توپکهای کوچک پیتزا


این پیتزا لقمه ای های کوچولو خیلی مناسب هستن برای مهمونی یا پیکنیک خیلی هم راحت و خوشمزه هستن 

مواد لازم:

اب ولرم:3/4 پیمانه 110 درجه فارنهایت
ارد: 2 و 1/4 پیمانه
نمک:1/2 قاشق چای خوری
خمیر مایه:1 و 1/2 قاشق چای خوری
شکر:1/2 قاشق چای خوری
کره:30 گرم اب  شده
پپرونی حلقه حلقه شده یا مینی پپرونی
پنیر مازورلا  و چدار
زرده تخم مرغ :1 عدد
مقداریItalian Seasoning برای روی  نونها




 خمبر مایه و شکر رو با اب بزارید 15 دقیقه تا پف کنه
نمک و ارد رو مخلوط کنید کره رو اضافه کنید و خوب ورز بدید خمیر رو
سعی کنید 10 دقیقه خمیر رو ورز بدید تا یک خمیر یکدستی به دست بیاد


کف یک کاسه رو خیلی کم با برس چرب کنید  و خمیر رو بزارید توش و روی خمیر رو با سلفون بپوشونید روش رو با حوله اشپزخانه بپوشانید  بزارید یک جای گرم به مدت 1 ساعت تا حجم خمیر 2 برابر بشه

اگر خمیرتون پف نکرد و حجمش 2 برابر نشد پس خمیر مایتون عمل نکرده یا خمیر رو خوب نپوشاندید و جای گرمی نزاشتید
در این صورت خمیرتون خیلی سفت و به درد نخور میشه بهتر هست مستقیم بندازیدش سطل اشغال و دیگه زحمت زیادی نکشید

از خمیر گوله های خیلی کوچکی جدا کنید اندازه کوچکتر از نارنگی

هر قسمت رو گرد کنید و وسطش رو گود کنید یک پپرونی با مقداری پنیر بذارید و گوله کنید


این هم پنیر دو رنگ میتونید فقط از مازورلا هم استفاده کنید







من از سوسیس  دودی گیاهی استفاده کردم که خیلی شبیه به پپرونی هست فکر نمیکنم کسی  با خوردن تشخیص بده این گیاهی هست مگر اینکه روی بسته رو بخونه



خمیر های اماده رو بچینید داخل سینی


روی خمیر ها رو با زرده تخم مرغ  که با کمی اب مخلوط کردید رو بمالید و کمی ادویه ایتالیایی بریزید

فر رو روی  400 درجه فارنهایت روشن کنید و نونهاتون رو تا وقتی که طلایی بشن بپزید




نونها با سس کچاب خیلی خوشمزه میشن



نوش جان


۳۷ نظر:

  1. چقدر خوشمزه و خوشگلن اینا ، یاااااااااااامی

    پاسخ دادنحذف
  2. سلام
    خسته نباشید، این نون ها خالیشون هم خوشمزه هستن؟ برای همبرگر خوبن؟
    و میشه این خمیر رو بعد از عمل آمدن یه روز نگهداریم؟ مثلا روز قبل مهمونی آمادش کنیم؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام ممنونم
      بله نونش خوشمزست
      برای دستور نون همبرگر میتونید اینجا رو ببینید
      http://yemalilar.blogspot.com/2012/04/blog-post_09.html

      حذف
    2. نه خمیرش خراب میشه اگر طولانی مدت نگهداری بشه

      حذف
  3. Leilacım sen bu hamur işini iyi becermeye başladın...ama içine ne koyduğunu anlamadım sadec sosisi anladım...Çilekli keke bayıldım ne güzel gözüküyor eline sğlık...kasede olanı da anlamadım bir şeyleri eritmişsin ama sunumu çok hoş....Leila mesleğin ne napıyorsun ABD de dergilerde yemek resimleri çekmeliisin yada kitaplarda yada finans durumun iyise lütfen kitap çıkar:)))canım benim kendine iyi bak....sevgiyle kal

    پاسخ دادنحذف
  4. evet Ayca cim hamur isin cok seviyorum
    icinda sosis va Mozzarella peyniri va Çedar peyniri var .

    O kasedeki hindistan cevizinin yağe.

    cok tesekkor ediram canim benim , evet aslında Kitap yazmak istiyorum ama simdi cok arkan


    sevgilar..

    پاسخ دادنحذف
  5. Mamnoon az tamame zahmath ke mekeshid!

