اش محلی شهر ارومیه
بلغور: ۱ پیمانه
لوبیا قرمزپخته: 1 پیمانه
مواد لازم
پیاز 1 عدد
بلغور گندم 1 پیمانه
لوبیا چیتی یا قرمز 1پیمانه
نخود پخته نصف پیمانه
فلفل سبز تند پنج عدد
لوبیا سبز درشت خرد شده 1 پیمانه
نعناع خشک 2 قاشق غذا خوری
رب 1 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 3 عدد متوسط
فلفل قرمز زردچوبه و نمک مقداری
سیب زمینی 1 عدد متوسط
مقداری غوره
پیاز داغ درست کنید فلفل و زردچوبه و رب بزنید فلفل سبزها و لوبیا سبز رو اضافه و تفت بدید ، نعناع رو بریزید . گوجه ها رو خرد کنید اضافه کنید ، بزارید کمی گوجه ها نرم بشن بلغور رو اضافه کنید اب بریزید و در قابلمه رو بزارید تا بلغور بپزه بعد سیب زمینی مکعبی خرد شده همراه غوره رو اضافه کنید . وقتی سیب زمینی پخت لوبیا و نخود پخته رو اضافه کنید بزارید اش جا بیوفته بعد نوش جان کنید 😋😋😋😋 .
فلفل سبزها رو میتونید درسته و یا مثل من خرد شده اضافه کنید .
بعضی به این اش بادمجون مکعبی خرد شده هم اضافه میکنن
مرسی،من بلغور تو آش رو خیلی دوست دارم چون خود به خود آش حسابی جا می افتهوولی چه اسم سختی داره:)
پاسخ دادنحذفدقیقا زارا جون منم مثل شما خیلی دوست دارم بلغور توی آاش رو
پاسخ دادنحذفاسمش ترکی هست :)
آخ جون آش :) ممنون.لطف می کنین بگین چه نوع لوبیایی استفاده کردین؟ قرمز؟ چیتی؟...؟
پاسخ دادنحذفسلام پگاه جون لوبیا قرمز هست
پاسخ دادنحذفاول اینکه خسته نباشی
پاسخ دادنحذفدوم اینکه خیلی خوشگله و حتما خوشمزه
ممنون شاد باشی
آخر فهمیدم با بلغور چه کنم :))))
پاسخ دادنحذفخلی وقته که خریدمش ، ولی نمیدونم چی درست کنم، مرسی گلی ی ی ی ی
سلام لیلاجون....به نظر که خیلی خوشمزه میاد...دهنم آب افتااااااااااااااد!!! راستی چقدر آب لازم داره؟ کلاً تا جا بیوفته چقدر طول میکشه؟
پاسخ دادنحذفسلام لیلا جون ممنونم از لطفتون عزیزم
پاسخ دادنحذفای جیگرتو گیلدا جونم
پاسخ دادنحذفسلام سارا جون ،وقتی که پخت باید مثل آش باشه دیگه آبکی باشه دقیقا اندازه نگرفتم چقدر آب ریختم چشمی ریختم وسطهای پخت هم هر از گاهی کمی آب میریختم بهش تقریبا ۷-۸ لیوان نمیدونم شایدم بیشتر -تقریبا ۱ ساعت هم طول میکشه تا جا بیوفته
پاسخ دادنحذفsalam mersi az tamame POST haye aliitoon:)
پاسخ دادنحذفMishe begin Bakhghoori ke estefade kardin daghighan chi boode?! yani too kharej az iran be in model balghoor chi migan?
Baz ham mamnoon :)
سلام دوستم خواهش میکنم و ممنون از لطفتون
پاسخ دادنحذفعزیزم بهش میگن
Bulgar
بلغور گندم هست که خیس میکنن میپزن و خشکش میکنن و با دستگاه خوردش میکنن بیشتر ترکها ازش استفاده میکنن اگر آمریکا باشید از هول فود میتونید تهیه کنید یا مغازه ترکها
من عاشق آش و سو÷م، میدونی که؟! تازه بلغورم خیلییییییییییییییییی دوس دارم....حتما حتماحتما درستش میکنم............مرسی عزیز خانوم
پاسخ دادنحذفنوش جونت عزیزم :)
پاسخ دادنحذفدستت درد نکنه توضیحاتت عالیه ..:*
پاسخ دادنحذفاین رو حتما میپزم دستت درد نکنه
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم آفرین جان
پاسخ دادنحذفنوش جون "مغازه داری در فرنگ" اگر درست کردی خبرشو بده
leyla jan mersi az hameye dastooraye khoobet. chizi ke rajebe webloge to dost daram ke too baghie weblogaye ashpazi injoori nist ine ke to kheili aks mizari va in kheili komak mikone be adam. be khosoos baraye ma bi tajrobe ha...be har hal kheili mamnoonam va ye khahesh dashtam.
پاسخ دادنحذفagar mishe dastoore tiramisu ro bezari ya agar too postaye ghablit hast linkesh ro be man bedi.
