والا یکی از مشکلات غربت نشینی همین نبود نان لواش هست که به نظرم درد خیلی بزرگیه خدا صبر بده به همه غربت نشینهایی که به نان لواش دسترسی ندارند
اما من میخوام اینجا به این غمتون پایان بدم و طرز تهیه نان لواش رو بهتون اموزش بدم
خدا خیر بده یاسمن جون رو که اینو بهم یاد داد
چون این نون با بکینگ پودر هست خیلی سریع میشه امادش کرد و نیازی نداره مثل نون لواشهایی که خمیر مایه دارن 1 ساعت بزاریم خمیرشون ور بیاد
مواد لازم:
چون این نون با بکینگ پودر هست خیلی سریع میشه امادش کرد و نیازی نداره مثل نون لواشهایی که خمیر مایه دارن 1 ساعت بزاریم خمیرشون ور بیاد
مواد لازم:
آرد :2 پیمانه تقریبا
اب:3/4 پیمانه
نمک: نوک قاشق چای خوری
روغن: 4 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر:یک قاشق چای خوری
همه مواد خشک را اضافه میکنیم وسط مواد خشک را گود میکنیم و روغن اضافه میکنیم ، بعد اب ولرم را اضافه میکنیم
اب رو گرم میکنیم نباید داغ بشه فقط کمی گرم بشه کافی هست، بعد کم کم به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
تا خمیر یک دست به دست بیاید , خمیر باید نرم و لطیف باشه اگر اردتون زیاد باشه یا آبتون کم خمیرتون سفت میشه و در نتیجه نونهاتون خشک خواهد شد
اگر دیدید خمیر چسبناک هست کم کم بهش ارد اضافه کنید تا وقتی که دیگه چسبناک نباشه
اب رو گرم میکنیم نباید داغ بشه فقط کمی گرم بشه کافی هست، بعد کم کم به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
تا خمیر یک دست به دست بیاید , خمیر باید نرم و لطیف باشه اگر اردتون زیاد باشه یا آبتون کم خمیرتون سفت میشه و در نتیجه نونهاتون خشک خواهد شد
اگر دیدید خمیر چسبناک هست کم کم بهش ارد اضافه کنید تا وقتی که دیگه چسبناک نباشه
حدود 30 دقیقه روش رو یه پارچهی نم دار می ندازیم تا خمیر ور بیاد،
بعد از30 دقیقه از خمیر گلولههای اندازهٔ نارنگی بر میداریم و کنار میذاریم
سطح کارمون را آرد میپاشیم و با کمک وردنه گلولهها را باز میکنیم
تا جایی که میتونید خمیر را با وردنه نازک کنید
سطح کارمون را آرد میپاشیم و با کمک وردنه گلولهها را باز میکنیم
تا جایی که میتونید خمیر را با وردنه نازک کنید
ماهی تابه تفلون را داغ کنید و خمیر رو بپزید البته بدون روغن
ماهی تابه باید داغ بشه و بعد حرارت رو بزارید روی متوسط و دیگه کم و زیادش نکنید بعد خمیر رو بندازید توی ماهی تابه
میبینید که خمیر شروع میکنه به حباب زدن های ریز و درشت
اگر نونهاتون مثل عکس موقع پخت حباب نزد پس خمیرتون سفت شده و نونهاتون خیلی سفت میشه بهتر هست ادامه ندید و خمیر رو مستقیم به سطل اشغال هدایت کنید
وقتی یک طرف خمیر کمی قهوه ای شد و خالهای قهوه ای به خودش گرفت طرف دیگه خمیر رو برگردونید تا طرف دیگه نون هم بپزه
ماهی تابه باید داغ بشه و بعد حرارت رو بزارید روی متوسط و دیگه کم و زیادش نکنید بعد خمیر رو بندازید توی ماهی تابه
میبینید که خمیر شروع میکنه به حباب زدن های ریز و درشت
اگر نونهاتون مثل عکس موقع پخت حباب نزد پس خمیرتون سفت شده و نونهاتون خیلی سفت میشه بهتر هست ادامه ندید و خمیر رو مستقیم به سطل اشغال هدایت کنید
وقتی یک طرف خمیر کمی قهوه ای شد و خالهای قهوه ای به خودش گرفت طرف دیگه خمیر رو برگردونید تا طرف دیگه نون هم بپزه
نانها وقتی که خالهای قهوهای به خود گرفتن یعنی پختن
نکته مهم اینکه بلا فاصله بعد پخت و خنک شدن نانها, انها را داخل جا نونی بگذارید تا خشک نشود
اگر بعد پخت نانها احساس کردید که خشک هستند نگران نباشید اگه در جا نونی بگذارید بعد 2-3 ساعت کاملا نرم میشوند
میتونید نان ها رو درون پارچه و پلاستیک به مدت چند روز نگه دارید و استفاده کنید
نکته مهم اینکه بلا فاصله بعد پخت و خنک شدن نانها, انها را داخل جا نونی بگذارید تا خشک نشود
اگر بعد پخت نانها احساس کردید که خشک هستند نگران نباشید اگه در جا نونی بگذارید بعد 2-3 ساعت کاملا نرم میشوند
میتونید نان ها رو درون پارچه و پلاستیک به مدت چند روز نگه دارید و استفاده کنید
