
این پلوی خوشمزه رو رزی جون درست کرده بود که من کمی ادویه بهش اضافه کردم عالی شد دستش درد نکنه برای این ایده خوبش
مواد لازم:
بادمجان درشت :1 عدد
پیاز:1 عدد
برنج خیس شده 3 پیمانه
زردچوبه - فلفل
رب فلفل :1 قاشق چای خوری ( روی کلمه فلفل کلیک کنید)
رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذا خوری
پودر لیمو امانی :1 قاشق چای خوری
ادویه پلویی: 1 قاشق غذا خوری (روی ادویه پلویی کلیک کنید)
پودر لیمو امانی :1 قاشق چای خوری
ادویه پلویی: 1 قاشق غذا خوری (روی ادویه پلویی کلیک کنید)
بادمجانها رو" با پوست یا بدون پوست " بستگی داره به خودتون ریز خورد کنید
کف سینی فر رو 2 قاشق روغن بمالید و بادمجانها رو بریزید توش و هم بزنید تا کمی به روغن اغشته بشن و بعد بزارید داخل فر روی 400 درجه فارنهایت تا وقتی که کمی سرخ بشن و بپزن
میتونید بادمجانها رو با پیاز هم سرخ کنید ولی چون روغن زیاد جذب میکنن به خودشون من توی فر پختم که احتیاج به روغن زیاد نداره
پیاز رو سرخ کنید زرد چوبه و فلفل بزنید رب فلفل و رب گوجه فرنگی روهم اضافه کنید و تفت بدید
بادمجانها رو اضافه کنید یه تفت کوچیک بدید و پودر لیمو امانی و ادویه پلویی رو اضافه کنید

برنج رو ابکش کنید نصف برنج رو زعفرانی کنید
یک لا برنج ساده بریزید بعد از مایه بادمجان بریزید و بعد برنج زعفرانی به همین ترتیب تا اخر بعد بزارید برنج دم بکشه
خیـــــــــــــــــلی خوشمزست این غذا شد جزو غذاهای مورد علاقه خونمون
نوش جان

حتما این رو امتحان میکنم، عاشق بادمجان هستم!
پاسخ دادنحذففقط یک سوال، میتونم بپرسم مارک برنجی که استفاده میکنید چی هست که اینقدر خوب قد کشیده؟ من خارج ایران هستم و هنوز نتونستم برنج خوبی پیدا کنم! ممنون!
اسم این برنج کوه نور هست عزیزم
حذفBasmati Rice Kohinoor
منم درستش کردم خیلی خیلی خوشمزه ست راست می گی لیلا..نوش جون
پاسخ دادنحذفنوش جونت خانوم
حذفبه به ؛ نوشششش جونتون لیلا جونم ، منم باید با این ادویه امتحان کنم ؛خوشحالم که دوست داشتی دوست جون :**
پاسخ دادنحذفقربونت دست گلت درد نکنه
حذفبه به دلم میخواد با اون قاشق کنارش بیفتم بجونش .عالیییییییییی لیلا جون . دست دوست جونا درد نکنه .
پاسخ دادنحذفقربونت جات خالی عارفه جون
حذفبه به منم به زودی میدرستم . بادمجون با رب خیلی خوشمزه میشه . دست هر دوتاتون درد نکنه
پاسخ دادنحذفمرسی الی جوون
حذفخیلی تعریف شده ازش
پاسخ دادنحذفونمیشه از پیشنهاد اینهمه سرآشپزچشم پوشی کرد
باید درستش کنم
مرسی لیلا جون
:) اره لول نوش جونت
حذفبه به ! خیلی باید خوشمزه باشه! راستی لیلا جون برنجت چه برنجیه؟ باسماتیه؟ خیلی قشنگ قد می کشه؟ ممنون میشم مارکش رو بگی شاید بتونم اینجا پیدا کنم! آخه من این جور پلو هام
پاسخ دادنحذفKohinoor Basmati Rice
حذفعزیزم
leilacım çok güzel olmuş bizde yaparız çokda severiz...görüntü harika ben sana bişe sorucam sen daha önce patlıcanı birşeylere buladın sapı ile kızarttın ben onun tarifini istiyorum mümkünse sevgiler.
پاسخ دادنحذفcok sagul canim, hemen yazıyorum .
حذفMalzemeler:
حذفKüçük patlıcan: 2 adet
Yumurta: 2 adet
Galeta unu
Tuz ve karabiber
Soğan ve sarımsak tozu
İlk başta patlıcanları közleyin
Közlediğiniz patlıcanları biraz soğutun ve kabuklarını soyun
Sonrasında bir çatal yardımıyla yumurta çırpılır
Tuz ve karabiber -Soğan ve sarımsak tozu ekleyin
patlıcanlar tek tek önce yumurta , sonra da galeta ununa bulanıp
Ikinci kez aynı prosedürü tekrarlayın.
Patlıcanları sıvı yağda teflon tavada pişirin.
afiyet olsun
باید این غذارو واسه خواهر کوچیکم بپزمم.... البته هر وقت که دیدمش ... :(
پاسخ دادنحذفخیلی مرسی لیلا جون ... :*
لیلا جون بادمجون تپلای اینارو دیدی؟( شبیه بادمجون دلمه ای ایرانه اما گنده تره) از کجا بفهمیم که بادمجون تخم نداشته باشه؟
من چند بار خریدم شانسی خوب و بد شده!
