کیک وارونه گلابی


 این کیک خیلی خوشمزه رو برای مهمونام درست کردم خیلی خیلی عالی بود و خیلی دوست داشتن. دیگه گیر دادم به گلابی میخوام چیزای خوشمزه درست کنم باهاش اخه خیلی خوشمزه میشه توی کیکها و دسرها :) اونم تو تابستان به این گرمی با بستنی خیلی میچسبه باور ندارید؟ امتحان کنید

مواد لازم :
گلابی : 3 عدد
ارد: 150 گرم,1و 1/3 پیمانه
شکر: 150 گرم,2/3 پیمانه
کره: 150 گرم,2/3 پیمانه
نخم مرغ: 4 عدد
وانیل : 1 قاشق چای خوری
دارچین : 1 قاشق چای خوری
بکین پودر: 1 قاشق غذا خوری

برای کارامل
شکر : 1/2 پیمانه
کره : 2 -3 قاشق غذا خوری


گلابی ها را برش بدید و کنار بزارید برشهاتون نسبتا باید نازک باشن

همه مواد رو بزارید بیرون تا به دمای محیط برسن
کره رو با شکر هم بزنید تا کرم رنگ بشه و بعد دونه دونه تخم مرغها رو اضافه کنید و خوب خوب هم بزنید

  و وانیل رو اضافه کنید

ارد رو با بکین پودرو دارچین الک کنید و به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید

شکر رو با کره و 5 قاشق اب بزارید روی حرارت تا اب بشن و یواش یواش تغییر رنگ بده و کاراملی بشه اما هواستون باشه که نسوزه
کارامل رو داخل قالب مورد نظر بریزید خیلی سریع این کار رو انجام بدید چون زودی کارامل سفت میشه و پخش کردنش توی قالب سخت میشه میتونید قالبتون رو از قبل گرم کنید تا راحت بتونید ابن کار رو انجام بدید
 یا میتونید توی خود قالبتون کارامل درست کنید این خیلی راحت تر هست اما بعضی قالبها حساس هستن و روی شعله مستقیم گاز خراب میشن پس حواستون باشه
بعد از پخش کردن کارامل اگر سفت شد مهم نیست اشکالی نداره شما به بقیه کارتون برسیدو کارتون رو ادامه بدید
بعد گلابی هایی رو که برش دادید رو داخل قالب بچینید


و مواد کیک رو روش بریزید و داخل فر که نیم ساعت قبل روشن کردینش روی 350 درجه فرنهایت به مدت 30-40 دقیقه بزارید تا بپزد و بلافاصله از فر خارج کنید و داخل ظرف مورد نظر برگردونید

و موقع سرو روش دارچین بپاشید پیشنهاد میکنم با بستنی سرو کنید

نوش جان






۴۸ نظر:

  1. man in cake e upside-down ro ghablan ba Ananas doros kardam, ba Ananasam kheili khoshmaze mishe. Yummy ;-)

    پاسخ دادنحذف
  2. فاطمه جون دستورهاش با هم فرق دارن منم اونرو درست کردم اما هر دو رو دوست دارم عالی هستن

    پاسخ دادنحذف
  3. خیلی خوشگل شده دستت درد نکنه اصلا همه چی اینجا خوشمزست زبان قاصر است از وصف احساس

    پاسخ دادنحذف
  4. من چرا اینا رو ندیده بودم..به به.عالیه..من دارم با موزش رو درست می کنم...ببینم چی میشه

    پاسخ دادنحذف
  5. قایمش کرده بودم نخوری خودم بخورم :))
    حتما خوب میشه

    پاسخ دادنحذف
  6. خیلی جالب شده لیلا جون ....واسه من جالب هست که وانیل مورد استفاده تو انقدر تیره و مایه هست
    من اینجا ندیدم تا به حال

    پاسخ دادنحذف
  7. اره گیلدا جون اینجا اصلا وانیلی که تو ایران بود رو ندارن و وانیلاشون مایع هست

    پاسخ دادنحذف
  8. می‌شه با آناناسشم درست کنی‌ لیلا جون؟؟؟

    پاسخ دادنحذف
  9. اره زهرا جونم اما باید اناناس هاتو خیلی نازک برش بدی میتونی از کمپوتش هم استفاده کنی

    پاسخ دادنحذف
  10. یعنی‌ دستور کیکش همینه؟ یا فرق می‌کنه؟ من چند تا recipe که دیدم که متفاوت بود.