اینم سبزیجاتی که خودم کاشتم و با پنیری که خودم درست کردم کلی چسبید
باور کنید بیشتر از یک بره یا کبابی که خیلیها ازش لذت میبرن من از این نون پنیر وسبزی لذت بردم
اینجا میتونید دستور نون لـــــــــــــــــــواش با خمیر مایه رو هم ببینید
نوش جان
باور کنید بیشتر از یک بره یا کبابی که خیلیها ازش لذت میبرن من از این نون پنیر وسبزی لذت بردم
اینجا میتونید دستور نون لـــــــــــــــــــواش با خمیر مایه رو هم ببینید
نوش جان



ba arze salam wa khastah nabashi sistare azizam meshah ke in qesmat hara ham mesle qesmat hai awal marhalah ba marhala neshan beten besiar ali meshah hgar in kar ra konen
پاسخ دادنحذفسلام دوست عزیز
پاسخ دادنحذفکدام قسمتش رو مشکل دارین یا متوجه نشدین بگین که این دفعه موقع درست کردن از اون قسمت ها عکس بگیرم
Man dishab nun lavashu dorost kardam, vagean dastetun dard nakone bavaram nemishod ingadr khub beshe, albate kukuye tone mahi ham dorost kardam unam khili khub shod, khili khoshmaze, shoharam ke umad fekr kard man ye furushgahe irany peyda kardam va nun lavash kharidam, kholase ta akhar bavaresh nemishod, dastetun dard nakone mishe nune tertila ham ke tu gazaha estefade mikonid dasturesho benevisid. mersiii
پاسخ دادنحذفزهره جان خیلی خوشحالم که دوست داشتی :)
پاسخ دادنحذفمن نان ترتیلا رو میخرم یا از همین نان لواش استفاده میکنم طرز تهیش رو نمیدونم اما اگر پیدا کنم مینویسم براتون
Salam douste aziz, binahayat azatoun mamnounam babate in nune khoshmaze! bavar nemikardam be in khubi beshe va hamsaram ham koli az shoma tashakor kard babate in dastoure khubetoun.
پاسخ دادنحذفmovafagh o salamat bashid.
سلام دوستم
پاسخ دادنحذفهما جان خیلی خوشحالم که دوست داشتین عزیزم
نوش جون شما و همسرتون :)
salam khaste nabashin moteasefane man movafagh nashodam dorost konam,yani kharab shod vaghti shiro ezafe kardam khamiram gole gole shod ehsas kardam in meghdar shir kheli kame baraye hamin ezafe kardam...kheli bad shod chikar konam mehrabon???HELP ME..:(
پاسخ دادنحذفsalam khaste nabashid,moteasefane male man kharab shod
پاسخ دادنحذفvaghti shiro ezafe kardam khamiram gole gole shod be nazar miyomad in meghdar shir kheli
kame baraye hamin shir ezafe kardam chi kar konam.
chi konam mehrabon???HELP ME...:(
چه بد دوستم
پاسخ دادنحذفخوب کمی بیشتر شیر میریختید اگر هم شل میشد دوباره مقدار کمی ارد اضافه میکردید بهش تا خمیر مناسبی بدست بیاد
و باید خوب ورز بدید تا خمیر گوله نشه و نرم بشه
Salam be khanoom honarmande aziz, mamnon az hameye zahamateton, mishe dastore dorost kardane panir o ham benevisin!
پاسخ دادنحذفسلام دوستم مرسی از لطفتون گلم اگر گوشه سمت راست بالای وبلاگ اسم پنیر رو بنویسید و سرچ کنید دستورش رو میبینید اما من دوباره اینجا آدرس رو میزارم براتون
پاسخ دادنحذفhttp://yemalilar.blogspot.com/2010/10/blog-post_6641.html
kheili khobeeeeeeeeeeee
پاسخ دادنحذفmakhsosan ba morabaye haviji ke khodam dorost mikonam, bah bah
dastet dard nakone
نوش جون نغمه عزیز :)
پاسخ دادنحذفsalam leila jan, azizam agar khamiro dorost konim o bejaye 30 saat masalan chand saat bezarim bemone moshkeli pish miad?
پاسخ دادنحذفسلام فرشته جون ۳۰ ساعت نه ۳۰ دقیقه
پاسخ دادنحذفآره فرشته جون خشک میشه و اون نونی که باید بدست بیاد نمیاد
salam leila jan, man non o dorost kardam vali bad az 3 roz ham bazam khoshk shod kami ham seft albate laye parche ham bod va man kheili ham nazok kardam vali vaghti mizashtam toye tabe jam mishod o koloft.
پاسخ دادنحذفrasti nabayd az khamir torsh estefade konim? va chera?
