این دسر خوشمزه و عالی رو از رویا جون یاد گرفتم دستش درد نکنه برای این دستور خوشمزه
مواد لازم :
تخم مرغ : ۱ عدد
ارد: ۲/۳پیمانه
بکین پودر: ۱ قاشق چای خوری
شکر : ۱/۳ پیمانه
روغن: ۳ قاشق غذا خوری
شیر: ۱/۳ پیمانه
گلابی: ۲ عدد
برای روی کیک
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر: ۳ قاشق غذا خوری
کره: ۲ قاشق غزه خوری یا ۷۰ گرم
تخم مرغ را با شکر و روغن هم بزنید بعد شیر را اضافه کنید
ارد را با بکین پودر الک کنید و هم بزنید
داخله قالب مورد نظر که بهتر هست داخل قالب مستطیلی5 در 9 اینچی بریزید
برای روی کیک تخم مرغ را با شکر و کره که با حرارته محیط آب شده مخلوط کنید و هم بزنید
روی ان گلابی هایی که قاچ کردید رو بچینید و داخل فر ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه بزارید تا بپزد
برای روی کیک تخم مرغ را با شکر و کره که با حرارته محیط آب شده مخلوط کنید و هم بزنید
روی ان گلابی هایی که قاچ کردید رو بچینید و داخل فر ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۰ دقیقه بزارید تا بپزد
Wowww! These seem delicious!
پاسخ دادنحذفسلام لیلا جان روغن چه روغنی است که مایع کیک را با آن حاضر می کنیم؟با تشکر
پاسخ دادنحذفنرگس
سلام لیلا جون
پاسخ دادنحذفاینکه به نظر خیلی خوشمزه میاد. I will make it in next project! :D
یه سوال داشتم خانومی، یه چندتا ازین فلفل های کوچیک رنگی شیرین دارم که نمیدونم باهاشون چکار کنم.فکر میکردم تو وبلاگت یه غذا با اینا یاد داده بودی ولی هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم. میشه لینکشو بگی؟ البته اگه من اشتباه نکرده باشم و همینجا خونده باشم.
مرسی
شاد باشی
سارا
نرگس جان روغن مایه هست
پاسخ دادنحذفhttp://yemalilar.blogspot.com/2010/12/blog-post_25.html سلام سارا جون شاید این باشه نمیدونم ی نگاه بنداز به این دستور
پاسخ دادنحذفسلام
پاسخ دادنحذفميشه طرز تهيه غذاهايي كه با فر درست ميكني رو با ماكروويو هم بگي؟
مرسي
سمانه جان فکر نمیکنم بشه با ماکرو فر اینهارو پخت !!
پاسخ دادنحذفسلام
پاسخ دادنحذفممکنه اندازه لیوان را به پیمانه های استاندارد شیرینی پزی یا به وزن تغییر بدید؟ یا به من بگید که لیوانتون چند میلیه ؟چون لیوانها در اندازه های مختلفی هستند و من نمیدونم شما لیوان چه اندازه ای استفاده کردید.
سلام سلینا جون شما به جای هر لیوان از پیمانه استاندارد استفاده کن چون لیوان من هم اندازه پیمانههای استاندارد هست
پاسخ دادنحذفkhahesh mikonam :)
پاسخ دادنحذفلیلا جان عالی بود. ممنون از معرفی این کیک خوشمزه
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم مهسا جان
حذفنوش جون عزیزم
سلام. بنظرتون این خوشمزه تره یا کیک وارونه با گلابی؟ آخه میخوام یکیشو درست کنم
پاسخ دادنحذفمرررسسییییی
سلام
حذفهر دو :)
سلام عزیزم. بازم ممنون از دستور خوبت. اون آخرش که گفتی دوباره 15 دقیقه بذاریم تا کیکش پخته بشه با چه حرارتی؟
پاسخ دادنحذفسلام
حذفبا همون درجه گفته شده تغییرش نمیدیم
Aji mishe jaye golabi az mivehaye digeam estefade kard na?
پاسخ دادنحذفبا میوه دیگه امتحان نکردم عزیزم نظری ندارم
پاسخ دادنحذفسلام لیلا جان. مواد رویه کیک میزان کره چقدره؟ ۷۰ گرم؟ یا دو قاشق غذاخوری؟
پاسخ دادنحذفهر دو درسته میتونید دو قاشق استفاده کنید یا هفتاد گرم
حذف