
آرد: 1 و 1/2 پیمانه
شکر: 3/4 پیمانه
بکین پودر: 2 قاشق چای خوری
کره: 1/2 پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
شیر: 1/4 پیمانه
کشمش : 1/2 پیمانه
کره را ۱ ساعت قبل از شروع کار بیرون بذارید تا با دمای محیط نرم شود
بعد کره را با شکر خوب هم بزنید
بعد تخم مرغ هارا دونه دونه با شکر و کره هم بزنید
شیر را اضافه کنید و هم بزنید
آرد را با بکین پودر الک کنید
و کم کم به مواد اضافه و با هم زن دستی هم بزنید
یک قالب مستطیلی لوف اماده کنید
ته قالب مورد نظر کاغذ روغنی بذارید نصف بیشتره مواد رو داخل قالب بریزید
کشمشها را در آرد بغلتانید"این کار باعث میشه هنگام پخته کیک کشمشها ته قالب نرن "و روی مواد کیک بریزید و بقیه مایه کیک را بریزید
کیک را داخل فر که از قبل 340 درجه فارنهایت گرم کردید به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدید تا بپزد
نوش جان

مثه بقیه کارها عالی!!!ا دستت درد نکنه لیلا جون
پاسخ دادنحذفممنون از لطفتون ناهید جان
پاسخ دادنحذفآخ دلم خواست...........شاید امروز درست کنم........هرچی اینجا می بینم میخوام درست کنم.........بس که همشون عالین
پاسخ دادنحذفلیلا خانوم "پیمانه" یعنی چقدر؟ ببخشید ما تو اروپا عادتمون دادن که همه چیز رو به گرم می نویسند...برای همین گاهی گیج میشم. از سایتتون و زمانی که می زارید تا به ما هم یاد بدید بسیار ممنون
پاسخ دادنحذفhttp://yemalilar.blogspot.com/2011/03/blog-post.html
پاسخ دادنحذفسلام دوستم من اندازه گیریهارو گذاشتم میتونید از این آدرس ببینید
اندازه هر پیمانه نسبت به مواد داخلش فرق میکنه میتونید از قسمت اندازه گیریها اندازه مواد مورد نظرتون رو پیدا کنید
شاد باشید
ای کاش تو خواهر من بودی بعد به هم نزدیک بودیم بعد من هر روز خانه شما ولو بودم تو درست میکردی من میخوردم ولی بهت قول میدم که ظرفاشو خودم میشستم آخه یک وبلاگ تا چه حد میتونه خوشمزه باشه؟ یک وبلاگ چقده میتونه ایده بده به آدما؟ تو واقعا هنرمندی شیکموووووووووووو جونم
پاسخ دادنحذفواااای قربونت بشم کااش بودی باهم میخوردیم عزیزم
پاسخ دادنحذفمرسی از لطفت اما مگه خودت ماشالا کم هنرمندی عزیزم
:**
salam bebakhshid man avalin barame daram cake khame E dorost mikonam.ounam baraye rooze madar!!! mishe beporsam ke chejoori khame mizarin laye cake?dar 2 nobat mipazin ya inke cake ro az vasat 2 nesf mikonid??
پاسخ دادنحذفmerci :)
سلام دوست عزیز
پاسخ دادنحذفمن خامه مایه میگیرم و با هم زن با سرعت کند ۳-۴ دقیقه میزنم بعد که یواش یواش خامه خودش رو گرفت پودر شکر و وانیل اضافه میکنم و همچنان به زدن با هم زن ادامه میدم تا خامه کاملا سفت بشه نباید زیاد خامرو بزنی چون تبدیل به کره میشه
کیک رو هم میتونید در ۲ نوبت بپزید یا از وسط برش بدید با یک چاقویی که دندون دار باشه چون در غیر این صورت کیک تون خورد میشه
هنگام تزئین کیک باید کیک سرد و خنک باشه و همینطور خامتون
روی کیک قبل از اینکه خامه بمالید باید یک شربتی درست کنید و روی کیک بریزید تا کیک مرطوب بشه و بعد خامه بزنید
میتونید از کمپوت یا مربای له شده که کمی بهش آب جوش اضافه کردید استفاده کنید
روز مادر هم مبارک باشه
Salam .kheili mamnoonam az zahamati ke mikeshid va dastoorate ghazaee khoobi ke migozarid.mishe addresse Emaile shoma ro dashte basham ta dar soorate niyaz azatoon noskhe chapi bazi az ghazaha ro begiram?