Mina
خواهش میکنم مینا جان ممنون از لطفتون دوستم خوشحالم که تونستم مفید باشم براتون. مینا جان من تازه اسباب کشی کردم به یه شهر دیگه که بعضی از فروشگاههای زنجیره ای آمریکا رو نداره برای همین باید دنبال مواد این دسر بگردم اگر پیدا کردم حتما دستورش رو میزارم براتون
پاسخ دادنحذفدوست خوبم منم اهل ارومیه هستم و این غذا رو خیلی دوست دارم فقط میتونی از تره خشک هم توش استفاده کنی من البلو و به و بادمجونم توش میریزم خیلی خوب میشه
پاسخ دادنحذفسلام همشهری عزیز
پاسخ دادنحذفما متاسفانه اینجا تره نداریم با تره حتما خوشمزه میشه
البالوم کجا بود همشهری توی این دیار کفر :(
البالویم ارزوست :))
leyla jon man in asho dorost mikonam vali blendesh mikonam kheyli be nazaram behtar mishe :) be nazaram khoshmazetar miyad blend shodash ;)
پاسخ دادنحذفچه جالب رویا جون
پاسخ دادنحذفذائقه های متفاوت باعث شده غذاهای متفاوت به وجود بیاد :) این اورجینالش این شکلیه
اما این بار امتحان میکنم روش شما رو
ممنون
دستت درد نکنه واقعا با این وبلاگ خوبت :* یه سوال داشتم اونم این که این مواد برای چند نفره ؟
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم دوستم
حذفتقریبا 3 -4 نفر
عالی بود لیلا جان. من که خیلی دوستش داشتم. مرسی
پاسخ دادنحذفنووش جانت عزیزم
حذفبه به! من الان دارم این آش رو میخورم. لیلا جون داری ما رو ترک می کنی ها با این غذا های خوشمزه ی ترکی:) لیلای عزیز من یه پیشنهادی دارم. آیا امکانش هست توی دستور غذا ها کنار پیمانه وزن رو هم بنویسی. آخه من خودم با وزن راحت ترم و اینجوری احساس اطمینان بیشتری می کنم که اندازه ها دقیق و درستن. خیلی عالی می شه اگه این کار رو بکنی. می دونم که یه لینک داری برای اندازه ها ولی یکی مثل من که از ترازو استفاده می کنه هی باید بره اون صفحه دوباره برگرده. مرسی بازم این آش هم فوق العاده است.
پاسخ دادنحذفنووش جونت عزیزم خوشحالم دوست داشتی خانوم
حذفنسیم جون من با پیمانه کار میکنم و اینجوری یاد گرفتم و برام خیلی خیلی راحت تر هست
برای همین سختمه هر روز هر چیزی رو وزن کنم و وقتم رو هم میگره برای همین شرمندتون میشم دوستم. حتی اینکه بخوام هم به کاپ و هم به گرم بنویسم هم بیشتر وقتم رو میگیره باور کن
مطمئنن درکم میکنی عزیزم
موفق باشی
پاسخ دادنحذف🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
تشکر میکنم از اینهمه لطف و زحماتت گیلدا مهربون
خواهش میکنم شهناز جون مرسی برای گلهای خوشگلت
حذفلیلا هستم دوستم
شاد و موفق باشید
سلام.میشه لطف کنید انگلیسی بعضی از مواد رو که فکر میکنید زیاد کاربرد ندارن هم بنویسید؟مثلا بلغور چی میشه.اخه ما که ایران نیستیم خرید کردن بعضی مواد دردسره.میدونم شما تجربه اش رو دارید.ممنون .مثلا یادمه جوزهندی رو نمیدونستم انقدر دوست داشتم دستور های وبلاگ های اشپزی رو امتحان کنم..خدا ایشالله خیر بده به" ترنم بانو" تو ویلاگشون توضیح میدن بعضی اسامی غیر کاربری به انگلیسی چی میشه.
پاسخ دادنحذفدوستم شما هر کدوم رو نمیدونید بپرسید میگم بهتون
حذفبلغور گندم میشه Bulgur Wheat
جوز هندی میشه Nutmeg
دوستم شما برو http://translate.google.com
هر چی رو که نمیدونستید اونجا فارسیش رو بزنید براتون انگلیسیش رو میده
موفق باشید
مرسی جواب من رو دادید.اخه گوگل ترنس لیت یا مترجم گوگل خیلی بد ترجمه میکنه ...ترجمه کلمه کلمه که بعضی کلمات اشتباه میشن.راستی بلغور رو از این جهت پرسیدم که میخوام "کبه" گیاهی درست کنم.به جای گوشت از نخود پخته و سویا پخته که تو بلندرر له شدن استفاده کنم.یک خواهش هم داشتم غذاهای عربی بیشتر بزارید.ممنونم از شما
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم
حذفنه عزیزم گوگل ترنس اسمهای مواد غذایی و ادویه ها رو درست ترجمه میکنه
حالا اگر باز درست نبود بپرسید میگم بهتون
چشم سعی میکنم
موفق باشید
دست گلتون درد نکنه ، من پختم خیلی خوشمزه بود البته به دستور شما یک مقدار آب مرغ اضافه کردم. خسته نباشید
پاسخ دادنحذفنوش جونتون خوشحالم دوست داشتید
حذفلیلای عزیز سلام،من مدتها بود میخواستم این آش رو درست کنم اما فرصت نمیشد، امشب درست کردم،همه هم خوششون اومد،دستت درد نکنه عزیزم.
پاسخ دادنحذفسلام
حذفنوش جوونتون باشه خوشحالم دوست داشتید عزیزم
:)
استاد گرامی سلام.درهمدان بجای آبلیمو که قاعدتاً قدما وجود نداشت رب قوره میریزند واین خود باعث خوش رنگ شدن آش هم میشود.وبرای من طعم بهتری دارد.
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم
حذفچقدر جالب نمیدونستم همدان هم این اش رو دارن
نوش جوونتون باشه