این نان ترکی بنام "اچیک پوگاجا" خیلی راحت تهیه میشه بدون نیاز به خمیر مایه میتونید سریع و راحت درستشون کنید
و لذت ببرید از خوردنش
مواد لازم :
تخم مرغ: 2 عدد
زرده تخم مرغ: 1 عدد
ماست: 1 پیمانه
بکین پودر : 1 قاشق غذا خوری
روغن مایع: 1/2 پیمانه
نمک: 1/2 قاشق چای خوری
ارد به مقدار لازم
کنجد و دانه خشخاش
برای داخل نانها :
پنیر فتا
جعفری جوان یک دسته کوچک
یا گردوی چرخ کرده
تخم مرغها را با ماست و روغن خوب هم بزنید تا مایعی صاف و یکدست بدست بیاد
کمی ارد اضافه کنید بکین پودر و نمک را هم بریزید و با کمک دست مخلوط کنید و کم کم ارد را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا زمانی که خمیری یکدست و نرم بدست بیاد
خمیر نباید سفت باشه
به خمیر 15 دقیقه استراحت بدید
جعفری ها را همراه با ساقه ریز خرد کنید
یا میتوانید به جای جعفری از گردو استفاده کنید
و با پنیر خوب مخلوط کنید
این پنیرفتا که عکسش رو میبینید خیــــــــلی بهتر هست برای این نونها من خواستم با یه پنیر نرمترهم امتحان کنم اما دیدم هیچ پنیری به این پنیر فتا نمیرسه
از خمیر گوله هایی کمی بزرگتر از گردو جدا کنید
و با وردنه باز کنید و 1 قاشق چای خوری از مواد پنیر داخل خمیر قرار دهید
و کناره های نان را کمی با انگشت اب بزنید و ببندید
وقتی همه نانها را پیچیدید داخل سینی فر بچینید و زرده تخم مرغ را با 2 قاشق اب ولرم خوب هم بزنید و روی نانها بمالید
و روی انها کنجد یا دانه خشخاش بپاشید
و داخل فر که از قبل گرم کردهاید روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید
تا زمانی که نانها طلایی شوند
از این مقدار مواد تقریبا 18 تا نون بدست میاد
وای چقده اینا خوشگل و خوشمزه هستن مرسی لیلا جون
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم دوستم
پاسخ دادنحذفبه به دستت درد نکنه عین همیشه هوس انگیز
پاسخ دادنحذفالی گولو
مرسی الی جونم:)
پاسخ دادنحذفتو آخر با این دستورهای خوشمزه ت می کشی منو
پاسخ دادنحذفعاااااااالیه دوستم
خدا نکنه هانیه جونم
پاسخ دادنحذفwoooooooooooow look's so yami
پاسخ دادنحذفتازه با وبلاگتون آشنا شدم منم به آشپزی خیلی علاقه دارم خیلی با سلیقه و با حوصله می نویسید فقط خواستم تشکر کنم البته هر غذایی رو که درست کنم حتما براتون کامنت میزارم.شاد باشید
پاسخ دادنحذفهما
سلام هما جان ممنونم از لطفتون خوش آمدی به وبلاگ من امیدوارم مفید باشم براتون
پاسخ دادنحذفحتما کامنت بگذارید و بگید که چطور شدن خوشحال میشم
بسیار خوشمزه به نظر میاد، واسه پیک نیک میتونه مناسب باشه. دستت درست
پاسخ دادنحذفin bayad khoshmazeh bashe mer30
پاسخ دادنحذفممنون آقای خیاط باشی
پاسخ دادنحذفخوشمزست میترا جون
پاسخ دادنحذفمیشه یکی از اینا الان بفرستی من بخورم! همش میام نگاشون میکنم آخه خیلی خیلی خوشگل و میدونم خوشمزن! اصلا حال ندارم امروز وگرنه دلم میخواست درست کنم. لیلا خانوم هنرمند!
