
مواد لازم:
ارد:1و 1/2 پیمانه
پودر کاکائو:1/3 پیمانه
بکینگ سودا:1 قاشق چای خوری
روغن مایع:1/2 پیمانه
سرکه:2 قاشق چای خوری
اب سرد:1 پیمانه
نمک:1/2 قاشق چای خوری
وانیل:2 قاشق چای خوری
فر رو روی 375 درجه فارنهایت روشن کنید.
ارد رو با بکینگ سودا پودر کاکائو ,نمک,شکر مخلوط کنید بزارید کنار
اب رو با روغن و وانیل قاطی کنید و بعد مواد ارد رو بهش اضافه کنید و خوب با همزن دستی مخلوط کنید تا مایع یکدستی از اب دربیاد
یک قالب 8 در 12 اینچی رو کره بمالید و ارد بپاشید و یا اسپری روغن نچسب بپاشید و حاضر بزارید کنار
بعد سرکه رو در اخرین مرحله که همه چیز اماده هست بریزید داخل مایه کیک و خوب هم بزنید تا مخلوط مواد بشه و بلافاصله بریزید توی قالب کیک و بزارید داخل فر
بزارید به مدت 20-30 دقیقه کیکتون بپزه
این کیک مناسب افرادی هست که وگان هستند و یا به هر دلیلی که تخم مرغ مصرف نمیکنن.
بعد از اینکه کیک خنک شد هر طوری که دوست داشتید با شکلات تزیین کنید
برای لابه لای کیک از ایــــــــــــــن کرم که قبلا در پست کاپ کیک موز و شکلات نوشتم میتونید استفاده کنید
میتونید به جای کرم شکلات از خامه معمولی فرم گرفته که با کمی پودر کاکائو مخلوطش کردید رو استفاده کنید .من این رو درست کردم به جای کره و شکلات.
برای روی کیک من از این ماسوره استفاده کردم
ویلتون شماره 125



مرسی. باید این رو امتحان کنم. این لینک خرید ویلتون شماره ۱۲۵ از آمازون هست : http://www.amazon.com/dp/B004ATAM82/?tag=hashed-20
پاسخ دادنحذفمرسی مهسا جون
حذفبسیار بسیار عالی ، دستت درد نکنه
پاسخ دادنحذفkheili kheili kheiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii khoshgel shode
پاسخ دادنحذفdoosesh midaram :D
مـــــــــــرسی :)
حذفلیلا جان از هر سرکه ای می شه استفاده کرد؟می شه لطف کنی و بگید شما از چه نوع استفاده کردی؟رن سرکه هم مهمه یا نه؟
پاسخ دادنحذفممنون
فروغ جان سرکه سفید انگور
حذفمثل همیشه عالی دستت درد نکنه برای کسانیکه با تخم مرغ آلرژی دارند یا براشون ضرر داره خیلی عالیه شاد باشی عزیز
پاسخ دادنحذفممنونم عزیزم
حذفsalam
پاسخ دادنحذفmamnoonam az shoma ke honaretoon ro dar ekhtyar hame migzarid va feghat baraye khodetoon negah nemidarid
ye soal dashtam dar mored khameh form gerefteh,aya chize khasi be keremetoon ezafeh mikonid?
man khodam cerem 35% ra ba poodr ghand ba ham zan oonghadr mizanam ta seft besheh,vali hich vaght be khoobi khameh shoma form nemigireh
mamnoonam az shoma
salamat va moafagh bashid
سلام ممنون از لطفتون سمانه جون
حذفنه هیچی اضافه نمیکنم همین همین شکر یا پودر شکر با وانیل
همزدن خیلی مهمه باید با همزن برقی دور کند هم بزنید و حتما چند دقیقه قبل خامه و ظرف خامتون رو بزارید فریزر تا خوب خنک بشه
موفق باشید
خيلي ناز شده دستت درد نكنه ليلا جووون
پاسخ دادنحذف*** :)
مرسی لاله جون
حذفمن ساده شو قبلا درست کردم با شیرعسلی..این رو هم چند وقت پیش درست کرده بودم ولی مال تو خیلی خوشگل شده لیلا...بسیاااااار عالی مثل همیشه
پاسخ دادنحذفمرسی هانیه جون
حذفاره دستور شیر عسلیت رو دیدم ولی همین دستور رو الان اومد کلی گشتم چیزی ندیدم تو وبلاگت
بازم مرسی
این نظم و ترتیبت منو کشده :))))))
پاسخ دادنحذف:***
:P
حذف:*
فقط خواستم بدونی که بارها و بارها وارد صفحه ات شدم برای اینکه عکس این کیک شکلاتی را با تزیین زیباش تماشا کنم
پاسخ دادنحذفمرسی عزیزم لطف داری فریبا جون :)
حذفخوشحالم دوست داشتی
سلام لیلا جان ممنون بابت کیک خوشگل و خوشمزه ای که آموزش دادی
پاسخ دادنحذفمن یه سوال داشتم ازت عزیز با توجه به اینکه پف کیک کم شما چه طوری برش زدین و لابه لای شو رو خامه زدی میشه نحوه برش زدنت رو هم یه توضیحی بدی
سلام سمیه جان
حذفعزیزم من چون بزرگ درستش کردم 3 تا کیک درست کردم گذاشتم روی هم
ولی همین یک کیک رو میتونی به سه قسمت برش بدی و بزاری روی هم
یعنی عمودی برش بدی نه در راستای ضخامت کیک
امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو برسونم
oooooooofffffff!ajab cakeiii!
پاسخ دادنحذف:)
حذفلیلا جان دستت درد نکنه. آدم دلش می خواد فقط نگاش کنه.
