این نون خوشمزه خیلی شبیه نان لواش خودمون هست . خیلی نرم و خوش طعمه و نیازی به بکینگ پودر و خمیر مایه هم نداره
مواد لازم:
سیب زمینی :2 عدد درشت و یک عدد متوسط
خامه مایع:1/4 پیمانه
ارد: تقریبا 2 الی 2و 1/2 پیمانه
کره:یک و نیم قاشق چای خوری
نمک:1/2 قاشق چای خوری
سیب زمینی ها رو اب پز کنید تا نرم خوب پخته بشن " من کبابشون کردم"
پوستشون رو بگیرید و لهشون کنید تا نرم و یکدست له بشن نباید تکه درشت داشته باشه توش
بعد بزارید خنک بشن و بهش خامه و کره اب شده رو اضافه کنید و کم کم ارد اضافه کنید تا خمیری نرم و بدس نچسب بدست بیاد
از خمیر گوله هایی جدا کنید و ارد بزنید و با وردنه بازشون کنید سعی کنید خیلی نازک و یکدست باز کنید اگر موقع وردنه کشیدن خمیر میچسبید پس خمیرتون به ارد بیشتری نیاز داره باید ارد اضافه کنید
یک ماهی تابه بزرگی رو داغ کنید و حرارت رو بزارید روی متوسط و نونها رو توش بپزید وقتی یک طرف نون پخت طرف دیگش رو برگردونید و بپزید
خواهید دید\ که موقع پخت نون حبابهای بزرگی میزنه این یعنی نونتون عااالی شده
نووش جــــــــــــــــــــان
bah bah,aliiiee,mesle hamishe.daste golet dard nakone azizam.
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم عزیزم
حذفشکمو جان مثل همیشه عالی! چقدر وقت میگیره درست کردنش؟ کاش تو دستور پخت غذاهات بنویسی آخرش که هرکدوم حدودا چقدر وقت میبره، من دانشجو هستم و وقتم خیلی محدوده،عاشق غذاهای سریع هستم! یه سوال فنی، چه نوع خامه ای زدی؟اگه مارکش رو بگی که دیگه چه بهتر!
پاسخ دادنحذفﻣﻤﻨﻮﻧﻢ ﻋﺰﻳﺰﻡ
حذفﺑﻌﺪ اﺯ پﺨﺖ ﺳﻴﺐ ﺯﻣﻴﻨﻲ ﺗﻘﺮﻳﺒﺎ 20 ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻴﺒﺮﻩ ﺑﺴﺘﮕﻲ ﺩاﺭﻩ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﻋﻤﻠﺘﻮﻥ ﻣﻤﻜﻨﻪ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻳﺎ ﻛﻤﺘﺮ ﻫﻢ ﺑﺸﻪ
اﺧﻪ ﺧﻴﻠﻲ ﺳﺨﺘﻪ ﻳﺎﺩﻡ ﻧﻤﻴﻤﻮﻧﻪ ﺗﺎﻳﻢ ﺑﮕﻴﺮﻡ ﺑﻌﻀي ﺩﺳﺘﻮﺭاﺕ ﻫﻢ مﺜﻞ اﻳﻦ
ﺑﺴﺘﮕﻲ ﺩاﺭﻩ ﭼﻘﺪﺭ ﺳﺮﻋﺖ ﻋﻤل ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻲ
ﻟﻂﻔﺎ ﻣﻌﺎﻓﻢ ﻛﻨﻴﺪ اﺯ اﻳﻦ ﻛﺎﺭ:)
راست میگی بستگی داره، خامه رو یادت رفت بگی عزیزم!
حذفاا ببخشید با گوشیم جواب نوشتم نصفه و نیمه
حذفشرمنده
من هوی ویپینگ کریم استفاده میکنم
heavy whipping cream
برای شیرینی ها و فرم دادن باید پر چربی باشه بالای 35 درصد چربی
برای غذاها هم مهم نیست میتونید کم چربیش رو بخرید
مارکم فرق نمیکنه هر چی دستم اومد میگیرم ..
