
دست صفا جون عزیز درد نکنه برای دستور این شامی بینظیر
لوبیا چشم بلبلی یک لیوان پلوپز پر
آرد نخودچی : 50 گرم
سیب زمینی :200 گرم
پیاز :1 عدد متوسط
جعفری :ریزخرد شده 3 قاشق غذا خوری
پودر زیره: یک قاشق چایخوری
پودر گشنیز:یک قاشق چایخوری
زرد چوبه و فلفل یک قاشــــــق مرباخوری
روغن برای سرخ کردن.
لوبیا را 1 شب خیس کنید و با آب و نمک بزارید روی حرارت ملایم تا خوب بپزه و نرم بشه بعد بریزید توی سبد تا ابش جدا بشه
و همانطور گرم لوبیا ها رو خوب له کنید , سیب زمینی و پیاز را رنده کرده و آبش را بگیرید
بعد در یک ظرف مناسبی لوبیای له شده و سیب زمینی وپیاز رنده شده و آبگرفته و ادویه جات و آرد نخودچی و جعفری را ریخته و آنها را با هم خوب ورز بدید.
خمیر را کمی برارید استراحت کنه تا خوب طعمهاشون ترکیب بشه بعد آنها را در روغن داغ سرخ کنید .
طعم این شامی خوشمزه ترین طعم شامی بود که تاکنون تجربه کرده ام , به قول صفا جون فقط باید امتحان کنید
نوش جان

woooww man ino hatman dorost mikonam emroz rasty leyla jon to kodom shomare chap mishe man mikham ye noskhe hard copy ham dashte basham hatman vase arshivam migam ;)
پاسخ دادنحذفLOl :)))))))
حذفنمیدونم باید با خانم مریم محمدی کدبانو هماهنگ کنید
ممنون لیلا جوووونم
پاسخ دادنحذفاگه تو بگی خوبه حتما خوبه و باید امتحانش کرد
سلامت باشی دوستم
قربانت امیدوارم دوست داشته باشی اکرم جون
حذف:)لیلا جون درست کردم عالی بود دستت درد نکنه
پاسخ دادنحذفنوظ جونت عزیزم خوشحالم دوست داشتی
حذفبه نظر خیلی عالی میاد بوش تا اینجا هم اومد هاهاها
پاسخ دادنحذفاره خیلی خوشمزه هست حتما امتحانش کن فرزانه جون
حذفleila joon mahshar shodd mersiiii azizam az in hame zahmatet:****
پاسخ دادنحذفقربونت عزیزم خوشحالم دوست داشتی نوش جان
حذفلیلا جون من دیروز این شامی رو درست کردم و واقعا دوست داشتیم ..دستتون درد نکنه ....فقط من یه خرابکاری کردم که اینجا اعتراف میکنم :) من به خاطر اینکه توش سیب زمینی خا م بود اولش در تابه رو گذاشتم و این باعث شد که سری اولش یه خورده از کناراش شل شه (کامل باز نشد البته)..ولی برای سری بعدی که سرخ کردم در رو نذاشتم و کاملا منسجم بود ولی وقتی می خوردم سیب زمینی رو با اینکه ریز رنده کرده بودم میدیم که کامل نپخته ..به نظرت باید چی کار کنم برای حل این مشکل؟
پاسخ دادنحذفدوستم میتونستی کمی روغن زیاد بریزی و با حرارت کم سرخش بکنی مثل کوکوی سیب زمینی خام که سرخش میکنیم و میپزه
حذفو باید با رنده ریز سیب زمینی رو رنده کنی
نوووش جانت خوشحالم دوست داشتی
leila jon dastet dard nakone kheili ali bod. man emroz dorost kardam in ghaza ro va kheili khoshmaze va motefavet bod ;)
حذفنوووش جونت ندا جان خوشحالم دوست داشتی عزیزم
حذفلیلا جون عالی بود عالی دیشب درست کردم کلی هم حال کردیم باهاش دست گلت درد نکنه
پاسخ دادنحذفنـــــــــــــــوش جونت عزیزم خوشحالم دوست داشتی
حذفin tokhme morgh lazem nadasht??