پاسخ دادنحذفنسیم جون کاش نزدیکم بودی دعوتت میکردم با هم میخوردیم :(
پاسخ دادنحذفسلام
پاسخ دادنحذفوب لاگت عالیه دستت درد نکنه
من همیشه به وب لاگت سر میزنم و تا حالا چندتا از غذاهایی که یاد دادی و درست کردم و واقعا هم دوست داشتم
امروز هم کوکوی پیاز و درست کردم و چون خیلی خیلی ازش خوشم اومد گفتم بیام ازت تشکر کنم
ممنون به خاطر وب لاگ زیبات و غذاهای خوشمزه ای که میذاری
خسته نباشی
منتظر دستور غذاهای خوشمزه بعدیت هستم
-ساعی
لیلا جون ممنون از اینکه بهم سر زدی و مثل همیشه با آمدنت خوش حالم کردی
پاسخ دادنحذفسر فرصت تمام این چند پست آخرت رو خوندم و عالی بود
طبق معمول
مرسی ساعی عزیز ممنون از لطفتون خوشحالم که دوست داشتی :)
پاسخ دادنحذفقربونت لیلای عزیزم
پاسخ دادنحذفشما فیس بوکم هستین؟
پاسخ دادنحذفلیلا جان منظورتون این هست که پیج اشپزی توی فیس بوک دارم؟
پاسخ دادنحذفاگر منظورتون این هست نه ندارم
اما عضو فیس بوک هستم
خب من تو گوگل ریدر فالوتون می کنم.اما امروز بعد مدتها خواننده ی خاموش بودن دلم نیومد که ندونین چه قدر وبلاگتون رو دوست دارم. که چه قدر عالی و حرفه ایه و عکسهاتون چه قدر هنرمندانه و زیباست. گفتم شاید فیس بوک باشین که اونجا راحت تره واسه من. ولی اگه باز رفتم و پیدام نشد واسه اینه که تو ریدر میخونم. و امیدوارم همیشه ادامه بدین :*
پاسخ دادنحذفممنون از لطف بی نهایتتون عزیزم خوشحال میشم که وبلاگم بتونه هرچند کوچک مفید باشه براتون
پاسخ دادنحذفشاد باشید همیشه
من همیشه به اینجا سر میزنم چون میدونم مرتب غذاهای خوشمزه یی رو میذارید. ازتون تشکر میکنم لیلا جون.
پاسخ دادنحذفاین نون برای صبحانه مناسبه؟ منظورم بدون پنیره. چون من خیلی دنبال نونی میگردم که مناسب صبحانه باشه.بربری رو چند بار امتحان کردم اما زیاد خوب نشد.
یه سوال دیگه:
پاسخ دادنحذفوقتی خمیر رو ورز میدم به جایی میرسه که وقتی آرد اضافه میکنم همون موقع به دستم نمیچسبه ولی چند ثانیه بعد میچسبه،اینجور مواقع باید آرد اضافه کنم یا به همون نچسبیدن اولیه کفایت کنم؟
ممنون
salam pesaram panire feta nemikhore mishe az cream cheese estefade konam
پاسخ دادنحذفmamnon
سلام مانیا جون راستش من تاحالا این نون رو بدون پنیر درست نکردم نمیدونم بدون اون خوشمزه هست یا نه اما نونّ لطیف و خوبی داره
پاسخ دادنحذفدر مورد خمیر اینکه وقتی به خمیر آرد اضافه میکنی بیشتر با ورز دادن هست که متوجه میشی که آیا به دست میچسبه یا نه همون موقعیی که احساس کردی دیگه به دست نمیچسبه ۱-۲ دقیقه خوب ورز بده اگر خیلی کم به دست چسبید دیگه نباید آرد اضافه کرد اما نه وقتی دیدی خمیر به همه دستت چسبید یعنی به آرد نیز داره و باید باز بد از اضافه کردن آرد همین ورز دادن رو دوباره انجام بعدی تا به نتیجه برسی
سلام دوستم با پنیر خامهای زیاد اونطور که با پنیر فتا خوب میشه خوشمزه نمیشه من امتحان کردم پنیر خامهای بعد پخت یه طعم دیگه میده
پاسخ دادنحذفمرسی از توضیحت لیلا جون. این نون رو درست کردم و خیلی خوب شد.هم با پنیر و هم بدون پنیرش خیلی خوشمزهست و بخصوص اگه فرداش تو مکروویو گرمش کنید خیلی نرم و عالی میشه.
