این یک غذای بسیار بسیار خوشمزه هست اما چون من دراوردی هست اسم مناسبی نتونستم براش پیدا کنم این اسم رو یکی از دوستای خوبم پیشنهاد دادن ما هم خوشمان امد :)
مواد لازم :
سیب زمینی : 2 عدد درشت
قارچ: خورد شده 2 پیمانه
اسفناج: پخته1/2 پیمانه
پیاز : 1 عدد بزرگ
فلفل دلمهای : 1عدد
سیر : 4 حبه
مرغ گیاهی : 1 پیمانه
زرد چوبه نمک و فلفل
وایت واین: 2 قاشق غذا خوری
پنیر مازورلا و چدار
مواد لازم برای سس:
کره : 2 قاشق غذا خوری
ارد : 1قاشق غذا خوری
شیر : 1/3 پیمانه
خامه :1/3 پیمانه
پودر سیر: 1/2 قاشق چای خوری
پودر پیاز: 1/2 قاشق چای خوری
پودر ریحان: 1و نیم قاشق غذا خوری
پنیر مازورلا: 1 قاشق غذا خوری
ابتدا در ظرفی کوچک و عمیق کره را با ا قاشق ارد تفت بدید
و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید
و شیر سرد رو بریزید روش و بزارید کمی غلیظ بشه و پنیر رو اضافه کنید
و ریحان رو هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید
و خامه را اضافه و خوب مخلوط کنید
و کنار بزارید
سیب زمینی ها رو پوست بگیرید و قاچ کنید در ماهی تابه مورد نظر کمی روغن بریزید و سیب زمینی هارو سرخ کنید و نمک زردچوبه بزنید
بعد از سرخ شدن سیب زمینی ها در همان روغن باقی مانده پیاز خلال شده را تفت بدید حدود 30 ثانیه
و فلفل دلمهای خلال شده را اضافه کنید
سیر رو هم اضافه کنید
اگر ازمرغ استفاده میکنید ان را هم اضافه کنید و تفت بدید وقتی فلفل دلمهای ها کمی نرم شد قارچ رو اضافه کنید
و وایت واین اضافه کنید
بعد از نرم شدن قارچها وقتی هیچ ابی ته ظرف نموند مواد رو از روی حرارت بردارید
در ظرف مورد نظر سیب زمینی ها روبچینید
و روی ان کمی پنیر مازورلا بریزید و روی ان مواد فلفل دلمه ای و قارچها رو بریزید
و دوباره پنیر مازورلا بریزید و بعد اسفناج که ابش رو بعد از پخت گرفتید رو روی ان بریزید وباز سیب زمینی روی انها سس سفید رو بریزید
و در نهایت روی مواد رو با مخلوط پنیر چدارو مازورلا خوب بپوشونید
و درون فر روی روی 400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه بزارید یا به حدی که پنیر اب بشه و سرخ بشه
و نوش جان کنید
...
Akh Delam zaf raft,dastetun dard nakone
پاسخ دادنحذفمرسی دوستم
پاسخ دادنحذفLooks Great ....... hatman dorost mikonam azizam mamnoon vase weblog e khoshmazat
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم دوستم نوش جون:)
پاسخ دادنحذفWow it looks awesome merC az in hame salighe va zogh hamchenin merC ke in saligharo ba ma share kardid
پاسخ دادنحذفمرسی دوستم :) خوشحالم که دوست داشتین
پاسخ دادنحذفLeila jan
پاسخ دادنحذفsalaam, weblog shoma ro az hamey oonhaye ke ta be hal didam bishtar doost daram. Ghazahatoon ham vaghean havas angizand. koli eeideh gereftam. Az in be bad be ghole Amricayeeha " I will be a regular" on your page. Best, Shirin
مرسی شیرین جونم لطف داری گلم کلی انرژی دادی بهم
پاسخ دادنحذفمرسی
شاد باشی:)
لیلا جون ، اگر کسی نخواد از شراب استفاده کنه ، چی میتونه جایگزین کنه؟
پاسخ دادنحذفممنون
ساقی جون 1 قاشق سرکه بزن یا کلا حذفش کن زیاد مهم نیست کمی طعم میده به غذا
پاسخ دادنحذفسلام لیلا جون می خواستم بدونم دستور این غذا
پاسخ دادنحذفمخصوص چند نفره؟
سلام دوستم برای ۳ نفر کافی هست
پاسخ دادنحذفsalam banooye honarmand . in kareto to yeki az postam link kardam
پاسخ دادنحذفye ghazaye man dar avardi taze esmesh gozashtam
si si ka loooool
http://proshatkitchen.blogspot.com/2011/02/blog-post_8188.html
rastileila joon wine ro key ezafe konam ?
پاسخ دادنحذفوقتی که قارچها کمی نرم شد اضافه کن
پاسخ دادنحذفاره دیدم پروشات جونم خیلی عالی شده و حتما هم خوشمزه نوش جونت :)
پاسخ دادنحذفkheyli kheyliiiiiiii khoshmaze boooooood
پاسخ دادنحذفنوش جون الهه جون :)
پاسخ دادنحذفman raftam to shpazkhone vase in.......doset daram havar ta che khobe ke hasty na vase dastoraye ghazait vase inke ye doste khobi barammmm :*
پاسخ دادنحذفقربونت عزیزم منم دوست دارم با اینکه دقیقا نمیدونم کدوم رویا هستی ؟
پاسخ دادنحذفرویای خودمونی؟ توی اشپزخانه شما؟
:*
are leyla jonam khodamam esfenajam tamom shod ba nesfesh ina ro dorost kardam ba baghyasham nargesy koli khoshmaze shodam mer30 khanom goli che khobe ke hasty mesle hamishe na vase ghazahat vase inke khodet doste khobami :***
پاسخ دادنحذفاخی عزیزم بوس نوش جونت خانمی خوشحالم دوست داشتی
پاسخ دادنحذفمنم دوست دارم هوارتا
age mıshe keratin bademjan ro ham tarze tahıyasho bezarıd
پاسخ دادنحذفواوووو به نظر خییلی خوشمزه میاد حتما درستش می کنم
پاسخ دادنحذفبه نظر خوشمزه میاد حتما درست میکتم
پاسخ دادنحذفببخشید لیلا جون وایت وایت چیه ؟ تو ایران میشه پیدا کرد
پاسخ دادنحذفمنظورتون وایت واین هست؟
حذفنمیدونم والا شراب سفید مخصوص پخت هست