فرشته جون من که درست میکنم بیشتر از ۱ هفته نرم میمونه نون هام
پاسخ دادنحذفاگر آرد کمی زیاد بشه سفت میشه نونهات احتمال میدم آرد زیاد شده
یا اینکه شیرت داغ بود شیر فقط باید یکمی ولرم باشه
لیلا جان ، میشه از آرد تمام غلّه هم استفاده کرد؟
پاسخ دادنحذفآخه ما اصلا آرد سفید نمی خریم
یه سوال میشه به جای این روغن از روغن زیتون استفاده کرد؟؟ و آیا خمیر ترش نمیخواد و جسارتا شما در کدام کشور تشریف دارید
حذفروغن زیتون نون رو خشک میکنه بهتره از روغن مایع استفاده کنید
حذفنه خمیر ترش نمیخواد عزیزم
من امریکا هستم
آره شیوا جان میشه اما انتظار نداشته باشی مثل این در بیاد نون سبوس دار میشه
پاسخ دادنحذفsalam ye soal
پاسخ دادنحذفin noon bayad bargardoonde beshe
ya vaghti mizarim khoshesh roosh ghahvei mishe??
yani bayad az ye taraf pokhte beshe ya bargardoonim?
سلام بله ساغز جون یک طرفش وقتی خالهای قهوه ای به خودش گرفت طرف دیگرو برمیگردونیم
حذفye solai daram azizam
پاسخ دادنحذفin noon bayad bargardoonde beshe
yani az har do taraf too mahi tabe bere
ya inke
vaghti mizari khod be khod roosh ghahvei mishe
marhaleye too mahi tabasho migi azizam?
سلام ساغر جون آره عزیزم یه طرفش که پخت باید طرف دیگشو برگردونید تا بپزه
پاسخ دادنحذفسلام ؛ شما با شير درست كرديد يا آب ؟
پاسخ دادنحذفزهرا جون من با هردوش درست کردم اما چون آب در دست رستر هست بیشتر از آب استفاده میکنم ،
پاسخ دادنحذفseninle gurur duyuyorum iyiki varsın iyki benim akrabamsın
پاسخ دادنحذفcok sagol cnm , iyiki senda benim arkadashimsin :)
پاسخ دادنحذفخیلی عالی بود سپاسگزارم
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم دریا جان
پاسخ دادنحذفsalam.bebakhshid mishe tarze dorost kardane khamir ro ba aks neshon bedin akhe man ta hala khamir dorost nakarde bodam alan say kardam dorost konam vali khali bad shod,aslan shabihe khamir nist.size peymane bayad che ghadr bashe ? mer30 azizam
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم خمیر درست کردن کاری نداره اب و ارد میریزیی قاطی میکنه و کم کم ارد اضافه میکنی اگر چسبناک باشه خمیرت
حذفپیمانه هم پیمانه مخصوص شیرینی پزی هست عزیزم
قسمت اندازه گیریها میتونی اندازه هر مواد رو به گرم ببینی
شاد باشی
سلام لیلا جان, خمیرمایه نباید استفاده کرد و چرا؟
پاسخ دادنحذفسلام دوستم نه نیازی نیست
حذفچون بکینگ پودر داره
سلام میشه بجای بکینک پودر از خمیر مایه ترش استفاده کرد؟
پاسخ دادنحذفسلام دوست عزیز من تا حالا استفاده نکردم بکینگ پودر راحت تر هست و نرم میشه نونهاش اما با خمیر مایه اطلاع ندارم
پاسخ دادنحذفsalam
پاسخ دادنحذفin weblog shoma yeki az moshkelate bozorge ma ro tu belade ghorbat hal kardeh mamnun keh dasture pokhte in nane khoshmaze ro gozashtid va ma ro az khordaneh in nan haye ghorbat nejat dadin.Be khatere inke dobare mazeye nan o panir o gerduye vatani ro be ma hedye dadin mamnun
kheili dustetun daram
قربونت نازنین جان خیلی خوشحالم که دوست داشتی موفق و شاد باشی عزیزم
پاسخ دادنحذفmano doostam,alan too marhaleye khamirim,gozashtim ke esterahat kone,....age khoob az ab darad ke mam madyoonetoon mishim,chon mordim az bas inja noone toast khordim!
پاسخ دادنحذفاشالا که خوب میشه :)
حذفواه
پاسخ دادنحذفمن فردا ختما درست میکنم اگه خوب شه از این نان فانتزی خوردن نجات پیدا میکنم
مرسی
اشالا که خوب شه شما هم راحت بشید :)
حذفBa salam man aslan ba ham khob nashod sefto khoshk shod va yek khamire besyar kam ,chanta nan shoma ba in khamira dorost kardid
پاسخ دادنحذفva zamany ke vardane mikeshidam khamir jam mishod mishe begid moshkele kar chye ???? Motoshakeram
سلام عزیزم
حذفعزیزم ارد زیاد ریختی برای همین
جمع شدن خمیر موقع وردنه کردن دوتا علت داره یا روغن زیاد ریختید یا ارد
Chanta non bedast myad az in khamir tashakor leila jan
پاسخ دادنحذفعزیزم بستگی به اندازه نونی داره که شما میخوای درست کنی
حذفممکنه خیلی بزرگ درست کنی 2 تا در بیاد یا کوچیک درست کنی 4 تا در بیاد
منم درست كرذم.خيلي خوب شد.واقعا ممنونم
پاسخ دادنحذفنوش جونتون
حذفkheili khoob daroomad.fagat khamiram baz nemishod...yekam oonja aziat shodam.vagarna ham khoshmaze ham narm shod...
