مواد لازم :
سیب زمینی: درشت 2 عدد
تخم مرغ : 2 عدد
پیازچه: 2 شاخه
ذرت : پخته 1/3 پیمانه
کره : 2 قاشق غذا خوری
پنیر چدارو مازورلا : 2 قاشق غذا خوری
نمک فلفل قرمز و سیاه
سیب زمینی ها رو اب پز کنید یا کبابی کنید
بعد روی سیب زمینیها رو کمی برش بدید و داخل سیب زمینی رو خالی کنید زیاد هم دیواره های سیب زمینی رو نازوک نکنید بزارید مقداری گوشت سیب زمینی بمونه توش
اگر دوست داشتید میتونید پوست سیب زمینی ها رو بگیرید
داخل هر کدام از سیب زمینی ها 1 قاشق کره مقداری ذرت بریزید
نمک و فلفل بپاشید پیازچه و و پنیر چدارو مازورلا را روی مواد بریزید
میتونید فقط از کره و تخم مرغ استفاده کنید و بقیه مواد رو نریزید این دیگه دلبخواهی هست
و بعد داخل هر کدام یک عدد تخم مرغ بشکنید
و روی تخم مرغ دوباره نمک و فلفل بپاشید
و بزارید داخل فر تا تخم مرغها بپزه اگر خواستید زرده شل بمونه زودتر از فر خارج کنید چون زرده شل خوشمزه تر میشه و تقریبا میشه گفت مثل سس عمل میکنه برای این غذای خوشمزه
برای اینکه زیبایی این غذا حفظ بشه زرده رو از سفیده اروم جدا کردم و فقط سفیده رو ریختم داخل سیب زمینی و بعد از پخت سفیده زرده رو اروم گذاشتم روی سیب زمینی ودوباره 1 دقیقه گذاشتم داخل فر تا کمی زرده ببنده
بعد از پخت و خارج کردن از فر روی سیب زمینی هارو با هرسبزی که دوست داشتید تزیین کنید من پیازچه ریختم
من از این نوع سیب زمینی برای پخت عکسهای اصلی استفاده کردم
این عکسهای بالا مال یک نوع سیب زمینی دیگه هست که قبلا درست کرده بودم اینبار چون عکسهام خوب شد عکسهای قبلی رو برداشتم و این نیمرو رو که با سیب زمینی بدون پوست درست کرده بودم رو گذاشتم
نوش جان
حرف نداری
پاسخ دادنحذفدلم رفت برای این به به این ویکند درستش میکنم
شاد باشی
salam man emruz az tarighe fb ba in weblog ashna shodam va mikhastam vase ebtekar va dasture in ghazaha va shirinihaye khoshmazatun azatun tashakor konam.in nimru ba sibzamniye kababi ham be nazar kheyyyli khoshmaze miyad bayad hatman emtehanesh konam ;)
پاسخ دادنحذفوای لیلا جون عجب چیز باحالی! حتما درست میکنم . دختر این ایده های خوشگل و خوشمزه رو از کجا میاری؟؟؟
پاسخ دادنحذفofffff süper süper gözüküyo bende ne zamandır yapmamıştım..kendimi iyi hissetiğimde yapayım ama bilki bu aralar hiç keyfim yok.Babamı kaybetmek bana ağır geldi.
پاسخ دادنحذفمرسی لیلا جون :)
پاسخ دادنحذفمرسی دوست ناشناسم خوشحالم که تونستم مفید باشم براتون :)
پاسخ دادنحذفمرسی نسیم جون خوشحالم میکنی
پاسخ دادنحذفبا کامنتهات
نسیم جون بعضیهاشو از خودم در میارم یعنی من دراوردیه
بعضی هاشم از ایده گرفتن از غذاهای دیگه :)
sagul ayca hanim alah rahmat edisin babayan yere janatda olsun
پاسخ دادنحذفenshalah iyi olarsin sanda yaparsin
mmmmmm yuumi
پاسخ دادنحذفi love it
سلام لیلا جون،می شه لطفا دستور سس سزار(برای سالاد) رو بذاری؟من هر چی امتحان می کنم خوب نمی شه
پاسخ دادنحذفدوستم من بلد نیستم اما اگر یاد گرفتم چشم
پاسخ دادنحذفvaaaaaay shekamoo ro bebin chi karde!!! :D
پاسخ دادنحذفgolam man vaght nemikonam az khoone beram biroon :( faghat hey miram Richmond barmigardam :\
dige khodet hesab kon!! lol
kheeeeeeeeeeeeeili ha avalin bar ke mano mibinan migan: eeee to che ghiyafat ashnas =)))) yani 97% vaghta! =) lol bahale baram :D
shad bashiiii golammmm
che khoshmele ghazahaaaaaaaaat :D manam mikhaaam! biya khooneye ma ba ham ashpazi konim :P
rasti shoma daneshjooyi? :D (albate age fozooli has javab nade, no pressure :)
lof u,
goli
مرسی گلی جون
پاسخ دادنحذفخونه منو شما نداره که تو بیا خونه ما :p
نه من دانشجو نیستم عزیزم :)
شاد باشی
وای فکر کنم عالی بشه عجب رنگ و رویی داره
پاسخ دادنحذفخوشمزست :)
پاسخ دادنحذفche ghazahaye khoshgeli, hatman khoshmaze ham hastand, ye khahesh azatoon dashtam age lotf konin zamane pokht ro ham benevisid vase ma ha bitajrbe hastim kheili khoob mishe , az zahamatetoon kheily mamnoonam
پاسخ دادنحذفمرسی دوستم لطف دارین شما
پاسخ دادنحذفگاها سخته که زمان پخت یک غذا رو دقیق گفت چون کسی که اولین بار هست میپزه با کسی که تجربه پختن همون چیز رو داره شاید مدت زمان بیشتری برای پختن صرف کنه
شاد باشید
man fekr mikonam tooy axe nahaii sib zaminitoon poosr gerefte hast...eshtebah mikonam????????