پاسخ دادنحذفn_moshasha@yahoo.com
خیلی خیلی عالی بود.ممنون
پاسخ دادنحذفsalaam.kheyliiiiiii azatoon mamnoonam.
پاسخ دادنحذفkheyli ziaaad!ama hads bezanid chi shod!!!man ye kare kheyli badi kardam ounam ine ke fekr kardam ke agar azin whipped cream ha hastan ke sareshoon ye ghalebi dare ke khodesh miad ha!!azoona berizim dge khodeshoon amadan!vaaaay cheshmetoon rooze ba'd nabine :))) dishab yekam khastam emtahan konam khame ro rikhtam too ye zaefi ke bebinam chejoori miad!ba'd emrooz didam ab ham nist che berese be khame!!!!!hala dge hichi!!nemidoonam che khaki be saram bokonam!!!hala ye rahnamaee.injoor ke man mibinam az vasayeletoon shoma too america zendegi mikonid na??shoma khodetoon che khame E migird ke ba'd ham albate mizanidesho ina.kollan migam ke vase dafe dge yad begiram!in dafe ke gozasht :))))
مرسی هانی جونم هانیه جون شرمنده کامنتتو ندیده بودم عزیزم هر وقت درست کردی خبرشو بهم بده
پاسخ دادنحذفسلام دوست عزیز خواهش میکنم این ایمیل من هست
پاسخ دادنحذفyemalilar1389@yahoo.com
ممنون از لطفتون ماه عزیزم
پاسخ دادنحذفنگار جون آره عزیزم من آمریکا هستم من ویپ کریم میگیرم مایه هستش میزارم داخل یخچال خنک که شد با هم زن با سرعت کند ۳-۴ دقیقه میزنم و همونطور که به زدن ادامه میدم تا کمی خودش رو بگیر و سفت بشه و بهش پودر شکر و وانیل اضافه میکنم وقتی سفت شد آمادست، اما نباید زیاد هم زد چون تبدیل به کره میشه امیدوارم اینبار درست کنی و خوب از آب در بیاد
پاسخ دادنحذفسلام لیلا جون
پاسخ دادنحذفعجب کیک خوشمزه ای شد.دستت درد نکنه. فقط جای یه کم وانیل یا هل خالی بود که زیاد مهم نبود. خلاصه اینکه مرسیییییییییییییییییییییی
are shoma dorost migin.
پاسخ دادنحذفman nemidoonam shomaram chi seda konam :)
mikhastam beporsam baraye tazine roye cake bayad chikar konam?ke masalan model midan?too iran ye chizaee bood shabihe ghif....ke toosh mirikhtim o mirikhtim roo cake.inja ham chenin chizi hast?agar hast az chejoor jahaee tahie konam?ya too che bakhshi? man too home depot, bed bath and beyond gashtam...nadidam... :( ba'd agar hast behesh chi migan? bebakhhsid man inhame soal miporsama :)
نگار جون من اسمم لیلا هست ،هم لیلا میتونید صدا کنید و
پاسخ دادنحذفهم شکمو، من از
Michaels
میگیرم. یه قسمتیش مربوط به لوازم شیرینی پزی هست قسمت لوازم شیرینی پزی همه چی هست اسم قیف رو نمیدونم
چون منم دیدم و خریدم و متاسفانه یادم نیست اسمش
تویKroger-Harris Teeter-bed& bath
هم هست. قسمت مربوط به کیک و شیرینی پزی توی یک بسته هست اطراف قالبهای کیک پزی میذارن .