حذفKroger
H-E-B
Harris Teeter
خوشمزه و خوشگل ؛ دستت درد نکنه
پاسخ دادنحذفمــرسی
حذف*** چه عالی شده لیلا جون
پاسخ دادنحذف:) اگه می گی طعمشم خوبه که دیگه حتما امتحان می کنم
دستت درد نکنه عزیزم
مرسی
حذفاره عالیه
هنوز هم رو حرفم هستم که با هم نانوایی بزنیم :))
پاسخ دادنحذفقبول کن دیگه ه ه ه ه
=)) قبوله اقا جون قبوووووله
حذفsalam leila jan .azizam sharmande behem nakhanidia vali mishe khame sobhane ham estefade kard???ya bayad hamon bashe ke khodet gofti??khamei ke man migiram vase sobhone taghriban mesl mal irane charibash az 30% fk konam kamtare..mishe ino estefade konam???
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم سیما جون این چه حرفیه عزیزم
حذفسیما جون راستش فکر نمیکنم با خامه صبحانه بشه چون خامه صبحانه خیلی سفته
در حالی که خامه مایه مثل شیر هست ولی غلیظ تر
اگر اشتباه نکنم هند هستید
من توی ویدئو های هندی دیدم خامه مایه میریزن تو غذاهاشون باید بشه پیدا کرد
هزاران بار ماضاالله به تو خانم خوشگل هنرمند .لیلا جونم ازت خواهش میکنم که یک دستور باقلوای اضیل ایرونی که بوی هلش همه جا رو میگیره با شرح کامل برای پخت و غلظت شربت و ....خلاصه تمام چیزایی که باعث بشه یک باقلوای خوشمزه درست کنیم رو برامون بگذار . از دور دستهای هنرمندت و صورت زیبات رو میبوسم دختر زیبا
پاسخ دادنحذفخدا یار و یاورت - نسرین از ونکوور
نسرین جون ممنون از لطفت و محبتت خانوم مهربان
حذفنسرین جان من قبلا دستور 2 مدل باقلوا رو گذاشتم سعی میکنم بیشتر به توضیحاتش اضافه کنم تا کاملتر بشه
http://www.yemalilar.com/2012/03/blog-post_23.html
http://www.yemalilar.com/2010/12/blog-post_4207.html
اسم باقلوا رو اگر توی وبلاگ سرچ کنید دستورش براتون میاد
منم میبوسمت عزیزم
شاد باشید و سلامت
یک سوال: برای پختن نونها توی ماهیتابه روغن اضافه میکنی؟ یا اینکه بدلیل خامه ای که به موادمون زدیم بدون روغن هم سرخ میشن؟ تشکر
پاسخ دادنحذفنه عزیزم بدون روغن هست مثل نون لواش خودمون
حذفممنون از پاسختون و وبلاگ بسیار مفیدتون. من تازه با وبلاگتون آشنا شدم و دلم می خواد همه دستوراتتون رو اجرا کنم.
حذفخواهش میکنم
حذفامیدوارم بتونم مفید باشم براتون
سلام عزیزم...من تازه باهات آشنا شدم و و واقعا لذت بردم...من تازه عروسم و بیتجربه...ممنون میشم اگه واسمون دستور پخت کیک اسفنجی پایه رو توو مایکروفر ( از اینا که درجهش مثلا 900 وات و 600 وات و ایناست) یا توو پلو پز ساده بذاری...آخه شنیدم توو پلو پز ساده هم میشه کیک پخت...ممنوووووووووووونم....