پاسخ دادنحذفsib zamini hatoon ro akhar poost kandid????????
پاسخ دادنحذفرویا جون شما هر جور دوست داشتید درست کنید یا با پوست یا بدون پوست
پاسخ دادنحذفمن قبلا که درست کرده بودم با پوست بود عکسش رو گذاشته بودم اما دیروز که درست کردم بدون پوست بود چون عکسهام خوب شدن قبلی هارو برداشتم این عکس رو گذاشتم
salam,
پاسخ دادنحذفFekr mikonam ke oon aks aval va akhar noon hast va na sibzamini. Ehtemalan in aks az web gerefteh shodeh.
Merci ke in ro gozashtid.
shart mibandam ke turki, in salighe makhsose khanomaye turk hass:D
پاسخ دادنحذفسلام دوست ناشناس نخیر اون هم سیب زمینی هست نون نیست و عکس خودم هست
پاسخ دادنحذفشاد باشید
ممنون جناب اتیلا لطف دارید بله من ترک هستم
پاسخ دادنحذفafarin be in salighe. jaleb bod khondanesh
پاسخ دادنحذفSalamlar
پاسخ دادنحذفChox Gozel ve yemali . gorum pishire billam !
Diyiram ki biz kar kasiblar ki fer yoxumuzdu , gazda pishire billik ?!
salam aziz dost . sagholun , yox fekr elamiram gazda ola
پاسخ دادنحذفSalam
پاسخ دادنحذفDar axe nahaii sibzaminitoon poost kande ast????!!????!?!?!!!!?
سلام توضیحات رو بخونید لطفا
پاسخ دادنحذفسلام لیلا خانوم وبلاگتون رو دونه دونه شخم زدم وهمه رو با دقت نیگا کردم کارتون محشره ایا شما یه شف هستید؟چون همه غذاهاتون پروفشنال هست البته دست دوربین هم درد نکنه یه سوال دارم مارک پنیرچداری که استفاده میکنید چیه عزیزم؟
پاسخ دادنحذفمرسی از لطفت دوستم خوشحالم که دستورات مورد توجهتون قرار گرفته
پاسخ دادنحذفنه عزیزم من اشپز نیستم فقط اشپزی رو دوست دارم
پنیر چدار مارک خاصی استفاده نمیکنم هر چی دستم بیاد میخرم
سلام !
پاسخ دادنحذفوب لاگ فوق العاده ای دارین :)
اینجا ساعت 2:40 صبح هست من عکسهای وبلاگ شما رو دیدم گرسنم شده خوابم نمی بره :دی
میشه من یه بار بیام خونتون مهمونی ؟ :D
ممنون از شما
حذفاگر بخوابید شاید تو خواب بتونید یه سر بیایید مهمونی :)
salam :) vaghean mamnoon az dastoor pokhtaie khoobetoon :D faghat kash modate zamane amade shodaneshonam mineveshtin,masalan in ghaza cheghad tool mikeshe amade kardanesh bazam tashakor:)
پاسخ دادنحذفلیلای هنرمند، عزیز و البته شکمو هم خودت و هم غذاهات حرف ندارین
پاسخ دادنحذفبرای همه زحماتی که کشیدی متشکرم
خواهش میکنم عزیزم ممنون از شما
حذفبرای همه زحماتی که کشیدی متشکرم
پاسخ دادنحذفممنونم عزیزم
حذفmamnoon
پاسخ دادنحذفraftam dorost konam mamnooooooon shikamoo joon
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم عزیزم نوش جونت
حذف