اما توی مایکلس باز هستن و میتونی هر کدوم از سرهای ماسور هارو که دوست داشتی انتخاب کنی این برات بهتره
امیدوارم بتونی راحت پیدا کنی
ممنون سارا جان ،سارا جون توی دستور اصلیش وانیل نداشت اما اگر دوست داشتی میتونی استفاده کنی :)
پاسخ دادنحذفkheyli mamnoonam leyla khanoom.az hame chiz :)
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم نگار جان
پاسخ دادنحذفسلام ...
پاسخ دادنحذفمن از طریق فیس بوک با این صفحه آشنا شدم و ازین بابت خیلی خوشحالم
به نظرم وبلاگتون عااااااااااااالیه ... من که عاشقش شدم ... دستتون واقعا درد نکنه
:)
سلام مروارید جون خوش امدی به وبلاگم امیدوارم مفید باشم براتون
پاسخ دادنحذفمرسی از لطفتون خوشحالم میکنید :)
MISHE KHAHESH KONAM KE SHOMARE MASOORE VA SHEKLI KE KHAME AZASH DAR MIYAD RO BARAMOON BEZARID?
پاسخ دادنحذفBa Tashakor
Mehri
سلام مهری جان متوجه منظورتون نشدم نوشتید شماره ماسوریی که شکل خامه از توش در میاد؟؟!
پاسخ دادنحذف1من از شمارهM -WILTON
استفاده کردم از
4B WILTON
هم میتونید استفاده کنید
چرا پست جدید نمیذاری شکمووو جون
پاسخ دادنحذفلیلا جون اول اینکه ممنون که مهمان سفره اینترنتی بودی
پاسخ دادنحذفدوم اینکه من قبلا برای این پست شما کامنت گذاشتم اما نیست
بهر حال کارت مثل همیشه حرف نداره
شاد باشی عزیزم
سلام سارا جون ،موو کردیم یه شهر دیگه برای همین سرم کمی شلوغ دیروز یکم مراتب کردیم ،یکم جا به جا شم حتما پست جدید میزارم
پاسخ دادنحذفقربونت شاد باشی
سلام لیلا جونم متاسفانه کامنت تون نیومده, مرسی از کامنته مجددتون
پاسخ دادنحذفشاد باشی
سلام خانمی ممنون از آموزش عالیتون
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم دوستم
پاسخ دادنحذفمیشه لطفا طرز تهیه چیزکیک هم بگید. ممنون میشم
پاسخ دادنحذفسلام دوست عزیز اینبار اگر درست کردم با عکس میزارم حتما
پاسخ دادنحذفsalam leila joone azizam , bazam sharmande ke mozahem shodam va bazam vagheannnnnnnnnnnnnnn mamnoon ke enghadr bozorgvarido dastoorate khoshmazeo alitoono dar ekhtiyare ma mizarid ta ma ham betoonim az honar haye shoma estefade konim .
پاسخ دادنحذفba arze sharmandegi chand ta soal dashtam , man in cake ro bar dorost kardam va har 2 baram be joz keshmesh tush gerdoo ham rikhtam va kheili pof nakard hala ya cake be in soorate ke kheili pof nakard ya gerdoo nabayad mirikhtam ya zarfam bozorg bood zarfam az in ghalebaye mostatile ke toolesh 23 cm hast va arzesh 10 ba ertefae 6 cm . ye zarfe digeam daram ke mostatile koochike toolesh 17cm hast arzesh 7 cm va etfefash 5 cm in zarf koochike baraye oon meghdar mavad be nazaretoon behtar mishe ya hamoon ghabli ok hast ye jaye karam milange ? va ye soale dige in ke vanil be soorat poodr va shekari behtare baraye dastoorate cake va shirini ya esanse vanil ke maye hasto ghahveii range ? va bazam sharmande ye soale dige in ke az dastoorate cake esfanjitoon age dakhelesh keshmesho gerdoo berizam kharab mishe o pofesh mikhabe ya dastoori az cake vanili ke sade basheo baftesh tordo sabok bashe va tush gerdoo va keshmesh beshe estefade kard dastoori hast ke be man poshnahad bedin ? bazam vaghean mamnoon az mohabatetoon va bebakhshid ke toolani shod bazam va soal ziyad miporsam . ba arezooye salamatio aramesho movafaghiyate rooz afzoon baraye shoma o kahnevadeye mohtarametoon .