پاسخ دادنحذفleila khanoom mamnoon...khaste nabashid.
نوش جونتون خوشحالم دوست داشتید عزیزم
حذفسلام، سال نو مبارک. من امروز نان رو درست کردم اما خراب شد. لطفآ من رو راهنمائی کنید. بعد از اضافه کردن همه مواد، چون خمیر خیلی سفت شده بود، ۱/۴ پیمانه آب اضافه کردم. اما خمیر چسبناک شد.و مجبور شدم ارد اضافه کنم. در هنگام پخت نان ها حباب نداشت و سفت شد.
پاسخ دادنحذفمشکل چی بوده
؟
سلام سال نو مبارک عزیزم
حذفدوستم ارد زیاد اضافه کردید برای همین سفت شده
من درست کردم عالی شد. به دوستان پیشنهاد می کنم آرد رو یهو اضافه نکنند که سفت بشه. من دو پیمانه خیلی سر خالی ریختم بعد کم کم یه کوچولو دیگه اضافه کردم تا حدی که به دستم نجسبید دیگه مرسی از لیلا جون بابت این دستورهای مرحله به مرحله و عالی .
پاسخ دادنحذفنوووش جونت یلدا جوون
حذفsalam !
پاسخ دادنحذفvaghean dastet dard nakone besiaaar ali bod !!ma ro az pita bread khordan nejat dadi !!
سلام نوش جونتون خوشحالم دوست داشتید عزیزم
حذفbebakhshid, baking powder hamoon baking soda ast?
پاسخ دادنحذفنه دوستم فرق میکنن بکین سودا جوش شیرین هست
حذفmamnoon az javabetoon, man daram noono dorost mikonam ama nemidoonam khamir bayad chejoori bashe? shol bashe ya seft? be dast bechasbe ya nachasbe? man daram az raising flaour estefade mikonam, fekr nakonam niaz be baking powder bashe, nazare shoma chie? bazam mamnoon
پاسخ دادنحذفدوستم نباید سفت باشه و در عین حال نباید هم به دست بچسبه باید نرم و لطیف باشه
حذفاگر خیلی کم به دست بچسبه مهم نیست
چون موقعی که داری با وردنه بازش میکنی زیر و روش ارد میپاشی و درست میشه
اگر از ارد سلف ریزینگ استفاده میکنید که دیگه چه بهتر عاالی میشه و نیازی هم به بکین پودر نداره
شاد باشید
سلام
حذفمنم هم اومدم تشکر کنم. دیروز پختم و عالی شد. البته سری اول یه ساعت گذاشتم خمیر موند اما انگار هنوز ور نیومده بود چون خیلی به دست می چسبید اما یه مقدارشو بعد از 6 ساعت درست کردم خیلی خوب شد و خمیر کاملا ور اومده بود.
فقط یه مسئله. بجز ماهیتابه دیگه روی چی میشه پهنش کرد چون اینجوری ماهیتابه بعد مدتی از بین میره.
بازم ممنون. شما باعث شدید بعد مدنها مزه نان لواش رو دوباره حس کنیم.
سلام دوستم نوش جونتون
حذفشش ساعت خیلی خیلی خیلی زیاده
اصلا نیازی نبود بیشتر از نیم ساعت خمیر بمونه
اگر خمیرتون بدست میچسبیده دلیلش این بوده که ارد کم ریختید نه اینکه علتش ور نیومدن باشه
روی میز کمی ارد میپاشیدید و کمی هم روی خمیر و با وردنه بازش میکردید اینجوری راحت میشد کارتون و به دست یا وردنه هم نمیچسبید
حتی خمیرهایی که خمیر مایه دارن این همه نمیزارن برای ور اومدن
میتونید از سفال استفاده کنید سفال رو بزارید روی گاز یا باربیکیو وقتی داغ شد خمیر رو پهن کنید روش
شاد باشید
سلام . ممنون از راهنماییهاتون. راستش من دوباره نون درست کردم و همون نیم ساعت گذاشتم. اما کلا خمیر موقع پخت حباب نمی کنه حتی یه مفدار بیکینگ پودر هم زدم اما فایده نداشت. میشه بگید اشکال کارم کجاست؟ شاید باید بیشتر ورز بدم؟ البته چسبندگی خمیر بد نبود . کمی می چسبید . توی کاسه که جمعش می کردی یه گوشه دوباره پهن میشد. من تا اینو یاد نگیرم ول کن نیستم. ممنون می شم بهم کمک کنید. ضمناً بقیه غذاهاتون هم خیلی عالیند.
حذفممنون
سلام خواهش میکنم
حذفاحتمال زیاد شما حرارت ماهی تابتون رو دقیق نتونستید بدست بیارید که چطوری باید باشه
اگر ماهی تابه خیلی داغ باشه و حرارت همچنان بالا باشه نونها حباب نمیزنن
و اگر هم حرارت ماهی تابه کم باشه بازم حباب نمیزنه
و یک دلیلش هم سفتی خمیر هست که میگید خمیرتون سفت نیست
حرارت تابه رو زیاد کنید تا داغ بشه و بعد حرارت رو بزارید روی متوسط بمونه و کم و زیادش نکنید
خمیر رو که باز کردید بلافاصله که ماهی تابه داغه بندازید توش حباب میزنه بعد طرف دیگش رو برگردونید
امیدوارم اینبار خوب بشه
سلام. من بازم اومدم بگم دستتون درد نکنه این دفعه موفق شدم و نون خیلی خوبی از آب درومد. ضمنا پنیر رو هم درست کردم عالی شد. حالا می خوام برم سراغ غذای هندی.
