املت مکزیکی -Huevos Rancheros

این یک املت مکزیکی خیلی خوشمزه هست حتما امتحان کنید پشیمون نمیشید
این مقدار مواد برای 2 نفر هست


مواد لازم:
پیاز: 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز کوچک : 1 عدد
فلفل سبز کوچک یا نصف یک عدد یا فلفل ریز سبز
فلفل هالاپینو : نصف یک عدد
سیر: 2-3 حبه
گشنیز مقداری
نان ترتیلا: 4 عدد
تخم مرغ : 4 عدد
گوجه فرنگی : 4 عدد درشت

گوجه فرنگی ها را میکس کنید ودر یک قابلمه کوچکی  بریزید و بزارید رو حرارت تا کمی اب گوجه ها کشیده بشه ومایع  از شل بودن در بیاد
نصف یک عدد کوجه فرنگی را نگه دارید و نگینی خرد کنید
پیاز . فلفل ها را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت بدید تا نرم بشن گوجه فرنگی را اضافه کنید  سیر را ریز خرد کنید و اضافه کنید همراه با فلفل هالاپینو تفت بدید تا نرم بشن

بعد سس گوجه ای که درست کرده بودیم رو بریزید روی فلفل ها و بزارید کمی با هم بپزن
بعد 4 عدد تخم مرغ را بشکنید داخل املت اما هم نزنید کمی نمک بپاشید و در ظرف رو بزارید تا تخم مرغها ببندند

و در این بین توی ماهی تابه کمی روغن بریزید و نون ها رو کمی سرخ کنید تا کمی طلایی بشن

و املت رو روی نونها سرو کنید و روش کمی برگ گشنیزو فلفل سیاه بریزید

نوش جـــــــــــــــــون

۸ نظر: