یکی از دیپ هایی که من عاشقش هستم "حمص "هست
میدونم که طرفدار زیاد داره برای همین دستورش رو میذارم که شما هم استفاده کنید
مواد لازم:
نخود: 1و 1/4 پیمانه پخته شده
اب لیموی تازه:2 قاشق غذا خوری
تهینی یا همون ارده :2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون :2 قاشق غذا خوری
سیر:1 حبه
پودر زیره : 1/2 قاشق چای خوری
پودر پاپریکا:1/2 قاشق چای خوری
نمک : 1/3 قاشق چای خوری "کم و زیادش بستگی به خودتون داره"
برای تزیین:
جعفری خورد شده
پودر پاپریکا
روغن زیتون
نخود رو خوب بپزید تا نرم بشه
اما کمی هم اب داشته باشه
نخود و همه مواد رو بریزید داخل بلندر و خوب مخلوط کنید تا خمیری شکل بشه اگر موادتون سفت بود کمی اب نخود یا روغن زیتون به مواد اضافه کنید
میتونید به این مواد اندازه 1 قاشق غذا خوری بادمجان کبابی یا فلفل دلمه ای قرمز کبابی که پوست و دونه هاشو گرفتید اضافه کنید و همراه بقیه مواد مخلوط کنید خیلی خیلی خوشمزه میشه
و موقع سرو حمص رو با کمک قاشق کمی وسطش رو گود کنید و روش کمی روغن زیتون و پودر فلفل و جعفری بپاشید
حمص رو میتونید به همراه نون یا چیپس یا هر چیزه دیگه ای که دوست داشتید میل کنید
نوش جون
marekast tnx
پاسخ دادنحذفلیلا جون...دستت درد نکنه...منم دیشب بالاخره درستیدمش...خیلی خوشمزه بود...تو دیگه ارده (تهینی) نمی ریزی توش؟؟
پاسخ دادنحذفSalam...merci az post have khoobetoon...Tahini daghan chi hast !?? ayan chand model dareh , ya faghat ek model !? mercy
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم
پاسخ دادنحذفمیشه بگی تهینی یعنی چی؟
فاطمه
مرسی سپیده جونم
پاسخ دادنحذفمرسی هانیه جون نوش جونت چرا زدم نوشتم که توی دستورات 2 قاشق تهینی زدم
سلام هاله و فاطمه عزیز تهینی همون ارده هست روغن کنجده و یک مدل هست
پاسخ دادنحذفمرسی لیلا،ببخشید ولی دستور تهینه رو اشتباه گذاشتی.چک کن لطفاً
پاسخ دادنحذفممنون به خاطر غذاها و دسرهای خوشمزه ای که اینقدر با حوصله عکسها و دستورهاشو میذاری. من اصلا اشپزی رو دوست نداشتم اما از وقتی با این سایت اشنا شدم هر روز یه چیزی درست میکنم.
پاسخ دادنحذفچند تا سوال:
این تهینی شیره ارده است؟
پودر پاپریکا چیه و ایا جایگزینی براش هست؟
زارا جون چک کردم درست بود که !
پاسخ دادنحذفمرسی هانی جونم خیلی خوشحالم از این بابت دوستم
پاسخ دادنحذفویدئو درست کردن تهینی رو گذاشتم بالا اگر کلیک کنید روش میبینید
تهینی کنجد هست با روغن
http://www.youtube.com/watch?v=MKHF1-AXVvo
پاپریکا پودر فلفل دلمهای قرمز هست میتونید از پودر فلفل قرمز استفاده کنید
نمیدونم چرا برای من اشتباهی میآد.ولی این لینک جدید درسته .مرسی عزیزم
پاسخ دادنحذفsalam, ino didin: http://iranianuk.com/article.php?id=67183 axesh be nazaram ashna omad, omadam too weblogeton didam male shomast.
پاسخ دادنحذفچه بد زهرا جونم اولش کمی تبلیغات میاد شاید برای همین فکر کردید اشتباه هست
پاسخ دادنحذفاین لینک پایینی هم همونی هست که بالا گذاشتم
مرسی از توجهت دوستم
سلام دوست عزیز این سایت و چند تا سایت دیگه کم موندن همه وبلاگ منو کپی کنن متاسفانه توی نت که میگردی بیشتر عکسهای منو توی وبلاگها و سایتهای دیگه میبینی تا وبلاگ خودم :(
پاسخ دادنحذفلیلا جون مثل همیشه عالی. فقط یه نکته . حمص باید انقدر نرم بشه که به لطافت کره برسه. اینو منی بهت میگم که 8 ساله دارم توی کشور عربی زندگی می کنم و همسرم هم مصری است. توی تصویر به نظرم می رسه که هنوز یه کم دانه ها پیداست. شایدم اینطوری به نظرم می رسه. فقط خواستم بگم خیلی باید نرم و لطیف بشه. طعمش هم عمق بهتری پیدا می کنه
پاسخ دادنحذفممنونم ندا جون
حذفدرسته حمص باید کاملا نرم باشه
اینجا هم ( امریکا) خیلی حمص خور هستن
مال منم نرم بود شاید توی عکس اینطور به نظر میرسه
بازم ممنون
سلام لیلا جون۰۲تا سیوال داشتم۰ یک اینکه حمص میشه تو فریزر نگه داشت؟ یا اگه روشی برای نگه داری طولانی دارید بگید لطفا۰چون سخته هی نخود آبپز کنم۰من برای بعد از ورزشم میخوام واسه همین مرتب باید درت کنم۰و دوم اینکه اصلا دیپ یعنی چی؟؟ ممنون ازتون
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم
حذفراستش اطلاع ندارم عزیزم تا حالا فریز نکردمش
دیپ هم به موادی که به صورت ریز و یا پوره درست میشه و با نون و چیس و سبزیجات خورده بشه میگن
ﺳﻼﻡ ﻟﻴﻼ ﺟﺎﻥ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺑﺎﺑﺖ ﺯﺣﻤﺎﺗﺖ ﻣﻴﺸﻪ ﻟﻂﻒ ﻛﻨﻲ ﺑﮕﻲ ﭘﻮﺩﺭ ﺯﻳﺮﻩ ﺑﻪ اﻧﮕﻠﻴﺲ ﭼﻲ ﻣﻴﺸﻪ و ﺗﻮﻱ اﻣﺮﻳﻜﺎاﺯﻛﺞا ﺗﻬﻴﻪ ﻣﻴﺸﻪ
پاسخ دادنحذفسلام اسمش هست Cumin seed
حذفاز همه فروشگاها قسمت ادویه ها
مرسی ازتمام دستورهای پختتون کدبانوی گرامی سپاسگزارم
پاسخ دادنحذف