حذفبازم ممنون
خوب خوشحال شدم دوستم
حذفنوش جوونت خوشحالم که دستور پنیر رو هم دوست داشتی
شاد باشی
لیلا جون اومدم تشکر کنم.
پاسخ دادنحذفامروز نون لواشو پختم
عالی شد. اولی و دومیش رو هنوز دستم نیومده بود دیر از رو حرارت بر می داشتم یه کم خشک شدن ولی بعدیاش خیلی خوب شدن. البته متاسفانه به عکس نرسیدن از بس برای خوردنشون ذوق کردیم!
:)
ولی به زودی میپزم عکسشو میفرستم حتما. فعلا اومدم تشکر کنم.
:)
خواهش میکنم نرگس جون خوشحالم دوست داشتید :)
حذف
پاسخ دادنحذفسلام
من اين نون طبق دستور درست كردم.به نظر خودم همه چيش درست بود حتي أون حباب ها رو هم موقعي كه داشت تو ماهيتابه درست مي شد ديدم اما يه اشكال داشت اينكه وقتي درست شد خوردمش مزه آرد مي داد به جاي مزه نان لواش .به نظر شما اشكال كار كجاست؟
سلام عطیه جان
حذفدوتا دلیل میتونه داشته باشه
یاخمیر رو نازک باز نکردید
و یا اینکه حرارت ماهی تابه زیاد بوده و زودی خال قهوه ای گرفته و نونهاتون کامل نپخته
حذففكر كنم دليل دومي باشه.دوباره امتحان مي كنم.
ممنون
خواهش میکنم
حذفkheili hayajan zade hastam ke be lotfe shoma toonestam nooni dorost konam ke maze noonay irano mide :)) hame chish khub shode vali yekam dore noon khoshk shode ... vali bazam khoshmazast ...
پاسخ دادنحذفنووش جونتون عزیزم خوشحالم که دوست داشتید
حذفاگر بعد خنک شدن نونها اونها رو توی پلاستیک یا ظرف در بسته قرار بدید نرم میشه
شاید کنارهای نون رو نسبت به وسطش نازک تر پهن کردید
شاد باشید
salam, manam in nono dorost kardam kheyli khob shod dastetun dard nakone .
پاسخ دادنحذفسلام مهسا جان
حذفنوش جانت خانوم خوشحالم دوست داشتید
Salam ,besiyar tashakor mikonam az dastoorat ghazaeiye khoobi ke dar websitetoon gozashteid.man in noon ro dorost kardam hame chiz kheyli khoob bood ama vaghti noon dorost shod dar baezi ghesmathash halate charb boodan dasht mishe lotfan rahnamaei konid ke elate an chist?
پاسخ دادنحذفسلام دوستم
حذفخواهش میکنم عزیزم
متوجه نشدم یعنی چطور چرب بود؟ این خمیر روغنش خیلی ناچیز هست اصلا چرب نمیکنه
شاید حرارت تابتون کم بوده نونتون کامل نپخته؟
Salam,
حذفman mojadadan emtehan kardam.nazare shoma kamelan sahih bood.in bar kheyli behtar shod.besiyar motshakeram.hamishe shado salamat bashid.
خواهش میکنم عزیزم
حذفنوش جانتون
سلام عزیزم
پاسخ دادنحذفمیشه به جای بگینک پودر مایه خمیر استفاده کنیم؟
سلام دوستم من با خمیر مایه امتحان نکردم تا به حال نمیدونم
حذفسلام. به نظر من شما واقعا یه هنرمندید. تا به حال چنین عکسهایی ندیده بودم. جالبیش اینه که همش ام خودتون گرفتید. تا حالا یکی دوتا رسپی ها رو امتحان کردم. واقعا ممنون
پاسخ دادنحذفخیلی ممنونم لطف دارید
حذفممنون از محبتتون خوشحالم وبلاگم به دردتون خورده
شاد باشید
از بی نونی دیگه داره گریم می گیره هر چی نون رو تست می کنم مزه نون ایران را نمی ده فردا می خوام درست کردنه نون را تست کنم. می شه روغن کمتر زد
پاسخ دادنحذفمیشه ولی همچین جالب نمیشه
حذفسلام لیلی جون
پاسخ دادنحذفمن نون رو درست کردم با اینکه خیلی نازک کردم خمیرو ولی وسطش برشته می شه ولی به نظرم دورش خوب نمی پزه
سلام عزیزم
حذفشری جون اگر خمیرتون رو یکدست بازش کنید و تابتون داغ باشه همه خمیر یکدست میپزه شاید تابه ای که استفاده میکنید وسطش نسبت به کناره هاش گودتر هست
سلام عزیزم
پاسخ دادنحذفمن هم مثل شما در آمریکا زندگی میکنم و مساله نون برام عذاب آور شده بود که خیلی اتفاقی با سایت شما و این دستور نان خوشمزه برخورد کردم و سریع دست به کار شدم و خدارو شکر خوب از کار در اومد
ذست شما واقعا درد نکنه که این مشکل من رو حل کردین
تنها یه مساله و اون اینه که شما در دستور اولیه آب نوشتین ولی در نطرات دوستان دیدم که از شیر استفاده کردند که این چه تفاوتی در مزه نان ایجاد میکنه؟؟؟
باز هم ممنونم
سلام دوستم
حذفنوش جونتون خوشحالم دوست داشتید عزیزم
شیر با اب زیاد فرقی نمیزاره توی کیفیت یا مزه نون
ولی مدت ماندگاری نونها با اب بیشتره ولی با شیر زودی باید خورده بشه
موفق باشید
Salam man malezi zrndegi mikonam pedaram be tazegi omade pisham vali az hamon roze aval moshkele non dasht va nemitonest nOn tost bokhore.chand dafe say
پاسخ دادنحذفKard khodesh non dorost kone vali ya seft mishodan ya sang:)) man diaham ye search zadam ke matlabe shonaro didam va shoro kardam be tahiyeye khamir va non pokhtam vaghean ali bod hamsaram bavar nemikard ke man pokhtam.dasteton dard nakone vaghean kheili matlabeton komak kard behem
سلام سپیده جون خوووشحالم خانوم که استفاده کردید و راضی بودید
حذفنوش جوونتون عزیزم
عالی عالی عالی
پاسخ دادنحذفمن که از دیدنش دهنم آب افتاد ;)
مررررسی
خواهش میکنم :)
حذفخوش حالم لیلا جان که درست کردی و اینجا گذشتی عکس ها خیلی زیباست.
پاسخ دادنحذفمرسی عزیزم دستت درد نکنه :)
حذفaaaliyeeee
پاسخ دادنحذفin weblog behtari p daghightarin ja vase yad gereftane mamnunaamm :*
پاسخ دادنحذفخواهش میکنم خوشحالم دوست داشتید :)
حذفمن درست كردم اما خميرم موقع بازكردن دوباره جمع ميشه و نميتونم خمير رو يك دست باز كنم در ضمن وقتى توى ماهى تابه ميزارم باز هم كمى جمع تر ميشه اشكال كارم كجاست؟
پاسخ دادنحذفاحتمالا مقدار اردتون زیاد شده و خمیرتون سفت شده برای همین جمع میشده
حذفالهی خدا هرچی تو دلته بهت بده نمیدونی چه قدر خوش حالم بالاخره تونستم نون بپزم خیلی خوشمزه شده اصل نون لواش دستتون درد نکنه خدا خیرت بده
پاسخ دادنحذفمرسی لینا جون
حذفنوش جونت خوشحالم دوست داشتی
با تشکر اگه ممکنه مفدار درجه حرارت با آون یاتنظیم حرارت تابه را توضیح دهید من هر کار میکنم قبل از قهو ه ای شدن روی نان زیر نان قهوه ای میشود
حذفمگه میشه روی نون قهوه ای بشه وقتی که کف نان به تابه هست؟!!!
حذفوقتی یک طرف نون قهوه ای شد طرف دیگش رو برمیگردونیم تا اونطرفم قهوه ای بشه
با تشكر از دستور هاي خوبتون، خيلي اسون يود و نون ها خوب شدن.
پاسخ دادنحذفخيلي ممنون از دستور راحت وخوبتون، خيلي اسون درست شد و عالي شد
پاسخ دادنحذفنوش جونتوون ستاره جون
حذفخوشحالم راضی بودید عزیزم
همین الان درستش کردم...عاااااااااااااااااااالی بود.......دستت طلا :) با سکرمبلد اِگ و جعفری و گوجه و سس مایونز خونگی خوردیم کلی چسبید....مممممم به به
پاسخ دادنحذفنوش جونتون خوشحالم دوست داشتید خانوم
حذف:)
salam :) man japon zendgy mikonam nemidoonam bekin poder asan be japomi chy ,iske :D age arde makhsoose noon pokhtan begiram kafie? merc :*
پاسخ دادنحذفسلام
حذفنه بدون بکینگ پودر نمیشه عزیزم
میتونید نون لواش با دستور خمیر مایه رو درست کنید البته اگر میدونید خمیر مایه به ژاپنی چی میشه
:D
:D ba arde makhhsoose noon dorost kardam alyyy shooood :* vaghean mamanoonam az in web site ghashangetooon har jasho negah mikonam chizaee khoooshmaze alyyyy mibonam :* mochakeram BAHARAK
پاسخ دادنحذفنوش جونتون خوشحالم دوست داشتید خانوم
حذف:)
Leila jan man ojagham 6 shomare dare,vbenazareton kodom darajash bara in nan monasebeh ?? Mamnun
پاسخ دادنحذفاول بزارش روی 6 وقتی خوب داغ شد بزارش روی 4ونیم یا کمی بیشتر
حذفMan konam hobabhaye rizi mizane, fekr mikonid dalilesh chy bashe??
