
مواد لازم :
سیب زمینی 2-3 عدد متوسط
گل کلم متوسط: 200 گرم
قارچ: 150 گرم
کره: 2 قاشق غذا خوری
ارد : 1 قاشق غذا خوری
شیر:1پیمانه
پودر سیر و پیاز : از هر کدام یک قاشق چای خوری
پودر ریحان : 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
نمک
پنیر چدار
جوزهندی 1/4 قاشق چای خوری
سیب زمینی ها رو نازک برش بدید و داخل مقداری اب و نمک بزارید بپزن
کلم رو تکه تکه کنید و بخار پز کنید و یا داخل مقداری اب بپزید
قارچ را با دستمال یا حوله مرطوب پاک کنید چون موقع شستن اب جدب میکنه و موقع پخت اب میندازه
کره را اب کنید قارچ ها را اضافه کنید. و تفت بدید تا نرم شوند بعد ارد و ادویه ها را اضافه کنید و تفت بدید
و شیر را اضافه کنید و بگذارید کمی مواد غلیظ بشه
داخل ظرف مورد نظر اول سیب زمینی ها رو بچینید روشون کنی فلفل سیاه و جوز هندی بپاشید وکمی پنیر بریزید .
بعد مقداری از قارچها رو روی سیب زمینی ها بریزید و بعد کلم بچینید و بعد سس قارچ را اضافه کنید
و دوباره روی مواد رو با پنیر چدار خوب بپوشانید
و درون فر روی 400 درجه فارنهایت بگذارید تا زمانی که پنیر اب و طلایی شود به مدت 20 دقیقع تقریبا
این مقدار مواد برای ۲ نفر کافی هست.



خوشمزه ه ه ه میگم که دیو دو سر هم گیاهخوارن؟
پاسخ دادنحذفالی گولو
آره الی جونم گیاه خوار :)
پاسخ دادنحذفمحشره ه ه این لیلا جون.....حتما حتما درست می کنم...مرسی
پاسخ دادنحذفمرسی هانیه جونم امیدوارم دوست داشته باشی
پاسخ دادنحذفبه به لیلا جون یکی از یکی خوشمزه تر و خوشگل تر! ۲ یا ۳ روز نبودم چه کردی !
پاسخ دادنحذفمرسی نسیم جون :)
پاسخ دادنحذفخیلی خوشمزه نبود
پاسخ دادنحذفذائقهها باهم متفاوت هست من و خانوادم که کلی دوست داشتیم :)
پاسخ دادنحذفمعلومه خیلی خوشمزه است و چه عکسای اشتها برانگیزی . مرسی امروز حتما" درست می کنم
پاسخ دادنحذفمن اینو هم خیلی دوست داشتم. به نظرم خوشمزه تر از انتظاریه که آدم از گل کلم داره. مرسی لیلا جان از زحمتی که برای گذاشتن این دستورا میکشی
پاسخ دادنحذفدقیقا همینطور هست مهسا جان .....خوشحالم که دوست داشتی عزیزم
پاسخ دادنحذفاین غذا واقعا عاااالی و خوشمزه است ، تموووم دستور غذاهاتون همینطوره ، مرسی که اینقد زمان میزارین :-*
پاسخ دادنحذفsalam mersi az ghazahaye khobi ke migzarid
پاسخ دادنحذفbebakhshid manzoreton az panire chedar va parmazan chie? iran hast? hamon panire pitza hast? man iran nistam chi mitonam be jash berizam?
mer30