    پاسخ دادنحذف
  6. مثل همیشه هنراتون عالیه . امتیاز عکساتون 10 از 10 خسته نباشین

    پاسخ دادنحذف
  7. Salam Leyla Jon,azizam man taze chand roze ke ba bloge shoma ashena shodam Tamame matalebton binazire,belakhas baraye afraid ke kharej az Iran hastand.bazi chizha ro nemidonestam az koja tahiye va estefade konam(yeast) to page shoma tamamiye moshkelatam hal shod. Ba dastore pokhte shoma pirashki cream Dari ro ke hamsaram 1 sal bod azam mikhast bokhtam az tamayi zahamateton moteshakeram be onvane kasi ke asheghe Ashpazi hastesh.Dilerim ki basarilariniz her zaman daim olsun.
    Niloofar

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنون نیلوفر جان
      نووووش جونتون عزیزم خوشحالم دوست داشتی دوستم

      همیشه شاد و موفق باشی

      حذف
  8. Leyla Jon babate tamiye matelebetan be onvane kasi ke asheghe pokhto Paz hastesh sepas gozaram

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش میکنم عزیزم
      ممنون از لطفتون
      پاینده باشید

      حذف
  9. سلام
    من همیشه وبلاگتون رو می خونم و لذت می برم از این همه تنوع و خلاقیت :)
    من نون پختن رو خیلی دوس دارم اما همیشه نونام خشک و سفت از آب در میان :(
    ینی 2باری که سعی کردم اینجوری شد....
    راه حلی هست؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام ممنون از شما سارا جون

      دوستم برای اینکه نونت نرم و خوب بشه فقط و فقط باید استفاده از خمیر مایه رو بلد باشی و بزاری خمیر خوب ور بیاد و استراحت کنه همین.

      حذف
  10. salam leila joon ba tashakor az dastoor ghazahaie khoobet man in toopako doroost kardam khamir ghabl az pokht kheili khoob hajm gereft vali bad az inke az fer dar ovordam kheili khoshk shod va aslan pof nakard mishe dalilesho begin mamnoon

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام دوستم اگر خمیرتون خوب ور اومده بوده باید پف میکرده و نرم میشد
      عجیبه !
      میگم شاید توش رو زیادی پنیر یا پپرونی گذاشتی و خمیرش تازک شده برای همین خشک شده و پف نکرده؟

      حذف
  11. ليلا جون من توپ كوچولو ها رو درست كردم خيلي عالي شد خميرشم خوب ور اومد:) ميگم ميشه ازين خمير براي خمير پيتزا هم استفاده كرد؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوش جونت زهرا جون خوشحالم دوست داشتی "اره عزیزم میشه

      حذف
  12. هی! کاشکی طرفای ما هم سوسیس گیاهی خوشمزه بود! خیلی دلم می خواد این نونو درست کنم خیلی به نظر خوشمزه میاد ولی سوسیس گیاهی ها رو خیلی دوست ندارم. آمریکا نعمت فراوونه ها! :)
    شاد باشی و پاینده لیلا جان :)

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. قراره یک سوسیس گیاهی خانگی درست کنم اگر خوب شد دستورشو میزارم براتون حتما

      شاد باشید

      حذف
  13. به!!! چه خوب!!! کاش خوب شه! مررررررررسی لیلا جون

    پاسخ دادنحذف
  14. Leila jan myshe in nan ro sade dorost kard yani sosi nyanseh nazaram,, mamnun

    پاسخ دادنحذف
  15. سلام لیلا جان
    اگه ممکنه زمان پختشونم می گی؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم تا وقتی که روی نونها کاملا سرخ بشه تقریبا 15- 20دقیقه

      حذف
  16. ممنون واسه دستور پخت. میشه لطف کنید بگید که خمیر مایه به انگلیسی پی میشه؟ چون من مطمئن نیستم

    پاسخ دادنحذف
  17. خدایی هم آشپزیت عالیه هم عکاسیت.لذت میبرم

    پاسخ دادنحذف
  18. salam
    ye soal in nunharo tu fere khune ham ishe dorost kard..bad fere khune ke 400 farenheit nadare???

    پاسخ دادنحذف
  19. salam
    man ye soal dashtam in nunharo tu fere khune ham mish epokht,,wa agar mishe ruye che damayi???
    wa soale badim in adwiye italiyayi ,,be farsi chi mishe???
    mersi

    پاسخ دادنحذف