پاسخ دادنحذفخشک بودن خمیر زیادی ارد میریزید بهش
حذفاز حرارت نامناسب هم میتونه باشه
زیادی داغ میکنید بعد یهو کم میکنید
یعنیاااااااااااااا
پاسخ دادنحذفای ول
یعنی آخرشی.
عااالی شد
امیدوارم همیشه به هرچی خواستی برسی
بووووس
نوش جوونتون باشه عزیزم خوشحالم دوست داشتید
حذفsalam. bebakhshid mikhasam beporsam in roghan k neveshtid, che noe roghani bayad bashe va key ezafe mishe be mavad?
پاسخ دادنحذفسلام
حذفروغن مایع معمولی عزیزم همراه با اب و ارد اضافه میشه
اگر دستور رو بخونید نوشتم کی اضافه میشه
سلام
پاسخ دادنحذفچوخ ممنون بو مطلب دن. یئنه یاشاسینلار تورک خاتین لاری کی اولماسایدیلار اینترنتین آشپازلیقی معطل قالاردی!!!
من البته سنین مطلبین گؤرمه ماقدان قاباق اؤزوم خمیر جورله دیم (دوز وورمامیشدیم) و چؤره ک لریم ده اول تجربه یه گؤره پیس چیخمادی. ایندی ده بیر درین تاوا تاپمیشام، ایسته ییره م ساج کیمی گاز اوستونده پیشیره م.
بیر ده اگر تفلون تاوانین ایچینده پیشیره سن و یاغ ووراسان تاوایا، اولار. هندی لرین بیر چؤره ک لری وار کی بؤیله پیشیررلر.
هله ائیله ماق اولار سریمساق توزی دا یا باشقا داد وئره نلردن ده استفاده اولسون.
ارادت
سلام
حذفچوخ تشکور :)
لطفوز وار
دوزده اونون دستورودا وار منیم وبسایتیمدا
:)
شاد گالین ساغ یاشایین
به به. جناب عجب دستور عالی بود. خدا عمرت بده. خیلی نون خوبی پختم البته با دستور ویژه شما..من عاشق نون تازه هستم.در دانمارک زندگی میکنم و زیاد با نون های اینجا حال نمیکنم. خلاصه ممنون و موفق باشید
پاسخ دادنحذفنوش جوونتون باشه
حذفخوشحالم دوست داشتید
سلام
پاسخ دادنحذفمن عاشق وبلاگتمممممم،
من ابن نون رو درست کردم، ولی خمیرش جمع میشد و هرچی نازک می کردم دوباره کلفت می شد. آبشم به نظرم خوب بود. ولی نانم خوب شدن . تنها مشکلشون کلفت بودنشون بود.
که اونم بخاطر جمع شدن خمیر بود.
میشه راهنماییم کنی علتش چیه؟
ممنون از این تجربیاتت
سلام
پاسخ دادنحذفواقعا نمیدونم چی بگم منو که معتاد این وبلاگ کردی!! تا میخام درس بخونم باز یه سر میام اینجا می چزخم و ...
ممنونممممممممممم
نم خمیرم با اینکه به نظرم آبش خوب بود خودشو جمع می کنه!! نانام تنها مشکلشون کلفت بودنشون بود، چون هز چی میخاستم نازک کنم دوباره جمع میشد
ممنون میشم کمک کنی
حذفاخییی عزیزم خوشحالم براتون مفید بوده
ارد زیادی ریختید دوستم برای همین جمع میشده
agha man ashegheeeeeeeeeeeeeeeeetam
پاسخ دادنحذفنوش جوون
حذف:)
Salam , man Dorost kardam , alie dar oumad
پاسخ دادنحذفنوش جوونتون باشه
حذفMerci duste aziz, bara avalin bar dorost kardam khub shod, badaz 6 mah tunestim noone lavash bokhorim, mamnoon,
پاسخ دادنحذفنوش جووون دوستم
حذفچقدر دستور خوبیه! من حتما امروز درست می کنم. مرسی!
پاسخ دادنحذفنوش جاان
حذفبي نهايت ممنون از اين دستور نون. راستش ما تو غربت ديگه حالمون بهم خورد انقد نوناي بي مزه خورديم. از وقتي نونو درست كردم با ذوق و شوق پا ميشيم با همسرم صبحونه ميخوريم. من يه بار در هفته نون ميپذم بعد تو فريزر نگهشون ميدارم، مزه ش اصلا عوض نميشه. يه دنيا ممنون واسه حس خوبي كه با دستور پخت اين نون به خونه ما آوردين.
پاسخ دادنحذفنوش جووونتون باشه دوستم خوشحالم دوست داشتید
حذفچه سعادتی بالاتر از این که دل هموطنم رو شاد کردم در غربت
:) نوش جون
سلام لیلا خانم نازنین. من هم به لطف شما برای اولین بار بعد از 38 سال نان پختم. اما متاسفانه خشک میشه بلافاصله پس از برداشتن. البته من دو عدد تخم مرغ هم به لیست بالای شما اضافه کردم و بکینگ پودر رو هم دو قاشق زدم به جای بکی. آرد هم سفید نبود. و متاسفانه در خلال مدت نیم ساعتی که میبایست مخلوط رو در جای گرمی میزاشتم این امکان به دلیل کشور بسیار سردی که در اون زندگی میکنم وجود نداشت و در محیط طبیعی اتاق گذاشتم. این امکان وجود داره لیلا جان بفرمایید چه دلایلی میتونند باعث بشن که نان خشک در بیاد و یا زود خشک بشه؟! که در آینده نزدیک در کارم لحاظ کنمشون. یک دنیا سپاس و درود برای مدیریت و وبلاگ بسیار ارزشمندت خانم گل. .
