فلفل سبز بلند: 3 عدد anaheim pepper
مواد برای داخل فلفل ها هرچی که دوست داشتید مثل مایه ماکارونی یا هر چیز دیگه
مواد برای خمیر:
خمیرمایه:1 قاشق غذاخوری
اب ولرم : 1/3 پیمانه
کره: 50 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
ماست : 1 قاشق غذا خوری
ارد : 1 پیمانه + به مقدار لازم
نمک خیلی کم
خمیر مایه را با اب مخلوط کنید .
ماست رو با تخم مرغ خوب هم بزنید ,کره را اب کنید بزارید کمی خنک بشه و با خمیر مایه مخلوط کنید و بعد با ماست و تخم مرغ مخلوط کنید و ارد رو کم کم اضافه کنید و ورز بدید و تا زمانی بهش ارد اضافه کنید که به دست نچسبد و نرم و لطیف باشد
خمیر رو بزارید به مدت 30-45 دقیقه تا حجمش 2 برابر شود
شکم فلفل هارو برش بدید " ای قاتل" بعد تخم هاشو بیرون بیارید
و با هر چی که دوست داشتید پر کنید مثل مایه ماکارونی یا ... من پیاز سرخ کردم و گوشت گیاهی رو توش تفت دادم و بهش کمی رب فلفل و قارچ اضافه کردم
بعد خمیر رو به شکل باریک و نازک و بلند درست کنید و دور فلفل ها بپیچید
و روی خمیر رو زرده تخم مرغ که با 2 قاشق اب مخلوط کردید روبمالید
و بزارید داخل فر که ازقبل روی 350 درجه فارنهایت گرم کردهاید به مدت 30 دقیقه بزارید تا بپزد یا تا وقتی که روی خمیر طلایی بشه
وای لیلا جوووووووون چه کردی تو یعنی آخر شبی هوس افتادم بدجوری هااااااااا
پاسخ دادنحذففلفل هالاپینو استفاده کردی ؟؟
خیلی خوشگل و 100% خوشمزس
مرسی دوستم نه هالاپینو نیست شیرینن نگاه نکردم اسمشون رو ,اینبار میبینم مینوسیم برات
پاسخ دادنحذفسلام لیلا جان منم اینو درست کرده بودم تو وبلاگم هست خیلی خوشمزه میشه دستت درد نکنه
پاسخ دادنحذفاره سپیده جون خیلی خوشمزست الان وبلاگت رو دیدم چه چیزای خوشمزه ای هست توش لینکت میکنم
پاسخ دادنحذفچقدر با مزه ن اينا ليلا جان! من هميشه از اين فلفلا ميترسيدم كه تند باشن! اين باريكا هم شبرينن!؟
پاسخ دادنحذفبعد يك سوال ديگه! اينا رو ديدم يا.د اون شيريني قيف بستني ها افتادم كه توش پر از خامه بود! شيريني مورد علاقه ي بچگي هاي من! خميرش همينه؟ دستوري داري ازش؟
leila jan ye soal daram azat?mikhastam bebinam size axat chegadre ke ingadr khoshgel o yemali dide mishe?akhe vagti size axo kam mikonim keyfiatesh miad paeen !
پاسخ دادنحذفzemnan merci az linkidanet!ba ye mahi tanuri apam bia bebin dus dari?
3262-2448 هست
پاسخ دادنحذفجحمش رو نصف میکنم عزیزم دیدم به نظر خیلی عالی میاد دستت درد نکنه
وای لیلا کشتی منو! اینا چه باحالن! خیلی خیلی خوشگلان! مرسی کدبانو!
پاسخ دادنحذفقربونت عزیزم خوشحالم دوست داشتی
پاسخ دادنحذفهورااااااااااا خیلی نازن نی نی ها........
پاسخ دادنحذفکنایات جون این فلفل ها چند نوع هستن که فقط این نوع شیرینه بقیه زهر مار هستن اینبار میبینم اسمش رو مینویسم چون اسمشو فراموش کردم
پاسخ دادنحذفاون شیرینی ها رم میتونی با خمیر هزار لا درستش کنی با فویل یک قیف درست کن بهد خمیر رو نازک برش بده بپیچ دور قیف بزار بپزه بعد داخلش میتونی خامه یا بستنی یا هر چیز دیگهای بریزی
leyla jan akharesh to amele trekidane ma mishi haha
پاسخ دادنحذفلیلا خانم کارهاتون فوق العاده س. باورتون می شه از صبح که وبلاگتون رو از وبلاگ یکی از دوستان پیدا پیدا کردم تـــــــا الان که بعد از ظهر توی آرشیوتون دارم می چرخم و ذوق می کنم و هیجانات رو قورت می دم :D واقعاً هم از کارهاتون هم از عکس ها لذت بردم.
