واقعا لذیذ و خوشمزست
قول بهتون میدم اگر برای یکبار امتحانش کنید دیگه سراغ هیچ فلافلی نمیرید و مشتری همیشگیش می شوید
مواد لازم:
نخود: نیم کیلو
تخم مرغ: 2عدد
پیاز: 2عدد
سیب زمینی متوسط 2 عدد
مغز نان باگت: 2 عدد
بکینگ پودر: 1قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
برای از بین بردن نفخ نخودها میتوانید ان را با مقداری نمک خیس کنید
فردای ان روز نخودها را میکس کنید
سیب زمینی و پیاز را هم میکس کنید اما قبل از اضافه کردن به نخود اب انها را کامل بگیرید
بهتر هست مواد برای 1-2 ساعت بگزارید استراحت کند
اما اگر وقت ندارید میتوتنید بیخیال این کار شوید
مغز نان را با مقداری شیر بگزارید برای 10 دقیقه پف کند بعد به همراه تخم مرغها و پکینگ پودر نمک و فلفل فراوان به مواد نخود اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
بعد انها را داخل روغن فراوان سرخ کنید
bah bah
پاسخ دادنحذفbesyar motshakeram khanume mehrabun o gol
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم دوستم
پاسخ دادنحذفHi, can we use bread crumbs instead of baggett ?
پاسخ دادنحذفHi, could we use bread crumbs instead of baggett??
پاسخ دادنحذفI feel hungry
پاسخ دادنحذفHi, I don't know because I use baguette always
پاسخ دادنحذفسیب زمینی باید خام باشه؟
پاسخ دادنحذفبله باید خام باشه
پاسخ دادنحذفاین مدلیش رو حتما امتحان می کنم. باید خیلی خوشمزه باشه دوست هنرمندم
پاسخ دادنحذفاختیار دارید هانی جونم خودتون که هنرمندترید
پاسخ دادنحذفلیلا جونم من درست کردم مزش خیلی خوب شد ولی طرد نشد ممکنه به خاطر مغز نونش باشه . یعنی من زیاد ریخته باشم.
پاسخ دادنحذفبله مهسا جون
پاسخ دادنحذفاگر اندازه ها رو کم و زیاد کنی ممکنه خراب بشه
man ino dorost kardam in ghadaaar khoshmaazeee shod ke nago napors yani vaghean dige soraghe falafelaye biron nemiram engari dashtam gosht mikhordam ajib che ghadr mazash shabihe goshte daste golet dard nakone
پاسخ دادنحذفنوش جونت دوستم خوشحالم دوست داشتی عزیزم
پاسخ دادنحذفشاد باشی
mishe tarze tahiye sosesh ro ham bediiddd??Tnxx
پاسخ دادنحذفsalam...mishe tarze tahiye sosesh ro ham bedid???i think sose khardal migan besh...tnxx
پاسخ دادنحذفسلام زهرا جون چشم میزارمش
حذفسلام لیلا جون من درست کردم خیلی خوشمزه و عالی شد ممنون
پاسخ دادنحذففقط اگه لطف کنی اندازه هایی که میدی بگی برای چند نفر میشه خیلی خیلی خوب میشه
بازم تشکر
سلام عزیزم نوش جونتون
حذفخوشحالم دوست داشتید
قبلا نمی نوشتم ولی الان چند ماهی هست که مینویسم عزیزم
موفق باشید
لیلا جان توی فر هم میشه درست کرد؟خیلی دوست دارم ولی از روغنش میترسم
پاسخ دادنحذفنه دوستم متاسفانه نمیشه
حذفﺳﻼﻡ
پاسخ دادنحذفﻣﻦ ﭘﻮﺩﺭ ﺑﺎﮔﺖ ﺧﺸﻚ ﺷﺪﻩ ﺩاﺭﻡ
و ﭘﻮﺩﺭ اﻣﺎﺩﻩ ﻛﺎﺭﺧﻮﻧﻪ اﺳﺖ
اﻭﻧﻮﻗﺖ ﭼﻨﺪ ﻗﺎﺷﻖ ﺑﺮﻳﺰﻡ?
ﺷﻤﺎ ﻓﻘﻄ ﮔﻔﺘﻴﻦ ﺩﻭ ﺗﺎ ﺑﺎﮔﺖ!
ﺧﻮﺏ ﭘﻮﺩﺭﺵ ﭼﻨﺪ ﻗﺎﺷﻖ?
سلام
حذفمیتونید 6-5 قاشق استفاده کنید عزیزم
من درستش کردم خیلی خیلی خوشمزه و عالی شده بود مرسی
پاسخ دادنحذفمریم
نوش جونتون باشه عزیزم
حذفسلام لیلا جون
پاسخ دادنحذفممنون از همه دستورهای خوبی که میگذارید
یه سوال داشتم: نون باگتی که شما گذاشتید، نون کوچیکه، ما هم باید مغز دو تا نون باگت کوچیک رو بذاریم؟
یعنی از نون ساندویچی نمیشه استفاده کرد؟
سلام تشکر از شما
حذفاره عزیزم کوچیک هست
میشه ولی باگت بهتره
خیلی خیلی سپاسگزارم :*
حذف