کیک سیب



این کیک ۳ تا حسن داره : خیلی‌ میچسبه با یک لیوان چایی برای عصرونه بشینی با دوستات نوش جان  کنی‌ و کلی‌ هم غیبت :D
یه حسن دیگشم اینه که بدون روغن پخته می‌شه پس نگران چاقی هم نباشید


 مواد لازم :

تخم مرغ : ۵ عدد
شکر: 1 پیمانه + ۳ قاشق غذا خوری شکر
آرد: 2 پیمانه
وانیل : ۱ قاشق چای خوری
پودر دارچین و پودر شکر مقداری
بکینگ پودر: ۱ قاشق غذا خوری
سیب ۱ عدد

تخم مرغ هارا با شکر و وانیل هم بزنید تا پف کند , آرد رو با بکینگ پودر الک کنید و به تخم مرغ و شکر اضافه کنید


و هم بزنید خمیر به دست آماده کمی‌ بافته سفتی داره تقریبا



سیب را قاچ کنید
مواد کیک رو درون  قالب بریزید و روی آن سیب بچینید, ۳ قاشق شکر رو بریزید رو سیبها


و داخل فر‌۱۸۰ درجه  که از قبل روشن کرد‌ید به مدت ۴۵-۵۰ دقیقه بذارید تا بپزد


بعد از پخته کیک ,روی کیک پودر شکر و دارچین بپاشید



* سایز قالب 9 اینچی گرد



نوش جان



۴۰ نظر:

  1. عاشق کیک سیبم من به به، لیلا انبه گرفتم امروز میخوام کیک انبه رو درست کنم

    پاسخ دادنحذف
  2. پیشا پیش نوش جون هانی‌ جونم

    پاسخ دادنحذف
  3. به به عالیه
    کیک سیب همیشه خوشمزه است ممنون

    پاسخ دادنحذف
  4. چه خوب که اصلآ روغن نداره! پیمانه ات چه جور لیوانیه لیلا جون؟

    پاسخ دادنحذف
  5. سلام
    چقدر این پست خوشمزه است :دی
    اما من یه سوالی دارم ... من قبلا یه پست دیده بودم اینجا، مربوط به یه نونی بود که توش تخم مرغ شکسته بودین... می حواستم درستش کنم که الان هرچی می گردم پیداش نمی کنم!!!! :(
    می شه لینکش رو واسم بذارین؟

    پاسخ دادنحذف
  6. زهرا جون لیوان آب خوری معمولی‌ نه کوتاه نه بلند از این سرامیکیها

    پاسخ دادنحذف
  7. مرسی‌ مروارید جونم اینم لینک دستور

    http://yemalilar.blogspot.com/2011/05/yagl-pide.html

    پاسخ دادنحذف
  8. نه عزیزم نمیخواد اگر نیاز بود مینوشتم حتما :)

    پاسخ دادنحذف
  9. وای لیلا جون خیلی خوب شد، عاشقش شدم من. ممنوووووون

    پاسخ دادنحذف
  10. نوش جون عزیزم خوشحالم که دوست داشتی

    پاسخ دادنحذف
  11. سلام لیلا جان من اینو درستش کردم محشر شد خانوم مرسی‌ از این همه دستورهای خوب که در اختیار ما میذاری

    پاسخ دادنحذف
  12. جون
    طی چند روز چند تا از این رسپیهای خوشمزه سایتت رو درست کردم. یکیش همین کیک بود و بقیه هم : آش بلغور ، کیک موز، کیک کشمشی و برای دومین بار باقلوا.
    میخواستم بابت همشون تشکر کنم و بگم که همشون خوشمزه شدن. واقعاٌ دستت درد نکنه. ایشالله که همیشه سالم و شاد باشی و وب سابتت هم پر رونق و خوشمزه باشه
    سارا

    پاسخ دادنحذف
  13. نوش جووووون خیلی‌ خیلی‌ خوشحالم که از دستورها راضی‌ بودین

    پاسخ دادنحذف
  14. سلام

    امشب درستش كردم، اما خيلي خوب نشد!
    راستش آرد سفيد نداشتم، آرد قهوه اي ريختم
    شكر سفيد هم نداشتم، بازم قهوه اي شو استفاده كردم
    رويِ كيكم اون قسمتي كه در تماس با سيبه نمي پزه، نمدونم چرا

    پاسخ دادنحذف
  15. نمیدونم طناز جان طبقه وسط فر‌ گذاشتین؟ شاید هم فرتون مشکل داره ,خوب اگر خود کیک پخته بود و فقط مشکل قسمت سیبش بود میتونستی یه ۵ دقیقه بذاری طبقه بالای فر‌

    پاسخ دادنحذف
  16. لیلا جون من اینو یک بار دیگه درست کردم، اینبار سیبها رو گذاشتم زیر، بازم خیلی خوب شد، چون سیبها آبدار مونده بود، بازم ممنون مهربون.

    پاسخ دادنحذف
  17. benaz az yek sib khaili bishtar miad.3 ta ya 4 ta?