پاسخ دادنحذفمی خواستم بپرسم میشه سرکه سفید برنج استفاده کرد؟
ممنونم عزیز
مرسی خانوم
حذفسرکه برنج قوی نیست
برای این کیک سرکه قوی مثل سرکه انگور سفید لازم هست که خوب پف کنه
دستت درد نکنه خانم
پاسخ دادنحذفخیلی زیبا شده
منظورت از سرکه سفید همین سرکه سفیداس که تو بازاره ؟! من نمی دونم فرق سرکه برنج و انگور چیه چون تو ایران وقتی می خریم می گن سرکه سفید فقط
سوال بعدیم اینه که بکینگ سودا همون جوش شیرینه ؟! یا می شه به جاش جوش شیرین ریخت؟ من اینجا بکینگ سودا ندیدم آخه:(
خواهش میکنم
حذفممنونم عزیزم
منظور از سرکه سفید میتونه هم سرکه انگور سفید باشه و هم سیب
روی شیشه سرکه حتما مینویسه که سرکه چی هست
بله بکینگ سودا همون جوش شیرین هست عزیزم
موفق باشید
سلام دستتون درد نکنه عالیه عالی
پاسخ دادنحذفیه سوال من امروز این کیک رو درست کردم بعد روش ترک ترک خورد میخواستم بدونم علتش چیه؟
الان کامنت ها رو میدیدم متوجه شدم که به جای جوش شیرین بکینگ پودر زدم میتونه از این باشه؟
یه سوال دیگم دارم سرکه برا چی اضاغه میشه
ممنون
سلام دوستم
حذفترک خوردن روی کیک به خاطر زیاد بودن حرارت فر هست
سرکه هم برای پف کردن کیک به کار میره و باعث میشه مایه کیک حباب تولید کنه و پوک بشه
لیلا جون منظورت از خامه فرم گرفته چیه؟
پاسخ دادنحذفممنونم عزیزم
رزیتا
رزیتا جون منظور خامه ای هست که برای تزیین روی کیک استفاده میشه
حذفاین فرق می کنه با خامه های عادی ؟ من از بسته های خامه آماده خوردن نمی تونم استفاده کنم؟
پاسخ دادنحذفنه فرقی نمیکنه فقط مایع هست یعنی شله مثل مال ایران سفت نیست برای فرم دهی مناسب هست و بهتره
حذفمیتونی از هر مدل خامه ای که 35 درصد به بالا چربی داشته باشه استفاده کنی و باید بدون افزودنی باشه یعنی ساده باشه
سلام لیلا جان.
پاسخ دادنحذفمرسیییییییییییییییییییییییی. از روی این دستور پخت درست کردم دقیقا همین شد. فکر نمیکردم اینقدر خوب بشه. درست مثل کیک هایی شد که با پودرکیک های آماده پخته میشه. هزارتا مرسی
دوتا سوال داشتم:1-آیا با سرکه بالزامیک هم میشه؟ 2- برای مواد لابلای کیک من خامه را
باشکرزدم که خوب شد ولی خیلی دلم میخواد یه جوری بشه که دولایه بیشتر بهم بچسبه
مثل کیک هایی که از بیرون میخریم. نظری داری که چکار کنم؟
مرسی
نوش جان خانـــــــــــــوم خوشحالم دوست داشتید عزیزم
حذفنه سرکه بالزامیک نمیشه
میتونی شکلات با خامه مابین کیکها بزنی عزیزم
منم خامه فرم گرفته زدم خوب چسبیده بودن به هم شما شاید خامتون شل بوده
موفق باشید
لیلای عزیزم ... یک دنیا ممنونم از رسپی عالی و بی نقصت :*
پاسخ دادنحذففوق العاده خوش خوراک و خوش بافت بود
البته مال من به زیبایی کار خودت نشد ولی مهم مزه اش بود که بی نهایت دوست داشتم و بافت اسفنجی خوبش و لطافت دوست داشتنی اش و خلاصه هرچی بگم کم گفتم ...
فعلا وظیفه خودم دونستم تشکر کنم تا بعد که عکسش رو برات بفرستم ... می بوسمت خانمی هنرمند و با سلیقه .. باز هم ممنونم
خواهش میکنم عزیزم
حذفنــــــــــــــــــوش جونت خانوم خوشحالم دوست داشتی عزیزم
مرسی از محبتت عزیزم
منتظر عکس زیبات هستم
شاد و موفق باشی
مرسی. خیلی استفاده میکنم همیشه از دستورهات. عالی هستن.
پاسخ دادنحذفقربونت شراره جون
حذفغذاهاتون عالین....یه سوال بجای بکینگ سودا چی بریزم،چون در دسترس من نیست.با تشکر خیلی خیلی زیاد....
حذفبکینگ سودا همون جوش شیرین هست
حذفهمه جا هم موجوده عزیزم
جایگزین نداره
salam
پاسخ دادنحذفdastetun dard nakone,ghalebe 8 dar 12 be cantimetr cheghadre?
mamnun misham age javab bedin
سلام عزیزم
حذفهر اینچ 2و نیم سانت هست عزیزم.
شاد باشید
khastam tashakkor konam, diruz dorost kardam ali shod leila jun
پاسخ دادنحذفنوش جونتون خوشحالم دوست داشتید :)
حذفخیلی خیلی مچکرم بابت دستور کیک عالیتون . فقط دوتا سوال داشتم .
پاسخ دادنحذفاول اینکه اشکالی داره به جای آب سرد به همان مقدار شیر تو پخت کیک استفاده کنم ؟
همچنین به جای روغن به همان مقدار از کره ای که به روش بن ماری آب شده استفاده کنم ؟
سلام خواهش میکنم عزیزم
حذفهر تغییری میتونه این کیک رو خراب کنه چون تخم مرغ نداره
:)
موفق باشید