سحر
سحر جون بادمجونهایی که رنگشون تیره تر و به سیاهی میزنه و سنگینتر و سفت تر هستند دونه ندارن و یا خیلی کم تخم دارن اون بادمجونی که این مشخصات رو داره معمولا اندازش هم نسبت به بقیه بادمجونها کوچیکتره
حذفمیتونی بادمجان ایتالیایی بخری اونا هم خوبن
مرسی لیلا جون از راهنماییت ... :*
حذفخواهش میکنم دوستم
حذفSalam leila jan kheili pole khoshmazey be nazar myad mamnun,, mikhastam bedonam shoma tarze tahye kokosbollar ro mydonid??
پاسخ دادنحذفKheili shirini khoshmazey ast ke fekr mikonam ba jo do sar boshe,,, mamnun mysham age rahnamaym konid,,,sahar
مرسی سحر جون اره عزیزم میدونم
حذف16 tbsp. unsalted butter, softened
1⁄2 cup superfine sugar
1⁄2 tsp. kosher salt
2 oz. bittersweet chocolate, melted
6 tbsp. unsweetened natural cocoa powder
2 tbsp. brewed espresso or dark coffee, at room temperature
2 tsp. vanilla extract
2 1⁄2 cups rolled oats
1 cup unsweetened finely shredded dried coconut
Combine the butter, sugar, and salt in a large bowl and use a handheld mixer set to medium speed to beat the mixture until pale and fluffy, 1–2 minutes. Add the chocolate, cocoa powder, espresso, and vanilla and continue beating until combined, about 1 minute more.
Place the oats in the bowl of a food processor and pulse until roughly chopped, about 5 pulses. Add the oats to the chocolate–butter mixture and mix until combined; refrigerate until chilled, 1 hour.
Divide the chilled chocolate mixture into 36 portions using a tablespoon-size measuring spoon; roll each portion into a 1" ball. Place coconut in a shallow dish and roll each ball thoroughly in coconut; transfer balls to a baking sheet. Refrigerate for at least 2 hours before
اگر میخوای برات ترجمه بکنم سحر جون
Mamnun azizam ke sabor hastid va be soalha javab midid, azizam khodet ghasd nadari bezari toye veblag,, akhe man kheili tanbal shodam ba tozyhat va axhaye besyar zybaton:) adam kamelan motovaje myshe,,, kheili karat alye
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم دوستم
حذفاگر وقت کنم جشم حتما
کلی دستور پست نشده دارم
فرصت کنم چرا که نه
ممنون از محبتت
شاد باشی
ba salam mahnaz hastam,köln mishinam.kheili vaghta nemidunestam chi dorost konam,ta inke dishab in saito didam,vaghean khoshhal shodam,az tahe del migam payedar bashid
پاسخ دادنحذفسلام مهناز جون خوش اومدید به دنیای اشپزی من
حذفامیدوارم بتونم مفید باشم براتون
Kheili khoshmazast, tarikibe adviyahash ham aliye.
پاسخ دادنحذفInam axe male man
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=4519392597021&set=a.4453221782792.167095.1656964601&type=1&permPage=1
الرین اغریماسین :)
حذفخیلی عالی شده نوووش جونت خوشحالم دوستداشتی عزیزم
هاپوت چقدر نااااااااازه
❤
امروز این غذا رو درست کردم خیلی خوب بود لیلا جون واقعا مرسی از زحمتات
پاسخ دادنحذفآها مخصوصا اون قسمت لیمو عمانیش خیلی خوشمزش کرده بود
راستی این برنجت ایرانیه متم خارج از ایرانم ولی برنج به این خوبی ندیدم
حذفنووش جانت زهرا جون خوشحالم دوست داشتی عزیزم
من برنجم هندی هست اسمش هم هست کوه نور خیلی شبیه برنج ایرانی هست هم عطرش عالی هست و هم خوب قد میکشه
سلام خانم.این روش سرخ کردن بادمجون داخل فر خیلی عالیه.میخواستم بپرسم بادمجون داخل خورشت بادمجون رو هم میشه به این روش سرخ کرد؟اخه برای خورشت از بادمجان درسته استفاده میشه.بادمجون درسته داخل فر خوب در میاد؟
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم .
حذفاره من امتحان کردم خوب میشه . و خوبم میپزه نگران نباش
لیلا جان این غذا هم مثل بقیه دستورات عالـــــی بود...با ادویه پلویی مخصوص شما (که دیروز درست کردم) امروز این پلو رو درست کردم، البته با اندکی دخل و تصرف (گوشت چرخ کرده اضافه کردم، روم به دیوار :">) خیلی خیلی خوشمزه بود :*
پاسخ دادنحذفنوش جوونتون باشه عزیزم خوشحالم دوست داشتید
حذف:*
khaili khosh maze bod dorost kardam
پاسخ دادنحذفنوش جونتون باشه
حذفkhaili khosh maze boood
پاسخ دادنحذفنوش جوونتون باشه عزیزم
حذفاین بادمجان پلوی خوشمزه اهل کجا هست؟ :)
پاسخ دادنحذفاینو دیروز درست کردم عالی بود. دیگه خیالم برای مهمونای گیاهخوار راحته!
پاسخ دادنحذفخیلی خوشمزه است ممنون
پاسخ دادنحذفممنون برای دستور بادمجان پلو . کدوم رنگ از این کیسه برنج رو شما می گیرید؟ basmati rice Kohinoor
پاسخ دادنحذفمن با بادمجون کبابی درست کردم واهاهای عجب چیزی شد
پاسخ دادنحذفنوش جونتون باشه عزیزم
حذفافررررررین لیلای کدبانو مثل همیشه عااااالی
پاسخ دادنحذفعزیزم میشه روش تهیه پودر لیمو عمانیو توضیح بدی.