
معمولا زنجبیل تازه رو نمیشه زیاد نگهداری کرد و زود ابش کشیده میشه و خشک میشه و به درد نمیخوره
در اکثر دستورات غذایی که توش زنجبیل تازه به کار میره سیر هم استفاده میشه این روش یکی از بهترین و
راهترین روشهایی هست که میتونید زنجبیل رو تازه به مدت طولانی بدون اینکه خراب بشه نگهداری کنید.
سیر:100 گرم
زنجبیل:100 گرم
روغن مایع یا روغن زیتون:1 قاشق غذا خوری
نمک: 1 و 1/2 قاشق چای خوری

سیرو زنجبیل رو پوست بکنید و له کنید و یا با رنده ریز رنده کنید با هم مخلوط کنید من ریختم توی فود پراسسر بعد 1 قاشق روغن و نمک رو اضافه کنید و خوب هم بزنید درون شیشه در بسته ای بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید
سیر و زنجبیل رو میتونید به این شکل ماههاا در یخچال نگهداری کنید.
میتونید به مدت طولانی تردر فریزر هم نگهدارید.

چه روش جالبی ، من همیشه فریزش میکنم ولی روش بدیه چون بعد که یخش باز میشه کلی آب پس میده :(
پاسخ دادنحذفبرم سریتر درستش کنم
بوی سیرش نمپره لیلا جون ؟
اره
حذفمیتونی اینو توی قالبهای یخی بریزی و بزاری یخ بزنه و موقع نیاز یکی رو در بیاری و بدون اینکه بزاری یخش باش بشه بندازی توی تابه
خیلی راحت میشه
نه نمیپزه
نمیدونم از بیرون جینجر گارلیک پیست تا به حال خریدی یا نه؟
این دقیقا همونه
لیلا جون روغنش کم نیست؟ من اینجوری درست میکنم ولی روغنش که کم باشه روی سیرها زرد و بد بو میشه!
پاسخ دادنحذفنه شریفه جون کم نیست
حذفچون با زنجبیل با هم مخلوط میشن سیر به تنهایی نیست که زردو بد بو بشه
و البته نمک هم یک ماده نگهدارنده به حساب میاد
حذفنمی شه فقط زنجبیل رو رنده کرد و روغن زد و سیر نزد بهش؟
پاسخ دادنحذفنمی شه فقط از زنجبیل استفاده کرد و سیر نزد؟
پاسخ دادنحذفبله عزیزم میشه چرا که نه
حذفممنون از پاسخ
حذف:)
خیلی ممنون از پاسخ
حذفخواهش میکنم عزیزم
حذفوای خدا عمرت بده دختر من همیشه زنجبیل هام خشک میشدن و ابشون کشیده میشد
پاسخ دادنحذفرفتم که دست به کار بشم واقعا دستهای هنرمندت درد نبینه
ممنون از لطفت سرور عزیزم
حذفخوشحالم که به دردتون میخوره
موفق باشید
مفید و عالییییییییییی این پست . دستت درد نکنه عزیزم .
پاسخ دادنحذفاگر می شه یک سری غذاها یا شیرینی ها که توش زنجبیل تازه بکار می ره معرفی کن و یادمون بده لیلا خانم.
پاسخ دادنحذفمن رفتم زنجبیل گرفتم اما الان نمی دونم چه کارش کنم.
:(
اگر می شه غذا یا شیرینی که با زنجبیل تازه تهیه می شه هم بهمون آموزش بده
پاسخ دادنحذفمرسی
Kheily mamnoon az ghazahaee ke migozarid.
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم ناهید جون
حذفLeila joon azat kheily mamnoonim ke in hame chiz be ma yad midi.