    پاسخ دادنحذف
  11. اره زهرا جون دیروز با همین دستور با اناناس درست کردم خوب شد

    پاسخ دادنحذف
  12. nemidunam commente ghblim chera tike pare umade bud??? vay che bad...... mage mishe shoma chizi dorost koni kharab beshe??!!!!

    پاسخ دادنحذف
  13. bebakhshid ..... fekr kardam neveshte budin "kharab" shod! sorry

    پاسخ دادنحذف
  14. :) نه خوب شد مرسی عزیزم چون دیگه دستورش هم همین بود دوباره عکس نذاشتم

    پاسخ دادنحذف
  15. leila jan mishe be jaye dorost kardan mavade keik az mavade keikhaye amade estefade kard? va faghat miveharo dakhelesh chid?

    پاسخ دادنحذف
  16. فرشته جون نه بعضی از کیکها موادشون فرق میکنه و خراب میشه باید امتحان کرد دید ایا میشه یا نه اما بنظرم نکن این کارو چون احتمال داره خراب بشه کیکت

    پاسخ دادنحذف
  17. Salam , leyla jonam : che veblag khobi ; azizam lotf mikoni dar morde kap keik zamani ke ard ro ezafe mikoni ; nabayad ziyad on ro makhlot kard chon in ham emkan dare baese khabidane pof keik beshe::::::::::::::::

    پاسخ دادنحذف
  18. سلام نه عزیزم چون این شیر نداره زیاد بزنی خراب نمیشه

    پاسخ دادنحذف
  19. bebakhshid 150gram chand paymaneh hast? yekja nevishtid 1 va 1/3, vali baray shekar nevishtid 2/3 paymaneh. Merci

    پاسخ دادنحذف
  20. عزیزم اندازه هر مواد فرق میکنه وزن شکر هیچوقت با وزن ارد یکی نیست برای همین اندازه پیمانه ها فرق میکنه
    من قبلا اندازه گیری ها رو پیمانه به گرم رو نوشتم میتونید ببینید
    http://yemalilar.blogspot.com/search/label/%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87%20%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%20%D9%87%D8%A7

    پاسخ دادنحذف
  21. سلام، ممنون بابت این رسپیهای خوب و وقتی‌ که میذارید و به کامنتها جواب میدید. راستش من این کیک رو درست کردم، خوب شد ولی‌ نه خیلی‌. گلابیها نرم شدن و زیر کیک اصلا به این خوبی‌ نشد. فکر می‌کنم مشکل از کاراملم بود، چون وقتی‌ تو قالب ریخرمش اصلا حالت کاراملی نداشت و همین که سرد شد حالت شکر سفت شده به خودش گرفت:(.من نمیدونم که چی‌ کار کنم کاراملم خوب از آب در بیاد؟ باید با حرارت بالاتر درستش کنم؟ باید زودتر برش میداشتم از رو حرارت یا دیرتر؟ یه بار دیگه هم کیک وارونهٔ آناناس درست کردم که اونم باز این مشکلو داشت.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

    متین

    پاسخ دادنحذف
  22. سلام متین جان عزیزم کاراملت رو زود برداشتی از روی حرارت برای همین شکل شکری شده باید خیلی روی حرارت باشه حباب بزنه بعد خودش شروع میکنه به تغییر رنگ کردن معلوم میشه
    باید روی حرارت کم این کار رو بکنی چون خیلی زود هم میسوزه

    پاسخ دادنحذف
  23. kheili kheili mamnoonam az site khoshgeletoon ke hamash ALIE. man dishab mehmoon dashtam ba in keik varoone golabi kolli ham poz dadam ham haaaaaaaaaaaaal kardim!!!
    jaye hamegi khaliiiiiiiiiiiiiiii

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. نووووش جونت دوستم خیلی خوشحالم که دوست داشتید

      حذف
  24. salam
    mishe be jaye golabi az sib estefade kard?