من این کیک رو درست کردم و واقعا عالی شد . تازه من تازه کار هستم .... ممنون
پاسخ دادنحذفنووش جونت عزیزم خوشحالم دوست داشتی
حذفاره من عاشق این کیکم عالیه با چایی
khaili aali bood hame mavaad andaaze bood belakhare man toonestam ye cake khoob dorost konam merC
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم نووش جونت عزیزم خوشحالم دوست داشتی
حذفلیلا جون! یه برچسب "کشمش" به این کیک بزن! مطمئن بودم که کیک کشمشی های من از رسپی تو بوده! ولی هرچی میگشتم پیدا نمیکردم! آخر تو فهرست دیدمش!
پاسخ دادنحذفمرسی :)
مرسی که خبرم کردی حتما الان درستش میکنم
حذفسلام
پاسخ دادنحذفاصلا جالب در نیومد وسط کیک پف نکرد
سلام
حذفاندازه گیریهاتون 100 درصد مشکل داشته کیکی هست که بارها دوستان امتحان کردن و عکسش رو روی پیج در فیس بوک گذاشتم.
ایا از پیمانه شیرینی پزی استفاده کردید؟ پیمانتون 236 میلی لیتری هست؟
مامانم عاشق این کیکه! دستورش عالیه سبک و دل چسبه . ممنونم
پاسخ دادنحذفمرسی لیلا جون. کیکش عالی در اومد خیلی ترد و پوک شد. من بهش پوست لیمو ترش هم زدم خوب شد
پاسخ دادنحذفتنها سایت آشپزی فارسی هستی که من به دستوراش اعتماد دارم! ایول!
مرسی لیلا جون. کیکش عالی در اومد خیلی ترد و پوک شد. من بهش پوست لیمو ترش هم زدم خوب شد
پاسخ دادنحذفتنها سایت آشپزی فارسی هستی که من به دستوراش اعتماد دارم! ایول!
خواهش میکنم نوش جوووونتون باشه عزیزم خوشحالم دوست داشتید
حذفSalam merc az dastorhaye khobi ke mizarin
پاسخ دادنحذفسلام ممنون از شما دوست عزیز
حذفMerc az dastorhaye khobeton mishe az peymanehaton aks bezarid man chon taze karam andaze peymane ha ro nemidonam. Mamnonam
پاسخ دادنحذفعزیزم پیمانه 236 میلیلیتری هست
حذفچشم میزارم
سلام لیلا جان خسته نباشین...میشه بگین قالب لوف چه سایزی هست؟
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم
حذفنه در پنج اینچی عزیزم
با سلام و تشکر
پاسخ دادنحذفمیشه بگید 340 درجه فارنهایت معادل چند درجه سانتی گراد میشه؟
در قسمت تبدیلها این درجه نبود!
سلام عزیزم 170 درجه سانتی گراد عزیزم
حذف9X5
حذفممنون عزیزم
حذفبا سلام و خسته نباشید
پاسخ دادنحذفمن این کیک رو دو بار درست کردم و کمی مشکل داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
اول اینکه کمی بو و طعم تخم مرغ میداد! آیا بعد از اضافه کردن تخم مرغها باید زیاد همزد یا فقط در حد مخلوط شدن؟
آیا این کیک احتیاج به هیچ اسانسی ندارد؟
البته من یکبار هم وانیل زدم و هم تخم مرغها را زیاد هم زدم ولی باز کمی بو تخم مرغ میداد!
دوم اینکه با اینکه کشمشها را آرد پاشی کردم و حتی روی مایه کیک چیدم ولی همگی ته نشین شدند!
منتظر پاسختان هستم چون میخواهم دوباره امتحان کنم
با تشکر
بيکينگ پودر
پاسخ دادنحذفBaking powder :)
خیلی هم عالي