پاسخ دادنحذفنه نیازی نداره
حذفmamanoon az lotfet leyla jaan
پاسخ دادنحذفpishnahadet kheili khube
vali nemidoonam chetor inkaro mishe kard
vase bardashtane kode manzoorame
va ye soale dige ham daram
chetor mitunam har post ro tu safeye aval kutahesh konam
ta khanande edemeye matlab ro betune age doost dasht click kone va bekhune
?????
chon didam ke shoma ham hamin karo kardi miporsam
برای ادامه مطلب برو قسمت ویرایش و از هر جایی که دوست داشتی متنت بره توی ادامه مطلب کلیک کن بعد بالا پیش همون ایکونها که عکس اپلود میکنی یک عکس شکل ورق پاره شده هست اون رو بزن میره توی قسمت ادامه مطلب
حذفبرای اینکه اعداد رو برداری باید بری قسمت تنظیمات
بعد نظرها
بعدگزینه ای داره به اسم کلمه تایید برای نظرات نمایش داده شود زدم خیر
Show word verification رو بزن No
Leila jun dastet dard nakone. Az vaghty umadam inja shamio kotleto ina dorost nakardam:(
پاسخ دادنحذفChon na charkhe goosht dashtamo na arde nokhdchi. Alan ke didam gofti rande konim didam fekre khubie:D va inam ke dasturesh vegetarian ehtiaj nist goosht berizam kheilyyyyam behtare. Faghat leila jun be man begu lubia cheshm bolbolio be che esmi mikhari va arde nokhdchiam hamintor. Bad inke behem begu az koja mikhari.Az WholeFoods?
یلدا جون از هول فودز میگیرم به لوبیا چشم بلبلی میگن
حذفCowpea
و به ارد نخودچی chickpea flour
میگن
merciiiiiiii azizam:-**
حذفلیلاجان عزیز اولا دستتون برای کارای قشنگتون واقعادرد نکنه ....خیلی عالیه همه چیز.
پاسخ دادنحذفو دیگه اینکه من لینک وبلاگتون رو توی دوستان وبلاگم قرار داد م ..........امیدوارم
شما هم مایل باشید که وبلاگم رو در لیست دوستانتون قرار بدید.......بی نهایت خوشحال
میشم ........همیشه موفق و شاد باشید........صفا
دستتون درد نکنه صفا جون ممنون از لطفتون من قبلا شما رو لینک کردم
حذفشاد باشید همیشه
مرسی لیلاجان عزیز ...هنرمندی و باذوقی جای خودش ...خیلی هم با محبتید پاینده باشید.
پاسخ دادنحذفقربان لطف و محبتتون عزیزم لطف دارید
حذفلیلا جان با اجازت این لینک دستور خوشمزه شما در روزمن هست
پاسخ دادنحذفhttp://www.roozmenu.com/showthread.php?p=396435#post396435
قربانت عزیزم
حذفلیلا جون،
پاسخ دادنحذفبسیار ممنون از دستور شامی. درست کردم، عالی شد. البته نون لواش (دستور خوب خودت) هم در کنارش بود. شوهرم داشت خودش رو خفه میکرد!!! اینه دیگه، دستور خوشمزه، یه وقتها خطرناک هم میشه!!!
من هر وقت که ایران میرم، و بعد از خوردن غذا های خوشمزه مامانم، دل درد میگیرم از بس که خوردم، به مامانم میگم تقصیر تو بود که دل درد گرفتم، چون خیلی خوشمزه بود! میدونم خیلی حرف زشتی میزنم، ولی ایران و مامان و ناز خر و اینها...
حالا شده حکایتِ دستورهای خوب تو، لیلا جون! متشکرم!
اخی کلی خوشحال شدم لیلا جون نوووش جونتون عزیزم
حذفمرسی از لطفت
:)
شاد باشی همیشه
Leila jan man alan ino dorostt kardammm mahsharrr shoddd albate yekami awazesh kardam va tosh gosht charkhkarde ham zadam va adviejatesh ra bazihash ra nadashtam mesle zireh ama bazammm alyyy shodddddddddddd, bosssssssssssssssssssssssss
پاسخ دادنحذفنوووش جونت عزیزم خوشحالم دوست داشتی
حذفلیلا جون من اینو از دستور صفا جون دیده بودم و درست کردم..اما آردنخودچی 50 گرمه گلم..فکر کنم اشتباه تایپی بوده