پاسخ دادنحذفسلام لیلا جون خوبی خانومی؟
پاسخ دادنحذفخواستم یک فضولی بکنم، چون فکر میکنم درستش این-ه که فضولی کنم در این مورد خاص.
خیلی از دیدنش ناراحت شدم، اما متاسفانه اینجور دزدی ها کم نیست. متاسفم براشون. و به شما هم تبریک میگم که اینقدر کارت درست-ه که همه میان خونە ات (وبلاگت) دزدی!
اینهم لینکش
http://www.iranvij.ir/fa/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B4.html
سلام,ممنون از دستور راحت و عالی تون,اگه بخوام تو فر نون را بپزم باید چکار کنم
پاسخ دادنحذفسلام عزیزم خشک میشه داخل فر
حذفسلام خیلی ممنون بابت دستورای خوبتون
پاسخ دادنحذفمن تازه با سایتتون اشنا شدم نون لواش رو دیدم خیلی هوس کردم چون گیرم نمیاد
درست کردم ولی مثل عکسای شما خوب نشد میخوام ببینم ایراد کارم کجا بوده
نونای من مثل شما اینقدر حباب نزد کمتر بود البته وقتی ی کم کلفت تر گرفتم بهتر شد و اینکه من تاحالا نون درست نکردم اینکه میگین ور بیاد یعنی چ جوری بشه؟ حجم خمیر من زیاد نشد و وقتی میخواستم گوله کنم چسبناک بود و مجبور شدم ارد بهش بزنم
اگه میشه راهنمایی کنین
ولی طعم و بوش خیلی خوب بود خیلی ممنون
سلام عزیزم
حذفخمیر تون صفت شده
این خمیر خمیر مایه نداره برای همین حجمش زیاد نمیشه
دلیل اینکه نوشته استراحت کنه ور بیاد اینکه که گلتون خمیر ازاد بشه تا بشه راحت باهاش کار کرد
نباید ارد اضافه میکردید
فقط کمی موقع باز کردن خمیر باید ارد بپاشید تا به وردنه و میز نچسبه
نوش جوونتون باشه
Salam, ye soal daram , shoma tokhme morgh estefade nakardin, mishe tokhme morgha ham zad ya na??
پاسخ دادنحذفسلام
حذفتخم مرغ نداره عزیزم چرا میخواین اضافه کنید؟؟
نه نمیشه
سلام و خسته نباشيد، مي خواستم بپرسم وقتي خمير رو براي نيم ساعت مي ذاريم كنار، ايا بايد حجمش دو برابر شه حتما؟ من خميرم نرم و لطيف در امده اما نيم ساعت گذشته و هنوز تغيير زيادي تو حجمش نمي بينم
پاسخ دادنحذفسلام نه عزیزم
حذفچون خمیر مایه نداره که حجمش دوبرابر بشه
سلام و ممنون بابت اشتراک
پاسخ دادنحذفبدون روغن هم میشه این نان رو تهیه پخت؟
میشه اما روغن باعث نرمی نون میشه عزیزم
حذفعرض أدب دوست عزيز ممنون إز اطلاعات خوب شما .حقيقت من انگليس هستم ما در اينجا ماشن ناواني تهيه كرديم ولي اطلاعات كافي نداريم براي درست كردن نآن خوب لواش اگه محبت بكني موارد مورد نياز براي تهيه برام بفرستي ممنون ميشم
پاسخ دادنحذفسلام قسمت سرچ وبلاگ بزنید نان لواش دستورش میاد براتون
حذفشاد باشید
مرسی دوست عزیز من درست کردم خیلی خوب شد.
پاسخ دادنحذفنوش جوونتون باشه عزیزم
حذفسلام ممنون از رحمات شما
پاسخ دادنحذفمن درست کردم نون خوب نشد فکر میکنم علتش اندازه گیری مواد خوب نبود پیمانه آرد همون 100ml?
سلام عزیزم
حذفعزیزم هر پیمانه استاندارد برابر هست با 236 میلی لیتر
عالی عالی عالی
پاسخ دادنحذفخیلی سریع حاضر شد و بسیار خوشمزه شد
سلام میبخشید توی فر هم میشه درستش کرد؟ ممنون
پاسخ دادنحذفنه خشک میشه عزیزم
حذفسلام. من این دستورو توی این سایت دیدم و چون میدونم شما به کپی حساسین گفتمکه بدونین. عین دستور شمارو کپی کرده بودن
پاسخ دادنحذفhttps://7ganj.ir/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%D9%8A%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%86-%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B4-%D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%8A-%D8%8C-%D8%A8%D8%B3%D9%8A%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%B1%D9%8A%D8%B9-%D9%88-%D8%AE/
ممنون عزیزم لطف کردید تشکر
حذف