تارتتن گلابی


مواد لازم:
گلابی: 2-3 عدد
شکر: نیم پیمانه
کره :2-3 قاشق غذا خوری
خمیر پاف پیستری








شکر رو با کره بزارید روی حرارت تا ذوب بشه و رنگش تغییر کنه و کاراملی بشه

گلابی ها را پوست کنده و قاچ کنید و روی شکر کاراملی شده بچینید



و خمیر پاف پیستری رو به اندازه ظرف برش بدید و روی گلابی ها رو بپوشانید و با دست کمی فشار بدید و کناره هاشو کیپ کنید و روی خمیر رو با چاقو کمی برش بدید تا هنگام پخت پف نکنه

و بزارید داخل فر روی 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه یا تا وقتی که خمیر طلایی بشه و بپزه



و بلافاصله بعد از پخت دسر رو توی ظرف مورد نظر برگردونید چون اگه سرد بشه از ظرف جدا نمیشه
این دسر خیلی خوشـــــــــــــمزه رو با بستنی نوش جان کنید


این ویدئو میتونه کمکتون کنه البته این خانم کمی بی سلیقه درست کرد اما خوب مراحل و روش کار رو خوب نشون میده
 اون قسمتی که سیب ها رو ریخت توی شکر کاراملی شده اگر سیب ها نازک برش خرده باشن لزومی به پخت سیب ها با کارامل نیست میتونید این دسر رو با اناناس هم درست کنید اما هیچ کدوم به زیبایی گلابی نمیشه












۲۹ نظر:

  1. ajaaaaaaaaaaaaaaaaab khoshmazast, man az in khamira mikham khob

    پاسخ دادنحذف
  2. واووووووووووووووووووووووو...... چی بگم؟ زبونم بند اومد که. لیلا جون می خوای منو بکشی ها!!!!!! عالی مثل همیشه. بوس

    پاسخ دادنحذف
  3. liela joon man in deser dorost kardam vali shekaro kare seft shodand

    پاسخ دادنحذف
  4. ba tashakor az leyla joon.aslanshekar ab nemishavad hararat ham zeyad kardam koli faghat hers khordam

    پاسخ دادنحذف
  5. ماهی جون باید وقتی که شیرت روی گاز روی حرارت هست گلابی هارو بچینی روش اینجوری گلابی ها کمی از خودشون اب میدن که باعث میشه شیره سفت نشه
    نگران نباش تو گلابی هارو بچین روش و .. و بزار بپزه وقتی پخت دیگه شکر سفت نمیمونه

    پاسخ دادنحذف
  6. چـــــــــــــرا مگه میشه اب نشه ماهی جون :(؟

    پاسخ دادنحذف
  7. ماهی جون اینحا رو ببین این ویدئو میتونه کمکت کنه
    http://www.youtube.com/watch?v=jQGQhD85zxY&feature=related

    پاسخ دادنحذف
  8. man diroz dorost kardam kheyli ali shod ba bastani vanili zadim to rag dastet dard nakone

    پاسخ دادنحذف
  9. نوش جونت لیلا جونم :) اره با بستنی محشر میشه

    پاسخ دادنحذف
  10. میدونی تاریخچه این دسر که اینطوری شده چیه؟یه شف فرانسوی میاد یه دسر میدرسته وسایلش اضافه میاد میگه چیکارکنم چیکارنکنم میاد دقیقا برعکس تارت عمل میکنه و نتیجه اینی میشه شما درستییدی البته اون با سیب این کارو انجام داده بود منم اینو تو مسترشف دیدم

    پاسخ دادنحذف
  11. چه جالب سپیده جون نمیدونستم :)

    پاسخ دادنحذف
  12. همین امروز صبح درست کردم،خیلی‌ عالی‌، خوش مزه و خوش قیافه شد ممنون خانومی

    پاسخ دادنحذف
  13. Leila jan khamire pafpisteri haman hezarlas, az khamire digari mishe estefade kard ,mamnunnnnnnn

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. اره عزیزم همون هزار لا هست
      نمیدونم با خمیر پای هم شاید خوب بشه ولی من امتحان نکردم

      حذف
  14. Leila jan mikham dorost konam ama ba khamire tart ,didam khamire tart mokhtalef ast bara tarte sib yek no bod va bara tarte golabi va badam ham ye no dige ,hala benazaret kodom ro dorost konam ,vaghean mamnun ke enghadr sabor hasti va be soalha javab midi. Mamnunnn

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. از خمیر تارت گلابی استفاده کن عزیزم
      خواهش میکنم دوستم

      حذف
    2. منظورم این خمیر هست
      http://yemalilar.blogspot.com/2011/10/blog-post_26.html

      البته بازم بگم ها من امتحانش نکردم با خمیر دیگه نمیدونم چطور بشه

      حذف
  15. Mamnun hala emtehan mikonim omidvaram Khob she ,kheili mamnun

    پاسخ دادنحذف
  16. لیلا جان همین الان برگردوندمش تو ظرف. یه تیکه اش رو هم داغ داغ چشیدم که خیلی خوشمزه بود. مرسی از رسپی خیلی خوبت

    پاسخ دادنحذف
  17. سلام لیلا جون
    من به حول و قوه ی الهی تصمیم گرفتم این تارت رو (که اولین تجربه شیرینی پزیم هست) درست کنم.:) گفتید خمیرش همون خمیر تارت گلابی هست. تو فهرست 2 تا تارت گلابی هست، که به احتمال
    زیاد منظور همون تارت گلابیه، و نه تارت گلابی و بادام.... ولی گفتم باز محض اطمینان بپرسم؟
    و دیگه اینکه پیمانه شیرینی پزی به انگلیسی هموم کاپ هست؟؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عزیزم
      دوستم این خمیرش خمیر تارت نیست
      خمیر پاف پستری هست
      خمیر شیرینی زبان یا همون خمیر هزارلا


      ولی اگر منظورت کامنت دوستمون هست که میخواست با خمیر تارت درست کنه بله منظورم تارت گلابی بود نه تارت گلابی و بادام

      بازم بگم شاید خوب نشه هااا چون من امتحانش نکردم


      موفق باشی

      حذف
  18. اِ! خوب شد پرسیدم! دستور تهیه این خمیر پاف پستری ایتجا تو ایت وبلاگ هست؟؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. نه من امادش رو تهیه کردم سخته درستش کردنش

      حذف
    2. آره، دستور شیرینی زبان و اسم اون خمیر آماده رو دیدم. چه بهتر که خمیرش آمادست! :)

      حذف
  19. لیلا جون من بالاخره این تارت خوشمزه رو درست کردم. اینقدر خوب بود که چندین بار هم درستش کردم. ممنون از این رسپی راحت و خوشمزه :) لیلا جون من تا حالا قبل اینکه مهمونا بیان درستش میکردم و تو ظرف مورد نظرم بر میگردوندم و موقع سرو کمی تو فر گرمش میکردم. حالا میشه به جای این کار تا مرحله ای که خمیرو رو ظرف میکشیم رو انجام داد و پختش تو فر رو به چند ساعت بعد موقع سرو موکول کرد؟؟؟ برای خمیرش مشکلی پیش نمیاد؟؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوش جوونت باشه عزیزم خوشحالم دوست داشتید

      نه نمیشه خمیرش ابکی میشه و احتمال اینکه خوب نپزه و خمیر بمونه زیاد هست عزیزم

      حذف