    پاسخ دادنحذف
  25. سلام ليلا جون.ببخشيد من يك سوال دارم براي اين مقدار مواد از چه قالبي بايد استفاده كرد؟كمربندي يا گرد ساده؟ و چه سايزي بايد باشه من يك قالب گرد 22 سانتي دارم...اين سايز مناسبه؟يا بايد بزرگتر باشه ممنون

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. مینا جون من از قالب کمربندی 9 اینچی استفاده کردم
      همون 22 سانتی

      حذف
    2. يعني نميشه تو قالب گرد ساده درستش كنم؟آخه قالب كمربندي من از اين بزرگ هاست...ميترسم كيكم خراب بشه و نازك دربياد...اگر تو همون قالب ساده درست كنم و سريع قبل از سرد شدن كارامل برش گردونم نميشه؟

      حذف
    3. چرا که نه عزیزم میشه اما با قالب کمربندی راحت تره وقتی از فر درش اوردی دور کیک رو با چاقو از قالب جدا کن و بعد برشگردون

      حذف
    4. ممنون كه اين نكته رو گوشزد كرديد چشم.فردا جمعه اسست و من بيكارم ميخواهم اين كيك رو درست كنم.ممنونم بانو

      حذف
    5. خواهش میکنم عزیزم
      امیدوارم دوست داشته باشی

      حذف
  26. ليلا جون من درستش كردم...خيلي عالي و خوشمزه شد...ممنونم.

    پاسخ دادنحذف
  27. aaaaaaaaaaaaali boood, merc <3<3<3

    پاسخ دادنحذف
  28. میشه وانیل رو از دستور پغت حذف کرد؟

    پاسخ دادنحذف
  29. امروز میخوام درستش کنم. ببینم چطوری در میاد. شکلش که عالیه تو این عکسا.

    پاسخ دادنحذف
  30. با ناامیدی تمام از فر درش آوردم چون فکر میکردم خراب میشه ولی محشرررررررررر شد. مرسییییی. الان دستورش رو به خواهر و برادر و مامان و خاله ها میدم تا حالشو ببرن. باز ممنونم عزیزم.

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوش جوووونتون باشه

      خوشحالم دوست داشتید عزیزم

      حذف
  31. لیلا جون .قالب من ساده است. آیا کف آن باید چرب بشه؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. صدر درصد باید با کره چرب کنید و روش ارد بپاشید

      حذف
  32. دوست عزیز من تازه سایت شما را پیدا کردم خیلی از این بابت خوشحالم چند تا از دستورهای غذایی شما را درست کردم و همه عالی شدند می خواستم بدانم برای دستور کیک شما از آرد سلف ریزینگ استفاده می کنید و یا آرد معمولی من چند بار از آرد های معمولی استفاده کردم و خیلی پف نکرد میخواستم نظر شما را بدونم خیلی ممونم
    سها

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام به دنیای اشپزی من خوش اومدید

      من همیشه ارد معمولی ساده استفاده میکنم اگر اردی غیر از این باشه صد درصد توی توضیحات ذکر میکنم


      پف نکردن دلایل خیلی زیادی داره اولش دقیق نبودن اندازه ها باید از پیمانه 236 میلی لیتری استفاده کنید.

      بعدی فر باید حتما نیم ساعت قبل از پخت گرم بشه
      بعد زیاد نباید مواد کیک رو بعد از اضافه کردن ارد هم زد
      تخم مرغ و شکر همیشه باید به خوبی هم زده بشه




      موفق باشید

      حذف
  33. سلام خانم محترم خسته نباشید بابت سایت مفیدتون :) برای کارامل شکر 1/2 پیمانه به گرم چقدر میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون و سپاسگذارم.

    پاسخ دادنحذف