پاسخ دادنحذفدست گلت درد نکنه
نوش جونت باشه درستش میکنم دستت درد نکنه عزیزم
حذفسلام لیلا جون. من این شامی رو درست کردم. مزش که خیلی خوب بود فقط موقع سرخ کردن خیلی اذیت کرد. اینطوری که تو عکسا دیدم باید تمیز و بی دردسر سرخ شه ولی مال من از اطراف متلاشی میشد طوریکه مجبور شدم بعد از 4 تا دونه اول روغن رو عوض کنم. یه کم بهش پودر سوخاری اضافه کردم و ادامه دادم ولی بازم مثل مال شما و خانم صفا نشد. میخواستم بپرسم میتونی کمکم کنی و بگی اشکال کار کجا بوده؟ تنها چیزیکه به ذهن خودم رسید این بود که شاید جنس سیب زمینی با آرد نخودچی اینطوریش کرده. شما چی فکر میکنی؟
پاسخ دادنحذفبازم ممنون از وبلاگ خوبت. من هر روز بهش سر میزنم و خیلی چیزا رو هم درست کردم البته کامنت تشکر هم گذاشتمااا :) ولی خوب، سارا زیاده. شاید قاطی شم با بقیه ساراها
ببخشید که انشا نوشتم برات. همیشه سالم و خندون باشی عزیزم
راستی بیشتر از چه نوع سیب زمینی استفاده میکنی؟ گلدن یا راسِت؟ منم امریکا هستم و گاهی گیج میشم کدومو بخرم. همیشه رندوملی خریدم. ولی بافت غذا رو متفاوت میکنن
دیگه برم. خیلییییییییی ببخشید که اینهمه طولانی شد :-s
سلام سارا جون عزیزم ارد نخودت کم بوده اگر کمی بیشتر میریختی اصلا متلاشی نمیشد و خیلی راحت میتونستی سرخشون کنی
حذفمن همیشه از
Yellow Yukon Gold Potatoes
استفاده میکنم عزیزم
مــــــرسی از لطفت خانومی خوشحالم دوست داشتی
همین که راضی باشی کافیه تشکر لازم نیست عزیزم
شاد و موفق باشی
خیلی ممنون لیلا جون. یه سوال دیگه، آرد نخودچی رو از مغازه ایرانی-عربی میگیری(من صدف گرفتم) یا اینکه تو مارکتهای خودشون هم میشه پیدا کرد؟ ممنون
حذفمن از فروشگاه هندی میگیرم به اسم
حذفGram flour
شاد باشی
لیلا جانم مرسی از دستور این شامی خوشمزه. خیلی خیلی دوستش داشتم
پاسخ دادنحذفنوووش جان عزیزم خوشحالم دوست داشتی عزیزم
حذفامروز این شامی رو درست کردم و جداً خوشمزه بود! ممنون لیلا خانوم عزیز ! :) اینم لینک عکسش
پاسخ دادنحذفhttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=4435998576882&set=a.2206924891433.2111503.1196757098&type=1&theater
نوووش جونتون عزیزم خوشحالم که دوست داشتید ممنون برای عکس :)
حذفMan emshab in shami ro dorost kardam tamesh Alii bood dastet dard nakone :*
پاسخ دادنحذفMan emshab in shami ro dorost kardam tamesh Alii bood kheili dos dashtim dastet dard nakone leila jan babate dastoresh :*
پاسخ دادنحذفنوش جوونتون خانوم
حذفخوشحالم دوست داشتید عزیزم
شاد باشید
salam ,ye so'al dashtam, arde nokhodchi boo dade bashe ya kham? mersi
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم خام
حذفIn shami ro dorost kardam , khoshmaze shod.Ma shami ro gerdo koochik dorost mikonim va vasatesho soorakh mikonim ,mese donut e koochik ! mamnoon.
پاسخ دادنحذفنوش جوونتون باشه خوشحالم دوست داشتید
حذفدر هنگام پختن نخودواقسام لوبیا اضافه کردن نمک باعث میشود که مدت پخت طولانی تربشود
پاسخ دادنحذفبله درسته ممنون از شما
حذفبانوی گرامی، شخصا بهترین نحوه آشپزی ایران را فقط و فقط نوع "ترکی،آذری" میدونم، فقط مشکل اینجاست که من ساکن سویس هستم و اینجا نه گرد نخودچی پیدا میشه نه زرد چوبه و نه زیره یا پودرش، دهنم آب افتاده و شکم به قاروقور ... تکلیف ما غربتی ها چیه بابا کمی هم رحم و انصاف داشته باشین ... فقط باید عکسشو نگاه کنیم یا راه دیگری هم هست ؟؟!!
پاسخ دادنحذفاختیار دارید
حذفجناب شما فقط کافیه یک فروشگاه هندی شناسایی کنید
:)
همه چی رو میتونید از اونجا تهیه کنید
موفق باشید
وای خدای من عالیییییییییییییی بود فوق العاده بوددددددد فقط اولش وا رفت که یه کم آرد نخودچی بهش اضافه کردم خوب شد ولی فوق العده خوش مزه بود مرسی
حذفbe nazar kheili khoob miad
پاسخ دادنحذفkheili khoob be nazar miadd
پاسخ دادنحذفلیلا جون ممنون از این دستور عالیتون من دیروز لوازمم جور نبود ولی یه تجربه جالب به دست آوردم تو خونه لوبیا قرمز پخته داشتم لهش کردم با سیب زمینی و پیاز طبق دستور شما و به جای آردنخودچی که نداشتم 1 تخم مرغ زدم و یه کمی تره داشتم و یه ذره ادویه کاری! میتونم بگم عالــــــــــــــــــی شد و هیچکی نفهمید توش گوشت نداره!! :)
پاسخ دادنحذفنوش جووونتون باشه
حذفمنم با لوبیا قرمز امتحان کردم عالی میشه
خوشحالم دوست داشتید
ليلا جان سلام
پاسخ دادنحذفمنم اين شامي رو درست كردم عالي بود مزه أش. ببين شما تخم مرغ اصلا نزدي و جالبه كه مشكلين داشته. دوم اينكه من يه تخم مرغ هم بهش زدم. ولي خانمي خيلي روغن ميگيره موقع سرخ كردن. شما چه پيشت هادي داري براي اين مشكل؟
ممنون از دستور ات خوبت
سلام
حذفنوش جونتون باشه عزیزم وقتی ارد نخود بزنید بهش نیازی به تخم مرغ نداره . ارد نخود چی چسبندگی اینجاد میکنه .
روغن هم باید کم بریزید توی تابه زیاد نریزید تخم مرغ خودش باعث میشه شامی روغن جذب کنه به خودش
salam Leila joon, man in ghazaroo dorost kardam, bacheham ke khali khali raftan bala, aghamoon ba nono khiyar shoro piyazo goje ye loghmeye chapeshoon kard!mamnoon az dastorye be in khoshmazegi!
پاسخ دادنحذفنوش جووووووون عزیزم
حذفخوشحالم دوست داشتید
salam leila jon mamnnonam az in dastor ghazahaye khobetoun , 1 soal dashtam ke shoma sibzaminiii va arede nokhodchiii ro be gram neveshtid va man nemidonam cheghadar mishe yaniiii vazneh nadaram ke azndazeh begiram mikhastam bedonam aya mitonin bi zahmat begin chand ta sibzamini va chand ghashogh arde nokhdchiiii mishe ke betonam emshab ya farda dorost konam mamnnonam azizam shad bashid
پاسخ دادنحذفسلام دوستم
حذفراستش شهین جون من خودم چشمی استفاده میکنم
اندازه یک نارنگی سیب زمینی میزنم و 2-3 قاشق هم ارد نخودچی
موفق باشید
سلام دوست عزیز، بسیار دلپذیر بود.
پاسخ دادنحذفابدی باشی و قرین بهترین ها
نوش جوونتون باشه
حذفهمچنین عزیزم
سلام من جدیدا" این غذا را درست کردم اولا" اینکه تمام مواد را دقیقا" عین مواد لازم در نظر گرفتم ولی شکلش مثل عکس شما نشد دوما" روغن زیادی باید استفاده کرد سوما" آیا میشود از یک عدد تخم مرغ هم استفاده کرد
پاسخ دادنحذفدر هر حال از این غذاهای خوشمزه شما بسیار ممنون هستم منتظر جوابتان هسنم
سیما
سلام دوستم
حذفاگر دقیق مواد رو استفاده کرده باشید باید عین مال من دربیاد دیگه
:)
روغن اصلا زیاد مصرف نمیکنه اتفاقا خیلی کم در حد کوکو سیب زمینی روغن مصرف میکنه
من با تخم مرغ امتحان نکردم متاسفانه نمیدونم عزیزم
واقعا یکی از خوشمزه ترین شامیهایی بود که تا حالا خوردم. ممنون
پاسخ دادنحذفشف عزيزسلام، دو سؤال داشتم از خدمتتون. اول اينكه لوبيا چشم بلبلي كه آبپز مي كنم تيره از كار درمياد. و اين باعث شد شامي من تيره از مال شما باشه. دوم اينكه لوبيا ها رو با چي له كرديد من از پوره ساز استفاده كردم ولي كلي سختي كشيدم.
پاسخ دادنحذفمن با لوبیا سیاه درس کردم. عالی شد مرسی
پاسخ دادنحذفوااااای دستت درد نکنه هنررررمند من عاااشق چشم بلبلی مخصوصااا ک با برنج درست شه^_^^_^^_^
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم
حذفنوش جونت باشه عزیزم
WOW! Thanks Leila joon. I will make it.
پاسخ دادنحذفسلام
پاسخ دادنحذفبا سيب زميني پخته نمي شه؟
عالی بوووووود ، خیلی ممنون که مارو با غذاها و طعم های جدید آشنا میکنید لیلا جون 😊 سلامت باشید همیشه
پاسخ دادنحذفنوش جونتون باششه عزیزم خوشحالم دوست داشتید
حذف