پاسخ دادنحذفنوش جون مانیا جون منم همیشه این نون رو گرم میکنم خوشحالم که دوست داشتی
پاسخ دادنحذفسلام من خیلی اتفاقی با وب لاگ شما آشنا شدم. و امروز هم می خواهم نان پنیری شما را بپزم :) من بچه که بودم خالم همیشه یک نون می پخت به اسم نون کوکه. اگر دستور این نان را هم بلدید خواهش می کنم در وب لاگتون بگذارین. مزه ای که من یادم میاد از این نان زنجبیل است ولی نمیدونم خمیرش چطور درست می شود
پاسخ دادنحذفمریم
در ضمن خمیر مایه دقیقا چیه؟!
پاسخ دادنحذفسلام مریم جان خوش امدی خوشحالم که به جمع خوانندگان وبلاگم پیوستی
پاسخ دادنحذفامیدوارم که مفید باشم براتون
امیدوارم که دوست داشته باشی حتما بهم خبر بده که دوست داشتی یا نه
راستش نمیدونم کوک چی هست اما سعی میکنم پیدا کنمگر پیدا کردم حتما میزارم براتون
در ضمن:
مخمر شکل بسیار ریز و کوچکی از قارچ است که دانشمندان آنرا میکروارگانیسم می نامند. آنها سلولهای تخم مرغی شکلی هستند که فقط با میکروسکپ دیده می شوند. دارای وزن بسیار کمی بوده به نحوی که بیست بیلیون (میلیارد) از آنها برابر یک گرم وزن دارد.مخمر موجب ورآمدن خمیر و افزایش حجم نان می شود.
- مخمر باعث استحکام، تقویت و کیل دهی بیشتر خمیر نان می شود.
- مخمر موجب خوش عطر و طعم شدن نان می شود.
- مخمر باعث بهبود کیفیت بافت داخلی نان شده و نقایص پوسته نان را بر طرف می نماید.
- مخمر پروپیونیک اسید تولید می کند. این اسید خاصیت ضد میکروبی طبیعی داشته و از فساد نان جلوگیری می کند.
- مخمر زمان بیاتی نان را نیز به میزان قابل توجهی به تاخیر می اندازد.
- مخمر باعث شکسته شدن و هیدرولیز اسید فیتیک موجود در سبوس گندم می شود
میتونید این ماده رو به شکل پودری شکل خوشک یا مرطوب بسته بندی شده از همه فرشگاهها یا سوپر مارکتها تهیه کنید
سلام
پاسخ دادنحذفمرسی از اطلاعاتی که دادین. نان پنیری را هم پختم و مزه اش را خیلی دوست داشتم. چند تا از آنها را هم با اسفناج و پنیر پر کردم و به نظر خودم خوشمزه بود. عکس نانهایی که پختم را در فیس بوک گذاشتم و حتی چند تا از دوستا نم دستورش را خواستند که به همه آنها آدرس وب لاگتون را دادم .
