مواد لازم :
ارد: 225 گرم
کره: 225گرم
پودر قند : 100 گرم
ارد ذرت: 50 گرم
پودر نسکافه: 1 قاشق چای خوری
وانیل: 1/2 قاشق چای خوری
ممنون از خانم فریبا اکبرنیا عزیز برای دستور این شیرینی خوشمزه
کره و پودر قند رو خوب هم بزنید تا سفید شود
و بعد ارد و ارد ذرت رو اضافه کنید و با دست مخلوط کنید بعد پودر نسکافه و وانیل را هم اضافه کنید ومخلوط کنید
من نسکافه نداشتم از قهوه استفاده کردم خوب نشد چون قهوه حل نمیشه تو شیرینیها و همینجور باقی میمونه
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید
بعد مواد به دست امده را داخل قیف بریزید و مثل شکوفه یا حلقه میریزیم
خمیر به سختی از داخل قیف میاد بیرون اگر زیاد سفت شده بود با کمی شیر نرمش کنید" البته خیلی کم"
من از دو مدل قیف استفاده کردم روی مقداری از شیرینیها من شکلات رنده شده هم ریختم
و داخل فر روی حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه میزاریم تا بپزد
وقتی پخت صبر کنید تا خنک شود بعد از خنک شدن از داخل سینی جدا کنید
و روی شیرینی ها پودر شکر بریزید و یا اگر وسط شیرینی هاتون گود بود مارمالاد بریزید
این رو هم برای عید درست کردم با قیف شماره1M -WILTON
merc leila joon, halate biscuiti o khoshk dare? bayad khoshmaze bashe
پاسخ دادنحذفman asheghe Venezia o shirinisham makhsoosan inaaaaaaaaaaa ......
پاسخ دادنحذفآره هانیه جون خشک یه نوع بیسکویت هست
پاسخ دادنحذفحق داری پروشات جون چون واقعاً خوشمزن شیرینی هاش
پاسخ دادنحذفسحر: سلامممم. من امشب اون اسفناج و پنیر توی خمیر پاف پاستری رو درست کردم. خیلی خوشمزه بودد.دستت درد نکنه کلی دعات کردم :)))
پاسخ دادنحذفشوهرم عاشق اسفناجه اخه :)))
نوش جون سحر جون خوشحالم که دوست داشتین :))
پاسخ دادنحذفI made that, it was fantastic :)))
پاسخ دادنحذفnoshe jooooooon dostam :)
پاسخ دادنحذفSalam,khaste nabashid,kheili site khoobi darid va man chandta az dastooraii ro ke gozashte boodid emtehan kardam.
پاسخ دادنحذفdar morede in shirini ye soal dashtam, az che no'e ghif o masoore estefade kardid? emrooz ino dorost kardam vali sheklesh o natoonestam mesle ina dar biaram.man az vasayele Wilton estefade mikonam amma motevaje nashodam in shekl ro chejoori dorost konam ??? nesfe shirinihamo ba ghif zadam,nesfe digasham ba cookie maker,mishe mano rahnamaii konid lotfan,mamnoon.
مرسی سارا جونم لطف داری عزیزم
پاسخ دادنحذفمن از شماره 32 ویلتون استفاده کردم و باهاش شکوفه زدم اینجوری شد
شاد باشی
ahan,merC.ettefaghan manam az hamoon 32 estefade kardam :P khob behar hal bayad ye farghi beine OSTAD va shagerd vojood dashte bashe ;)
پاسخ دادنحذفmazzash aliye,emrooz yedoone dige khordam,TNX alot!!!
خواهش میکنم عزیزم سارا جون مینونی از شماره
پاسخ دادنحذف4B WILTON
هم استفاده کنی فکر میکنم این برات راحت تر باشه شکوفه زدنش و راحت بتونی مثل این در بیاری موقع زدن شکوفه باید یکمی نوک قیف رو فشار بدی شل نباید باشه و فشاره مواد قیفت هم یک دست باشه یعنی تا اون شکلی که دوست داری ادامه بدی قطع نکنی نمیدونم تونستم برسونم یا نه
merC khanoomi,mamnoon az tozihate kamelet,ishalla dafeye dige az hamin shomare+rahnamiiha estefade mikonam.bazam merC :)
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم سارایی :)
پاسخ دادنحذفkheili alie! mishe lotfan bar asase peymoone begin? merci
پاسخ دادنحذفhttp://yemalilar.blogspot.com/2011/03/blog-post.html
پاسخ دادنحذفسلام دوست عزیز میتونید با رفتن به این آدرس بالا تبدیل پیمانه به گرم و یا برعکس رو به راحتی پیدا کنید من در قسمت اندزگیریها همهرو نوشتم اگر باز سالی داشتید من در خدمتتون هستم
به به عزیز با سلیقه باز دست به کار شد. دستت درد نکنه
پاسخ دادنحذفمرسی الی گولو جونم لطف داری عزیزم
پاسخ دادنحذفخانوم این باغ گلتون فروشی هست یا نه ؟؟؟ آدم دلش نمیاد اینا رو بخوره بابا ........
پاسخ دادنحذفاوا گیلدا جون خوش امدی
پاسخ دادنحذفقابل شمارو نداره عزیزم
مرسی گلم ، بالاخره موفق شدم :)))))))))
پاسخ دادنحذفهوراااااااا:)))))
پاسخ دادنحذفمیشه به جای گرم پیمانه بگین مثلا چند پیمانه
پاسخ دادنحذف۳/۸ ونوس جان بله حتما آردذرت :پیمانه
پاسخ دادنحذفپودر قند :۷/۸ پیمانه
کره :۱ پیمانه
آرد: ۲ پیمانه
من خیلی وقته طمع کردم این شیرینی رو درست کنم ولی نکردم. می خوام واسه عید درستش کنم :دی
پاسخ دادنحذفحتما درست کن شهرزاد جان خوشمزست :)
حذف