پاسخ دادنحذفسلام ممنول جون خوش اومدی عزیزم
حذفراستش تا حالا من تجربه کیک پزی توی پلوپز رو نداشتم و همینطور کیک اسفنجی
توی وبلاگ یک دستور کیک توی ماکروفر دارم که کیک 3 دقیقه ای هست میتونی دستورش رو ببینی
شاد باشی
سلام، وای چه خوشگلن نونها :) لیلا جون این دستور چند تا نون میشه تقریبا؟
پاسخ دادنحذفسویل
سلام سویل جون
حذفبستگی به اندازه نونهایی داره که درست میکنی
بزرگ باشه تعداد نونهات کم میشه کوچیک باشه زیاد
مال من 16 تا نون شد
leila jan merc az rahnamait azizam ...pas hatman in ja hast,,migardam peyda mikonam,
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم سیما جون
حذفمرسی از راهنمایی، الان دارم ایزو گلین شورباسی رو درست میکنم. یعنی بلاگ شما منو نجات داد هرروز یه غذای خوشمزه و ساده. مرسی یک عالمه. سویل
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم نــــــــــــــوش جونت خانوم
حذفهر روز اینجا سر میزنم .چرا تو فیس بوک نیستین؟
پاسخ دادنحذفهستم عزیزم من یکی از کارمندهای ثابت فیسبوک هستم
حذفسلام خسته نباشید عاشق وبلاگت هستم و هر روز اینجا سر میزنم.هر کدوم شون رو پختم راضی بودم و کلی دعات کردم و ولی چرا تو فیس بوک نیستین؟
پاسخ دادنحذفسلام ممنون از لطفتون نوش جونتون خوشحالم دوست داشتید
حذفهستم عزیزم من یکی از کارمندهای ثابت فیسبوک هستم
یعنی صفحه ای دارین که کار هاتونو اونجا میذارین؟ اسمش چیه بریم لایک کنیم .مرسی********
پاسخ دادنحذفاهان فکر کردم تو فیس بوک جزو دوستانم هستید که میپرسید نیستم :)
حذفhttp://www.facebook.com/leyla.ashpaz
سلام لیلا جون
پاسخ دادنحذفمن قبلاً هم به اینجا سر می زدم و تا جایی که وقت داشتم چیزایی که می گذاشتیو امتحان می کردم.... این نون رو هم درست کردم ولی اصن دوس نداشتم :))) ولی خیلی بچه هنرمندی هستیا و البته با حوصله :))
سلام مهدیه جون
حذفچرا دوست نداشتی؟
این نون که مو نمیزنه با نان لواشهای تو ایران؟
خیلی بدون طعم بود انگار!!! یه مزه ی تلخی هم می داد نمیدونم جرا :) آقا ولی ذرت مکزیکیت حرف نداشت :) راستی این دزدی رم تو fb خوندم!!!!!!!واقعاً براشون متاسفم... یعنی حتی حاضر نشدن یه معذرت خواهی خشک و خالی بکنن؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حذفشاید خامت یا سیب زمینیت مشکل داشته عزیزم وگرنه سیب زمینی و ارد ترکیبش همیشه عالیه
حذفنوش جونت عزیزم
نه اقای خانی که از این کارها نمیکنه بگه معذرت میخواهیم عمـــــرا شخصیتش لکه دار میشه عزیزم
ولی یکی از کارمنداش گفت معذرت میخواهیم از مشکل به وجود امده
لیلا جون من این نونها رو درست کردم و طعمشون رو خیلی دوست داشتیم اما نونهای من زمان پخت حباب نزدند به اون صورت. اگر هم بود حبابهای کوچک و در حد 1 2 تا بیشتر نبود. ایراد ;ارم کجاست؟
پاسخ دادنحذفسلام سارا جون 2 تا دلیل میتونه داشته باشه
حذفیکی اینکه خوب خمیر رو نازک پهن نکردی و دوم اینکه ماهی تابت خیلی داغ بوده
باید ماهی تابه رو داغ کنی و بعد بزاری روی متوسط تا اروم نون بپزه
اگر تابه سرد باشه و خوب داغ نشده باشه هم حباب نمیزنه
پس همون دلیل دومه
پاسخ دادنحذف!
