
این خورشت مخصوص مازندارن هست
مواد لازم:
سبزی قرمه سبزی
لوبیا قرمز:
بادمجان : 2 عدد متوسط
پیاز: 1 عدد
زردچوبه - فلفل
رب: 1 قاشق غذا خوری یا 2 عدد گوجه متوسط قرمز
اب نارنج
بادمجانها رو مکعبی خرد کنید و در روغن سرخ کنید بزارید کنار
در قابلمه پیاز رو سرخ کنید بهش نمک فلفل زردچوبه بزنید رب رو اضافه کنید در صورت استفاده از گوجه اون رو خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و بزارید تا نرم بشه بعد سبزی قرمه رو اضافه و کمی تفت بدید بادمجان های سرخ شده رو اضافه کنید اب بریزید و بزارید تا خورشت کمی جا بیوفته
اخر کار لوبیا رو اضافه کنید و بعد از پخت اب نارنج به خورشت اضافه کنید. ( من نارنج نداشتم لیمو انداختم توش)
داخل این خورشت دقیقا مثل باقالی قاتوق از تخم مرغ هم استفاده میشه اگر دوست داشتید 2-3 عدد تخم مرغ رو داخل خورشت به ارامی بشکنید و در قابلمه رو بزارید تا وقتی که تخم مرغها ببندن و خوب بپزن .


leila joon,
پاسخ دادنحذفmerci man kolee doa b joonet mekonam vaghtee ghazahay e sabzijatee mezare az oonjayee k aghay e bandeh vegetarian hastan:)
seeb zaminee sorkh kardehat ham kheily khoshgelam meshe tarz e taheyash ro bedee?
merci
واي، اينم رفت تو ليست غذاهايي كه بايد درست كنم،مرسي گلم واسه دستورهاي خوشمزه ات
پاسخ دادنحذفمرسیییییی نگار جونم چقدر خوب که آقای همسرتون گیاه خواران
پاسخ دادنحذفنگار جون من سیب زمینی رو که قاچ دادم میذارمش تو آب و برای چند دقیقه میپزمش خیلی کم مثلا ۴-۵ دقیقه بد بلافاصله آبکش میکنم میریزم تو آبه یخ برای ۳۰ ثانیه میزارم بمونه بعد آبکش میکنم میریزم تو روغن داغ و سرخش میکنم خیلی عالی میشه کمی هم زرد چوبه میپاشم روش با نمک
نوش جون هانیه جوونم
پاسخ دادنحذفmerci leila joon az rahnamayehat!
پاسخ دادنحذفomidvaram k salee por az shadi va salamati peesh e ro dashte bashe!
Eidet mobarak.
وای چه روش باحالی واسه سرخ کردن سیب زمینی داری من عاشق این همه تنوع هستم که تو غذاهات داری واقعا به تو باید گفت یک آشپز تمام عیار
پاسخ دادنحذفسمیه جان منظورم همون اسیاب هست نه چرخ گوشتی ببخشید که یکمی گنگ مینویسم :(
پاسخ دادنحذفلپه رو هم خام اسیاب میکنیم نمیپزیم
شاد باشی
مرسی الی جونـــــــــــــــــــم از دوستای هنرمندی مثل شما یاد گرفتم ;)
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم نگار عزیز شما هم سال خوبی داشته باشی دوستم
پاسخ دادنحذفخیلی ممنونم لیلا جونم
پاسخ دادنحذفمن عاشق نوآوری تو غذاهاتم ، حیف که عکسش رو نمیشه خورد :))))))
من هم آرزوی شادمانی و بهروزی میکنم برات
قربونت سمیه جونم مرسی از لطفت عزیزم
پاسخ دادنحذفhow many eggs????
پاسخ دادنحذفشرمنده دوستم یادم رفته بنویسم 1 عد تخم مرغ کافی هست
پاسخ دادنحذفمنم درستش کردم ..خیلی خوشمزه شد...یه مقدار هم گذاشتم فریزر..امیدوارم خوب بمونه...
پاسخ دادنحذفدستت درد نکنه
منم درستش کردم..خیلی خوشمزه شد..حتی یک مقدار هم گذاشتم فریزر..امیدوارم خوب بمونه...
پاسخ دادنحذفدستت درد نکنه.
نوش جوونتون باشه
حذفخوشحالم دوست داشتید عزیزم
سلام عزيزم
پاسخ دادنحذفمامان من همه اين روش رو ميرفت اما بادمجان نميريخت از الوچه و تخم مرغ استفاده ميكرد
من رو به دوران كودكيم و دست پخت مامانم بردي
سلام عزیز
حذفنوش جونتون باشه
الوچه هم میتونه گزینه خوبی باشه برای این خورشت
من خودم مازندرانی هستم تا به حال این عدالت رو ندیده بودم کسی درست کنه شاید مال گیلان باشه
پاسخ دادنحذفدوستان مازندرانی گفتن خورشت ما هست عزیزم
حذففکر کنم چیزی که توش به جای گوشت از بادمجان استفاده بشه، پیشوند "ملا" میگیره تو مازندران. فکر کنم به این خاطره که قدیم ها که ملاها وضع مالی خوبی نداشتند و نمیتونستند گوشت بخرن، به جاش بادمجان میریختن تو غذا. غذایی که ما به عنوان ملاقرمه درست میکنیم، بادمجان مکعبی شده و سرخ شده با پیاز داغ هست که بعدش بهش پوره ی گوجه اضافه میشه. با برنج میخوریمش و من عاشقشم.
پاسخ دادنحذف