پاسخ دادنحذفخیلی خوش سلیقه و زیبا کار می کنید. از کاربرهای پر و پا قرصتون می شم :)
هر فرصتی پیدا کنم از کارهاتون درست می کنم و با اجازه تون عکسش رو با اسم و لینک خودتون میزرم تو وبلاگم:
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/
مرسی هانیه جونم
پاسخ دادنحذفخدا نکنه دوست ناشناس بخوام شما رو بترکونم :)
ممنون از لطفتون منیره جان خوشحالم دوست داشتید وبلاکم رو امیدوارم مفید باشم براتون وبلاگ شما هم خیلی زیبا و دستورات جدید داره لینکتون میکنم
وای فکر نمیکردم تو شکمش پر باشه
پاسخ دادنحذفلیلا جان
پاسخ دادنحذفخیلی خیلی اینا خوشگلن واقعا که با سلیقه ای
شاد باشی عزیزم
واااااااااااي. شما واقعا با سليقه ايد. بهتون تبريك ميگم براي اين همه خلاقيت و سليقه
پاسخ دادنحذفمرسی دوستای عزیز ممنون از لطفتون
پاسخ دادنحذفvay bi nazire , kheli aaaaaaaaaali , delam khast vaghean khaste nabashino dastetn dard nakone
پاسخ دادنحذفممنون نازنین جون
حذف*** لیلا جوووون دستت درد نکنه خیلی خیلی خوشگلن
پاسخ دادنحذفقربونت عزیزم :*
حذفmerc eshghaaaaaaaaaaaaaaaaaaammm :*
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم
حذفنیم ساعت 350 درجه طبقه وسط، زیر خمیر هام همه سوخت و سیاه شد :( به نظرم طبقه بالای فر تو همین مدت بهتر میشن! دفعه ی بعد امتحان می کنم خبر میدم..
پاسخ دادنحذفاا چه بد :(
حذفمعذرت می خوام این مواد واسه چند نفر جواب میده؟
پاسخ دادنحذفممنونم
حذفازاین مقدار مواد 4 تا پیراشکی فلفل درست میشه
بستگی به نفرش داره من رو 2 تاش سیر میکنه
ممنونم از پاسختون
حذفمن این فلفلهارو با نام فلفل شیرین تو ایران تهیه کردم
خواهش میکنم
حذفدست گلتون درد نکنه.
پاسخ دادنحذفچه خوشکله.خوشم اومد.یه جورایی ادم یادش به ممول میوفته.یادتون؟ممول همون دختر کوچولو که تو سرزمین کوچولوها زندگی میکرد؟اونجا همه چی همینطوری انحنا داشت وخیلی بامزه بود.مرسی گلم به وبلاگ منم اگه دوست داشتی سر بزن.setayeshbanoo.blogfa.com
پاسخ دادنحذف:)
حذفاره یادمه
چشم حتما دوستم ممنون
aliyeeeeeee dastet dorostttttttttttttttt
پاسخ دادنحذفممنونم دوست عزیز
حذفاین فلفلات رفت تو ایست غذایی این هفتم لیلا جون
پاسخ دادنحذفنتونستم طاقت بیارم دیگه
هه هه
آدم یه دوستی مثل تو داشته باشه یعنی غم نداره ..........
نوش جونت عزیزم :)
حذف:*
لیلا جون
پاسخ دادنحذفاین فلفل رو جایی که همیشه سبزیجاتم رو میخرم پیدا نکردم
فلفل دیگه ای خریدم که روش نوشته
long red pepper
مزش خوبه
و یه کم هم جا داره تو شیمکش واسه پر کردن
امیدوارم خوب بشه
فقط یه سوال
مقدار خمیر دقیقا برای 3 تا فلفل کافیه؟؟؟
چون من حداقل باید 2 برابر درست کنم
مرسی عزیزم
سلام عاطفه جون
حذفاین خمیر برای 4 تا فلفل هست اما فلفل های من درشت بودن
اگر فلفلهات ریز باشه یا خیلی بزرگ باشه خوب مقدار خمیر استتفاده شده هم تغییر میکنه
Vay ina kheili ba namakan kheili ham noonesh khoshmazast va narm. Manam vegetarian hastam va az soya estefade kardam, noe felfelesh Farg mikone, vali khoshmazeh shod. Mer30 :-)
پاسخ دادنحذفhttp://www.facebook.com/photo.php?fbid=4573776036573&set=a.4453221782792.167095.1656964601&type=3&theater
چقدر خوشحال شدم شنیدم شما هم گیاه خوار هستید
حذفنوووش جونتون عالی شده خوشحالم دوست داشتید :)
salam leila joon . ina ro mishe sorkh kard?
