پنکیک کرنبری




مواد لازم:

 ارد:2 پیمانه
شکر:1/4 پیمانه
تخم مرغ:2 عدد درشت
دارچین:1 قاشق چای خوری
باتر میلک:2 پیمانه
بکینگ پودر:2 قاشق چای خوری
کره اب شده:1/4 پیمانه
وانیل:1 قاشق چای خوری
کرنبری خشک:1/3 پیمانه




کرنبری ها رو داخل مقداری اب خیس کنید
<< من 1 شب قبل خیسشون کردم فردا صبح ابشون رو دور ریختم و گذاشتم داخل طوری تا ابشون بره >>




تخم مرغ ها رو با وانیل  -شکر و کره به کمک چنگال خوب هم بزنید تا یکدست بشن
باتر میلک رو اضافه کنید و مخلوط کنید .
ارد رو با بکینگ پودرو دارچین الک کنید و به مخلوط تخم مرغ و باطر میلک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مایه یکدستی بدست بیاد و کرنبری رو اضافه کنید

ماهی تابه ای رو حاضر کنید خیلی کم کف ماهی تابه رو با کره اغشته کنید و با کمک یک ملاقه یا قاشق بزرگ مقداری از مایه رو بریزید داخل ماهی تابه



بزارید یک طرف پنکیک سرخ بشه و بعد به ارامی برشگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه







بعد برای صبحانه نوش جان کنید :)


* اگر دسترسی به باترمیلک ندارید میتونید برای هرنیم پیمانه شیر نیم پیمانه ماست مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و استفاده کنید

غلظت مخلوط شیر و ماست باید از ماست زده شده رقیقتر و از شیر غلیظ تر باشه.









۲۲ نظر:

  1. به به ... نوش جون
    دوست دارم

    پاسخ دادنحذف
  2. با پنکیکهای رنگ و وارنگت دل من رو ببردی دوستم .......

    پاسخ دادنحذف
  3. leila jooonnnnn manam mikham goshnam shod ino didam :(

    man chan rooze mariz shodam az bas kar keshidam az khodam joft dastam dard mikone nemitoonam ye livan ham boland konam :((

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. الهی عزیز دلم ناراحت شدم سونا جون
      استراحت کن چند روز تایپ هم نکن :(

      امیدوارم هر چه زودتر بهتر بشی عزیزم

      میبوسمت

      حذف
  4. خیلی‌ خشمزهستتت . مرسیییییی لیلا جون .

    پاسخ دادنحذف
  5. ااا لیلا جون ببخشید اشتباهی با آیدی شوهرم کامنت گذشتم . عزیزم .

    پاسخ دادنحذف
  6. حیف که بلد نیستم فال کف دست بگیرم و گرنه اون عکست جون میده برای فال گیری لیلا جان ((:

    پاسخ دادنحذف
  7. سلام.یه سوال.
    باتر میلک چیه؟نمیشه از شیر استفاده کرد به جاش؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. کره از شیر بدست میاد وقتی کره رو میگیرن اب باقی مانده میشه باتر میلک
      نه نمیشه از شیر استفاده کرد
      میتونید کمی شیر رو با ماست مخلوط کنید و استفاده کنید
      غلظتش هم باید از شیر غلیظتر باشه و از ماست زده شده رقیق تر

      حذف
  8. kheyli mamnoon , mikhastam andazeye peymaneharo beporsam

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سونیا جان من قبلا اندازه گرم به پیمانه رو نوشتم میتونید قسمت اندازه گیریها ببینیدش

      اگر توی قسمت سرچ بزنید اندازه گیریها براتون میاد

      حذف
  9. درست کردمممم.عالــــــــــــــی شد مثل بقیه دستورها .
    لطفا چیزای دیگه ای هم که با کرنبری میشه درست کردو شِیر کنید لیلا جان.
    مرسی
    میبوسمت.
    مریم.

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. نووش جونت عزیزم خوشحالم دوست داشتی

      چشم حتما
      یه کیکی هم دارم توی وبلاگ کیک کرنبری اونم خوبه


      شاد باشی

      حذف
  10. salam....khyly kadbanooe khanoom,emshab maye shamie loobia ro amade kardam farda sorkh mikonam :) ye soal too mavade in pankeke amrikae peymunatun cheghadrie moadele chand gerame?

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم

      نوش جونتون باشه

      دوستم هر پیمانه = 236 میلی لیتر

      قسمت سرچ وبلاگ بزنید " اندازه گیریها" میاد براتون من قبلا اکثر مواد رو از پیمانه به گرم نوشتم

      حذف


  11. لیلا خانوم میشه کرنبری تازه استفاده کرد؟ چطوری؟ مرسی

    --رویا

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. میتونی عزیزم ولی با کرنبری خشک مزش بهتره

      دقیقا مثل دستور فقط دیگه نیازی نیست خیس بخوره

      حذف
    2. شما عکسای خیلی خوب و البته رسپی های خیلی خوشمزه ای دارین. به نظرم اگه اینستاگرام داشته باشین خیلی خوب میشه

      حذف