پاسخ دادنحذفقربانت خانوم کاری نکردم خانوم
حذفمرسی واقعا اصلا به فکرش نبودم و این پست شما را دیدم و همیشه همین مشکل را داشتم و مجبور بودم سیرها و زنجبیل مانده و خشک شده را بریزم دور
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم عزیزم
حذفاره این روش خیلی خوبیه برای نگهداری سیر و زنجبیل
پاسخ دادنحذفسلام لیلا جون،خسته نبا شی. این سولات من هم که تمام نمیشه، کا شکی میتونستم جبران کنم.وبلاگتون حرف نداره مخصوصا با عکسهای جذابتون.دائم آدم وسوسه میشه به درست کردن آنها.من همیشه زنجبیل های اضافی را می ریختم دور و
حدود ده روز پیش این مخلوط را درست کردم و گاهی میخواستم استفاده کنم خیلی خوب مانده بود ولی امروز دیدم رنگش سبز زیتونی شده رنگ روغن زیتونی که بهش زدم. به نظر شما طبیعی است یا نه؟ میتونم فریزش کنم؟
فکر کنم به نوع سیر یا زنجبل داره شما چی فکر میکنی؟
شرمنده لیلا جون.شاد باشی.
سلام ممنونم عزیزم
حذفراحت باش معصومه جان
طبیعی هست نگران نباش ولی حتما داخل یخچال و در ظرف در بسته نگهداریش کن
بله میتونی فریزشم کنی.
به احتمال سیر باعثش شده . میتونی زنجبیل خالی رو فقط له کنی و نگهداری کن. هر چند اصلا مشکلی نداره و میتونی استفاده کنی .
نمیدونم از بیرون تا حالا زنجبیل و سیر له شده گرفتی یا نه اونا هم بعد مدتی به همین شکل در میان
موفق باشی
سلام لیلا جون،
پاسخ دادنحذفممنون از لطفت.حدس میزدم طبیعی باشه ولی گفتم با استاد راهنما هم مشورتی کنم.از بیرون فقط زنجبیل خریده بودم نه مخلوطش را.
باز هم خیلی ممنون .شاد باشی عزیزم .
خواهش میکنم دوستم
حذفموفق باشی
عالی بود این روش ، چرا تا حالا به فکر خودم نرسیده بود!!! همین که زنجبیل تازه بگیرم این کارش میکنم ...
پاسخ دادنحذفسلا میشه چندتا غذا که زنجفیل تازه درس میشن بذارید
پاسخ دادنحذفاز راهنماییهاتون ممنونم
لیلاجون پودرزنجبیل چجوری درست کنم؟ میشه راهنماییم کنی؟
پاسخ دادنحذفمن به پودر زنجبیل بیشتراحتیاج دارم مرسی عزیزم
پاسخ دادنحذفلیلا خانوم اگه براتون مقدوره جواب منوبدید من مقدار زیادی برام زنجبیل اوردن میخوام علاوه براین روش پودرهم ازش تهیه کنم...مرسی عزیز
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم بشورشون اگر خواستی با پوست بهتره اگر نه پوستشون رو بگیر ورقه ورقه نازک برش بده بچین توی سینی فر بزار توی فر روی کمترین درجه حرارت ممکن هر چند ساعت یکبار چک کن تا وقتی که خشک بشن و بعد بریز داخل دستگاه اسیاب و پودرشون کن
حذفسلام دوست عزیزم .از اینکه شما رو دوست خطاب می کنم به این دلیله که تا حالا با پست های قشنگتون خیلی به من کمک کردین.تا حالا از خیلی دستوراتتون استفاده کردم نتیجه ی همه عالی بوده.به دیگران هم انتقال دادم مثل همین پست .واقعا یه روح خاصی تو کارهاتون هست که از عکس های قشنگی که برای کار میزارین میشه حسش کرد.خیلی دوستتون دارم و ازتون ممنونم .همیشه شاد و سلامت باشین در پناه حق.الناز .
پاسخ دادنحذفسلام الی عزیزم ممنون از لطف شما
حذفخوشحالم اینو میشنوم
نوش جونتون باشه ممنون برای پیغام پر مهر و محبتتون
شاد باشید عزیزم