پاسخ دادنحذفسلام لینا جون
حذفمن تا حالا امتحان نکردم ولی به نظرم جالب نمیشه و شکلش هم به هم میخوره
سلام لیلا جان. یه سوال خیلی فوری دارم. من یه عالمه مهمون دارم میخوام براشون ازینها درست کنم ولی ازونجایی که خیلی کار دارم و نمیرسم خمیرشو درست کنم و از طرفی هم به شدت غذای خوشگل و خشمزه ای به نظر میرسه دلم نمیاد سراغش نرم، میخواستم بپرسم به نظرت میشه اینا رو با پاف پیستری درست کرد؟ یعنی آدم پاف پیستری رو به شکل نوارهای باریک ببره و خیلی با ملایمت البته:) دور فلفل ها بچینه؟ بهم نخندیا، واقعن نمیرسم خمیرشو درست کنم و هم اینکه با وجود اعتماد کاملی که به دستورای شما دارم میترسم به احتمال کم، خوب از آب نتونم دربیارم خمیرشو و خراب شه...مرسی که کمکم میکنی
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم
حذفاره میشه با خمیر پاف پیستری ولی چون خمیر پاف پیستری زودی طلایی میشه و میپزه فلفل خودش سفت میمونه و نرم نمیشه. البته این یک حدس هست چون من امتحان نکردم تا به حال ولی به نظرم اینطور میرسه
اگر خواستی خمیرش رو هم درست کنی نترس خیلی اسونه
موفق باشی
اهان مرسی. پس من امتحانش میکنم ولی قبلش فلفلا رو یه خورده توی مایکروویو میپزم بدون آب که نرم بشن...شاید اینجوری دیگه اون مشکل پیش نیاد:) بهش حتمن خبرشو میدم خانومی مرسی که زودی جوابمو دادی. خیلی خوب بود
پاسخ دادنحذفاخه اونجوری هم خمیر دورش وا نمیسته و شکل نمیگره که
حذفچون فلفل نرم شده و از شکل میوفته
حالا باز امتحانش کن
لیلا جون این رو به بخش فلفلها اضافه کنید
پاسخ دادنحذف;)
مرسی درستش کردم :)
حذفعزیزم خیلی خوشکلن.... این فلفها رو تنها چیزی که تو ایران من تاالان دیدم بهش بخوره فلفل هالوپینو هستش که دردسترسه.لیلا جان من دوست دارم واسه مهمونی درستش کنم به نظرت خوب میشه با هالوپینا؟چون شیرین و بزرگ وکشیده هستن میشه راحت مواد توش گذاشت.البته باید وقتی می خرم فکرکنم بزرگاشو انتخاب کنم!!
پاسخ دادنحذفAli ali shod vaghean dastet dard nakone vaghti khub dar miad be adam enerzhi midi.mamnunam nasim
حذفگل یخ جون فلفل هالاپینو ها خیلی کوچیک و تند هستن
حذفنمیدونم فلفل هالاپینو تو ایران به کدوم فلفلها میگن عزیزم
نوش جوونتون باشه نسیم جون خوشحالم دوست داشتید عزیزم
حذفلیلا جون یک سوال برای دختر گرفتار و تنبل:
پاسخ دادنحذفمیتونم برای خمیرش از پودر پیتزا کراست استفاده کنم؟ البته که به اون خوشمزگی فکر کنم نشه چون تو دستور شما تخم مرغ داره
مرسی زیاد :-)
لیلا جون با همون خمیرهای آماده پیتزا دست کردم.خیلی خوب بود به خوشگلی مال شما نشد ولی خیلی خوشمزه بود :-)
حذفدستت درد نکنه :-)
خمیر دورش ر چطور یکنواخت باریک میکند. من دیشب سعی کردم ب شدت وقتم ر گرفت و یکنواخت نمیشد.
پاسخ دادنحذفکمی به تجربه نیاز داره
حذفبا تمرین میشه سریع اینکار رو کرد
سلام، ممنونم از دستورهاي عاليتون. من هروقت يه غذاي جديد يا دسر يا شيريني درست مي كنم قبل از شروع حتما رسپي شما رو چك مي كنم و نتيجه عاليه. امروز براي تهيه ي خمير پيراشكي قيفي از اين رسپي استفاده كردم، اما متاسفانه خميرم عين سنگ سفت شده. فردا مهمون دارم نمي درنم چيكار كنم :( شما راهكاري ندارين كه نرمشون كنم؟ مثلا آب بپاشم؟ من نون خيلي درست مي كنم، نمي دونم دليل اينكه اينا سفت شدن چيه. ممنونم از پاسختون
پاسخ دادنحذفتشکر از محبتتون عزیزم کامنت پایینی جوابتون رو نوشتم
حذفسلام، من خميرم خيليي خشك شد، البته از اين دستور استفاده كردم براي تهيه پيراشكي قيفي
پاسخ دادنحذففردا مهمون دارم، به نظرتون چيكار كنم؟ روش آب بپاشم نرم ميشه؟.
سلام عزیزم ارد زیاد ریختید
حذفاز پیمانه 236 میلی لیتری استفاده کردید؟
اره کمی به خمیر اب بزنید و ورز بدید نرم میشه