با تشکر
مریم
نوش جان مریم جان خوشحالم که دوست داشتی چقدر جالب منم حتما امتحان میکنم با اسفناج باید خوش مزه باشه
پاسخ دادنحذفممنون از لطفتون
سلام. ممنون از دستور خوبتون. حدودا چند گرم آرد میشه برای خمیر؟؟؟؟
پاسخ دادنحذفممنونم نمیدونم دوستم باید به قدری اضافه کنی که خمیر به دست بیاد
پاسخ دادنحذفsalam azatoon kheili mamnoonam in noonha ro ta marhaleh dakhele fer gozashtan pish rafteam va baratoon hanooz nemidoonam che tor dar khahad amad amma vaghean az zahmati ke mikeshid mamnoonam baazi az chizha ke az shoma yad migiram khoob aali mishan baazia ham az bihonarim shayad...khoob dar nemian shoma ba axhaei ke az marahele karetoon mizarin koli komakam mikonin vaghti iran rafteh boodam koli ketabe ashpazi o majale ashpazi ba khodam avordam vali in 2 hafte ke in ja ro peeida kardam tasmim gereftam aval ina ro yad begiram baad peye chize dige beram mamnoonam mamnoon
پاسخ دادنحذفسلام ممنون از لطفتون امیدوارم که دوست داشته باشید
پاسخ دادنحذفشاد باشید
leila jon inaro mishe ba cream cheese ham dorost kar? alan panir fata nadaram va ina cheshamo gerefte mikham dorost konam:D
پاسخ دادنحذفsoheila
سهیلا جون میشه اما اصلا خوشمزه نمیشه من امتحان کردم
حذفوای با این دستورهای آشپزیت آدم رو می کشی، دوباره اینقدر می خورم که چاق می شم :D یه سوال در مورد این نان خوشمزه، دوست دارم نون رو برای صبحانه آماده کنم ولی خوب صبح وقت نمی شه که موارد رو آماده کرد، معمولا از خواب که بیدار می شم گرسنگی حوصله آشپزی رو می بره، می شه موادش رو شب قبل آماده کنم و بذارم یخچال و صبح از یخچال بذارم توی فر و آمادش کنم؟؟ بد نمی شه؟ خراب نمی شه؟
پاسخ دادنحذفخدا نکنه عزیزم
حذفعزیزم من متاسفانه هیچ وقت امتحان نکردم ببینم چطور میشه
اگر شما امتحان کردی خوب شد خبرش رو به من هم بده
شاد باشی
Leila jan man dastresi be in no panir nadaram,mishe az in panirhaye mamoli estefade kar ,akhe be nazar myad kheili khoshmaze hastan
پاسخ دادنحذفاستفاده کن شاید خوشمزه بشه
حذفذائقه ها با هم متفاوته شاید شما با پنیر معمولی خوشت اومد
Leila jan kheili mamnon az dastore besyar khobet ,ba panire mamoli dorost kardam man ke kheili dost dashtam,vali be andaze shoma pof nakard,ba tashakor
پاسخ دادنحذفنوش جونت عزیزم خوشجالم خوشت اومد
حذفلیلا جان این نان پنیری باید گرم خوردش؟یا اگه تو یخچال بزاری سرد باشه کیفیتش بد میشه؟
پاسخ دادنحذفمیخواستم واسه مهمونی درستش کنم اگه یک روز قبل درستش کنم بازم طعمش خوبه؟مرسی دلم می خواد درستش کنم
سلام سارا جون نه خنکش خوشمزه تره
حذفراستش من هر وقت درست کردم همون روز خوردشم البته شاید بتونی تو ماکروفر دوباره گرمش کنی
وای عزیزم خیلی خوشمزه بود امروز درستیدمش.فقط زیاد مثل توپف نکرد!ممنون ازت
پاسخ دادنحذفنوش جونتون خوشحالم دوست داشتید :)
حذفsalam leila jun
پاسخ دادنحذفpanire fetae iran in modeli nist, motmaeni fetast sheklesh shabihe panirkhiki irane
سلام عزیزم
حذفبله عزیزم اینها پنیر فتا هستند .
به پنیر فتا یونانی هم معروف هستند