برنج با تربچه



 به قدری تربچه توی برنج با کاری خوشمزه میشه که حد نداره باور ندارید؟ امتحان کنید


مواد لازم:
برنج : 2 پیمانه
تربچه 2 دسته
سیب زمینی:1 عدد 
پیاز:1 عدد
پیاز ریز 7-8 عدد
رب:1 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل
پودر کاری :1 قاشق غذا خوری
برگ گشنیز یا برگهای ریز تربچه یک مشت




پیاز های ریز رو پوست بکنید, این پیازها کمی کوچکتراز اندازه تربچه ها هستن


 سیب زمینی رو نگینی خورد کنید
پیازمعمولی رو ریز خرد کنید رو سرخ کنید البته همراه با پبازهای ریز کوچولووو
 تربچه ها رو تمیز کنید و بشورید اگر خیلی درشت بودن از وسط نصف کنید وهمراه با سیب زمینی  به پیاز داغ اضافه کنید تفت بدید کمی و بهش نمک و فلفل و پودر کاری اضافه کنید و تفت بدید


 رب را اضافه کنید کمی اب بریزید حدود 3 پیمانه و بزارید بجوشه و ترب ها نیم پز بشه

برنج رو بشورید و اضافه کنید  و مثل کته برنج رو دم کنید


وقتی زیر حرارت رو خاموش کردید ,  برگ گشنیز خورد شده یا برگهای تربچه رو با برنج مخلوط کنید و سرو کنید


نوش جان




۲۶ نظر:

  1. آشپزخونه کوچیک شما خیلی پرباره خانم، تبریک میکم

    پاسخ دادنحذف
  2. امروز باید برم ترب و کاری بخرم
    اینجوری نمیشه
    :))))

    پاسخ دادنحذف
  3. shefte shod :-s fek konam abesho ziad rikhtam :D, kheili sharm avare bade 2 sal tajrobeye zendegio ashpazi berenj shefte she :D

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. اخی عزیزم
      باشه پیش میاد

      برا تنوع هم که شده خوبه به رو خودت نیار :)

      حذف
  4. خیلی جالب بود لیلا جون
    ترب رو خام خورده بودم ولی اینجوری رو فکر نمیکردم :))))
    مرسی گلک ک ک ک

    پاسخ دادنحذف
  5. سلام خانم هنرمند وای چه ترب های خوشگلییییییییییییی مرسی خیلی رسپی هات خوبه.لطف کن بیشتر کیک و شیرینیای معروف اونجارو آموزش بده البته با تاریخچه جزیی مرسیی

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام ممنون از لطفتوون
      چشم عزیزم حتما

      شاد باشید

      حذف
  6. Salam, mishe ye kam bishtar dar morede ghsmate berenj begin? Mirizim ba toroba bejooshe yani badesh hamaro baham dam mikonim?

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام
      دوستم وقتی اب رو ریختیم تربها نیم پز شدن برنج رو میریزیم روی تربها با اون اب کمی بجوشه وقتی کته درست میکنیم عین همون کار رو انجام میدیم
      برنج که کمی جوشید ابش کمی کمتر شد یه هم میزنیم در قابلمه رو میزاریم و زیر حرارت رو کم میکنیم و میزاریم دم بکشه

      حذف
  7. لیلا جان تربها می پزه یعنی نرم میشه؟

    پاسخ دادنحذف
  8. لیلا جان تازه ناهارمو تموم کردم و گفتم همین الان وقتشه که ازت بخاطر غذای خوشمزه ای که معرفی کردی تشکر کنم. به نظر من که عالی بود. هیچوقت انتظار نداشتم تربچه پخته شده با کاری اینقدر خوب بشه. بازم مرسی

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. نــــــــــوش جونت مهسا جون خوشحالم دوست داشتی

      شاد باشی همیشه

      حذف
  9. لیلا جون پیاز‌های ریز را باید ریز خورد کنیم دیگه موقع سرخ کردن یا درسته بندازیم؟ سویل

    پاسخ دادنحذف
  10. برنج منم کمی تا حدودی شفته شد ;) ولی خوشمزه شد خیلی ولی ترب ها سفید شدن :))) سویل

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. اخی سویل جون اب زیاد ریختی برای همین /
      به هر حال نوش جونت :)

      حذف
  11. ۳
    پیمانه ریختم دیگه اگر هر کاپ مساوی یک پیمانه هست یعنی تقریبا ۶۰۰ میلی که میشه ۶دیسی که ما اینجا تو سوئد استفاده میکنیم درسته دیگه نه ؟
    سویل

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. هر برنجی مدل پختش فرق داره بعضی از برنجها اب زیاد نیاز دارن بعضی شاید خیلی کمتر از اونی که یک برنج معمولی اب میخواد نیاز دارن
      باید خودتون بهتر بدونید که برنجتون با چه مقدار اب کته میشه و له نمیشه

      حذف
  12. Mishe goshte charkhi ham rikht tosh?? Mamnun

    پاسخ دادنحذف