدفعه بعد درجه حرارت رو کمتر تنظیمش کن
نه باید حتما خنک خنک بشه عزیزم
عیدت مبارک لیلا جان.
پاسخ دادنحذفاز پارسال مغز پسته برام مونده بود هر چی استفاده می کردم تموم نمی شد. چند روز پیش چون می دونستم این شیرینی خوب می شه موادشو دو برابر کردم و درستش کردم. خیلی عالی شد. واسه عید این شیرینی، ترافل فندقی و شیرینی کشمشی رو از دستورای خوشمزه ات درست کردم و هیچ کدوم حرف نداشت. مرسی
قربانت نازنین جون عید شما هم مبارک
حذفنوش جوونتون خوشحالم دوست داشتی عزیزم
:)
ليلا جان ميشه از گوشكوب دستي هم واسه خورد كردن پسته استفاده كرد؟؟؟؟؟
پاسخ دادنحذفچرا که نه عزیزم میشه
حذفسلام. ممنون از دستورهاي فوق العاده تون. ميشه بي زحمت بگين پسته رو چطور بايد تست كرد؟
پاسخ دادنحذفممنون
سلام سارا جون
حذفعزیزم بریز توی سینی فر بزار چند دقیقه توی فر روی 350 درجه فارنهایت
تا وقتی که کمی کرانچی بشه.
ولی زود میسوزه حواست باشه
موفق باشی
بسيار ممنون و سپاسگزارم :-)
حذفسلام لیلاجان.خسته نباشید.من این شیرینی هارو درست کردم.همه چیش خوب بود اما یک سوال داشتم.من فکر میکردم که این شیرینی از نظر نرمی مثل مثلا دونات باشه اما در اون حد نرم نشد.حالا خواستم بدونم که مشکل از کار من بوده یا مدل این شیرینیها همینجورین؟
پاسخ دادنحذفراستی ممنونم برای این همه قشنگی و خوشمزگی.
من واقعا ازینکه دوستی مثل شما دارم به خودم میبالم.
سلام ممنون مهدیه جون
حذفنه عزیزم یه نوع بیسکویت هست عزیزم ولی نرمتر
خواهش میکنم عزیزم شما محبتت داری خانوم
مرسی از لطفت
موفق باشید
پس مدلش همین جوریه.خداروشکر چون فکر کردم کار من مشکل داشته..ممنونم لیلا جان که بااینهمه کار باز هم به این سرعت جواب میدی.
پاسخ دادنحذفممنونم
اره عزیزم
حذفخواهش میکنم دوستم
شاد باشی
سایتتون عالیه
پاسخ دادنحذفخیلی لذت بردم
موفق باشید
خواهش میکنم
حذفتشکر از لطف شما
Salam, vaghean pagetoon ro duset daram, khily karatoon tamiz o ba salighe hastesh.man diruz kolucheye sib o darchin o ba recepie shoma dorost kardam, ali shod.khastam tashakor konam
پاسخ دادنحذفسلام تشکر از محبت شما
حذفنوش جونتون باشه خوشحالم دوست داشتید عزیزم
خسته نباشید میتونیم از گردو استفاده کنیم ؟ممنون
پاسخ دادنحذفمیشه از گردو استفاده کرد؟ ممنون
پاسخ دادنحذفمیشه عزیزم
حذفsalam in shirini be nazaram kheli khob miyad hamotor ke goftid bayad kheli khoshmaze bashe faghat ye soal dashtam mishe ba fandogh doros kard chon tarkibe shokolat va fandogh kheli khob mishe?
پاسخ دادنحذفخسته نباشید
پاسخ دادنحذفجطور می شود رنگ پسته رو سبز کرد
ممنون