نونها رو نازک پهن کردم اما اولی که یکم پختش طولانی شد و دیدم غذا چیزی نشده که آماده بشه حرارت رو زیاد کردم
:D
ممنون از راهنماییت
خواهش میکنم :)
حذفببخشید من یک سئوال دارم . منظورتون از پیمانه چقدر هست ؟ اندازه پیمانه مورد اشاره شما چند سی سی هستش ؟ خیلی ممنونم . مطالبتون عالیه . مرسی
پاسخ دادنحذفهر موادی وزن خودش رو داره یک پیمانه ارد با یک پیمانه کره وزنش یکی نیست
حذفمن قبلا اندازه گیریها رو از پیمانه به گرم نوشتم توی قسمت سرچ وبلاگ بزنید اندازه گیریها براتون میاد
لیلا جون من این نون رو درست کردم اولا که هر چی آرد میزدم، بازم به دست میچسبید. دیگه بیخیال شدم و با آردی که موقع باز کردن خمیر زدم، مانع چسبیدنش شدم. بعدشم یه جورایی موقع خوردن به نظرم خمیر بود. به نظرت مشکل چی بوده؟
پاسخ دادنحذفمرسی
باید اونقدر ارد اضافه کنی که نچسبه ولی خوب باز همونطور که گفتید موقع باز کردن با وردنه هم میشه مانع چسبندگیش شد.
حذفحرارت ماهی تابه خیلی مهمه به احتمال زیاد حرارت ماهی تابتون کم بوده و یا نون رو نازک بازش نکردید
وگرنه نونی هست که خیلی ترد میشه
من پودر سیر هم زدم عالی شد *****
پاسخ دادنحذفنووش جونتون
حذفسلام لیلا جان .ممنونم از دستور غذاها و عکسای قشنگت.من تازه با سایت شما اشنا شدم.
پاسخ دادنحذفسلام پریسا جون
حذفبه دنیای اشپزی من خوش اومدید عزیزم
مرسی از شما
Mercy Leila joon - che khoobe ke shoma shekamoo hastin va ma ro ham be in khslat e khosh hedayat mikonin :)
پاسخ دادنحذف:)
حذفنوش جونتون باشه
aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie. kheili mamnoon:)
پاسخ دادنحذفmishe mavade lazem ro be english ham benevisid. merci az lotfe shoma jale
پاسخ دادنحذفsalam dastetoon dard nakone. mishe made lazem ro be english ham benevisid.
پاسخ دادنحذفmerci jale
سلام ژاله جوون
حذفاین رو در گوگل سرچ کنید و هر چی خواستید رو بنوسیدی به انگلیسی میاره براتون
http://translate.google.com
dastetan por tavan.faghat 1 soal.ehtiyaji nist khamir esterahat kone ta hajmesh 2 barabar beshe? mamnoon misham javab bedin
حذفخواهش میکنم
حذفمهشید جان این دستور خمیر مایه نداره که نیاز به استراحت داشته باشه حجمش دوبرابر بشه
میشه آدرس وبلاگتون را بنویسید؟
پاسخ دادنحذفپس اینجا کجاست اومدید ؟
حذفارد: تقریبا 2 الی 2و 1/2 پیمانه
پاسخ دادنحذف????
بله یعنی دو پیمانه و اگر نیاز بود نیم پیمانه دیگه
حذفدر جمع دو و نیم پیمانه
نروژى ها بهش ميگن لِفسه (لِفسَ(
پاسخ دادنحذفسلام، تو ایران خامه مایع نداریم
پاسخ دادنحذفخامه پاک ی کم شله و خامه پاکت صورتی کاملا سفته، اگه ازخامه پاک استفاده کنم میشه این نون درست کنم؟
سلام عزیزم متاسفانه من سالهاست ایران نیستم این نوع خامه ای رو که گفتید رو نمیدونم چجوریه
حذفحالا برای یکبار هم که شده میتونید امتحان کنید خوب شد چه بهتر