    پاسخ دادنحذف
  18. من یدونه استفاده کردم درشت بود

    پاسخ دادنحذف
  19. salam leila joon, man emrooz in cake ro dorost kardam vali khoob nashod, kheili seft shod nemidoonam eshkal karam chi boode.

    پاسخ دادنحذف
  20. سلام دوستم چون این دستور روغن نداره طبیعی هست که کمی سفت بشه کیکتون

    پاسخ دادنحذف
  21. سلام خانمی، مرسی از دستور پخت عالییییییییییت
    من این کیک رو درست کردم بسیار خوشمزه بود، به نظرم با سس وانیلی خوشمزه تر می شه، نه؟ چون موادش و حتی شکلش شبیه پای سیب هست، اگر اشتباه می کنم بگو و اگر خیلی با پای سیب فرق داره یه رسیپی هم از پای سیب بزاری ممنونت می شم، خوش باشی

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام نوش جونتون خوشحالم راضی بودید
      بستگی به ذائقه شما داره که با چی دوست داشته باشید سرو کنید عزیزم

      پای با کیک خیلی خیلی فرق داره عزیزم

      اینم دستورهای مختلف از پای
      https://www.google.com/search?q=apple+pie+recipe&hl=en&client=firefox-a&hs=IqZ&rls=org.mozilla:en-US:official&prmd=imvnse&source=lnms&tbm=isch&ei=NpxCT-3hAqKg2gXyw6iUCA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CC8Q_AUoAQ&biw=1366&bih=629

      حذف
  22. salam leila joone azizo vaghean honarmand , bazam mamnoon az dastooraye fogholadatoon man dishab dorost kardam va aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii shod kheili kheiliiiii khoob o kamelo daghigh tozih midin be nazaram in behtarinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn blogiye ke tahala didam va man vagheannnnnnnnnnnn fane shoma o blogetoon shodam , bazam kheiliiiiiiiiiii kheiliiiiiiiiiiiiiii mamnoon az honaratoon . va kheili kheili khoshhalam ke injaro peyda kardam va ba shoma dooste kheilii kheiliiii khoobo khanomo honarmando khoshghalb ashna shodam

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوش جـــــــونت قاصدک جوون خوشحالم که دوست داشتی عزیزم

      ممنون از لطف و محبتت شاد و موفق باشی

      حذف
  23. لیلا جان من همزن مخصوص کیک ندارم. می خواستم بدونم میشه با هم زن دستی هم این کیک رو درست کرد یا نه. ممنون

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. منصوره جان حتما میشه ولی خیلی باید هم بزنید تا به اون حدی که با یک همزن برقی میزنیم برسه

      کمی سخته


      شاد باشی

      حذف
  24. لیلا جون من این کیک و الان پختم ظاهرش عالی شد .اما مزه تخم مرغش خیلی زیاد بود با اینکه 1 قاشق چایخوری وانیل ریختم اما شدیدا مزه بد تخم مرغ میداد.به نظرتون کجای کار می لنگه.

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام لیلا جون یا تخم مرغها رو خوب هم نزدید
      باید اونقدر هم زده بشن که پف بکنن و کرمی رنگ بشن
      و یا اینکه تخم مرغتون کهنه بوده

      حذف
  25. سلام لیلا خانم هنرمند...من هر روز چک میکنم ببینم رسپی تازه چی دارید...متشکر به خاطر تقسیم کردن تجربه هاتون با ما...راستی چند تا سوال دارم در مورد این کیک....من میخوام کمی روغن مایع به این دستور اضافه کنم ایا کیکو خراب میکنه ؟ و وقتی که ارد را به تخم مرغ پف کرده اضافه میکنم باید خیلی با دقت باشه تا پفش نخوابه یا زیاد مهم نیست ؟

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام
      تشکر از محبت شما

      در مورد روغن مایع اطلاعی ندارم تجربه نکردم

      اما در مورد ارد و تخم مرغ نه عزیزم مهم نیست

      موفق باشید

      حذف
  26. لیلاجون سلام خیلی کیک قشنگی شده

    پاسخ دادنحذف
  27. سلام لیلا جان، راستش من هر موقع میخوای شیرینی یا کیک درست کنم بهدجای اینکه تو گوگل سرچ کنم اول میام تو این سایت 😊😊 الان نزدیک یک سال این سایت رو شناختم و هر چی که درست میکنم بدون اغراق عالی میشه . این دفعه که این کیک رو درست کردم گفتم دیگه خیلی بد میشه که تشکر حسابی نکنم . به هر حال ممنونماز بابت همهی دستورهای آشپزی . و البته بابت حسن نیت شما که صادقانه هر چی که بلدی رو در اختیار بقیه دمیزارید . مرسی هزاران بااااااااررررررررررر

    پاسخ دادنحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوووووووووش جوونتون باشه خیلی خوشحالم که راضی بودید
      ممنونم از لطف و محبت شما عزیزم

      حذف
  28. من با رسپيهاي شما زندگي ميكنم

    پاسخ دادنحذف