
مواد لازم
گل کلم: 1عدد بزرگ
کلم پیچ سفید : 1عدد متوسط
کلم پیچ قرمز:1عدد کوچک
هویج:نیم کیلو
هویج:نیم کیلو
کرفس:یک دسته متوسط
سیب زمینی ترشی:نیم کیلو
سیر:2 بوته
فلفل ریز تند :10 عدد
پیاز کوچک : 5-6 عدد" پیازی که کمی کوچکتر از گردو باشد
پیاز کوچک : 5-6 عدد" پیازی که کمی کوچکتر از گردو باشد
هویج را حلقه حلقه میکنیم
ساقه های کرفس را خورد میکنیم
سیب زمینی ترشی را درشت قاچ میکنیم
کلم ها را به اندازه ای که همیشه در سالاد استفاده میکنیم خرد میکنیم"کلم قرمز در ترشی باعث میشود ترشی رنگ زیبایی به خود بگیرد و صورتی شود
گل کلم را تکه تکه کرده به اندازه دلخواه خرد میکنیم
همه موارد بالا به جز" سیر و فلفل وگوجه فرنگی " را شسته و خورد میکنیم همان طور که در تصویر مشخص است و میگذاریم خوب اب ان گرفته شود و خشک شود
همه مواد ترشی را در ظرفی بزرگ میریزم و خوب مخلوط میکنیم
بعد در شیشه مورد نظر میریزیم و فشار میدهیم
1/4 شیشه رو سرکه و بقیه رو با اب جوشانده شده خنک شده + نمک دریایی پر میکنیم
از سرکه فیلتر نشده استفاده کنید که ترشیتون خیلی خوشمزه تر میشه مامانم خودش همیشه این سرکه رو تهیه میکنه
اگر امریکا هستید میتونید امادش رو از فروشگاها تهیه کنید
از محکم بودن در شیشه های ترشی مطمئن بشید اگر شک داشتید میتونید مثل من اول با پلاستیک ببندید و بعد در شیشه رو محکم کنید
شیشه ترشی را در جای خنک و تاریک نگهداری کنید ترجیحا در یخچال
بعد در شیشه مورد نظر میریزیم و فشار میدهیم
1/4 شیشه رو سرکه و بقیه رو با اب جوشانده شده خنک شده + نمک دریایی پر میکنیم
از سرکه فیلتر نشده استفاده کنید که ترشیتون خیلی خوشمزه تر میشه مامانم خودش همیشه این سرکه رو تهیه میکنه
اگر امریکا هستید میتونید امادش رو از فروشگاها تهیه کنید

از محکم بودن در شیشه های ترشی مطمئن بشید اگر شک داشتید میتونید مثل من اول با پلاستیک ببندید و بعد در شیشه رو محکم کنید

شیشه ترشی را در جای خنک و تاریک نگهداری کنید ترجیحا در یخچال
بعد از4 هفته ترشی شما اماده است
نوووش جان
نوووش جان



ماشاالله به این همه هنر . وصف العیش ، نصف العیش
پاسخ دادنحذفعکسه یه طوریه که الانه نصف شبی ، منِ مَرد ، ویار کردم .دستت درد نکنه
:) ممنون از لطف شما
پاسخ دادنحذفYe solai dashtam ab dakhele shishe nemirizid
پاسخ دادنحذفسیما جوون نه چرا بریزه؟ درشونو که میزاریم ابش کمتر هم میشه و باید یه مدت بعد سرش رو دووباره سرکه بریزیم
حذفshikamoo joonam salam az ghazahaye khoshmazat mamnoon to FB share kardam site ro.:))
پاسخ دادنحذفage mishe dastoore TORSHI SALAD MASHHADI ro bezar mamnoon misham
ghorbanet
ممنون نوشین جون چشم سعی میکنم بزارم
حذفشاد باشید
عاااالی ، چقدر دلم خواست ؛ دست گلت درد نکنه
پاسخ دادنحذفجات خااالی عزیزم
حذفوای دهنم آب افتاد با لوبیا پولو چه میچسبه , مثل همیشه عالی :D , rasti barnameye barname farsi saz dl kardam
پاسخ دادنحذفاره با لوبیا پلــــــــو محشره یادم انداختی :))
حذفبرای فارسی تایپ کردن منظورت هست ؟
salam be kadbanoo...
پاسخ دادنحذفSoali dashtam. Man arde saboos dar kharidam! nemidoonam mishe az in ard be jae ard mamoli dar nan ha estefade kard? mikhastam nan khanegi doros konam ke rahatam bashe ama dastoorate shoma ba ard bood jaigoozin mishe kard?
Saboos gandoom ba arde saboos dar fargh dare?
سلام مریم جان
حذفاره عزیزم میتونی جایگزین کنی
البته برای بعضی نان ها که تقریبا مثل شیرینی میمونن نمیشه اما برای باگت ها و نون بربری و .. تست خانگی میشه استفاده کرد
سبوس گندم با ارد سبوس دار فرق داره
سبوس گندم پوست کندم هست
ارد سبوس دار ارد همراه سبوس هست که بهش ارد کامل هم میگن
azizam mishe javabamo bedi tu ghesmate keike shokolati vasat coment gozashtam..mishe tu fer dorost kard?
پاسخ دادنحذفچشم دوستم شرمنده متوجه سوالتون نشده بودم الان پاسخ میدم
حذفترشی خوشمزه و خوشرنگ ...واقعا خوردن داره بناگوشم تیر کشید. عالیه
پاسخ دادنحذفجاتون خالی صفا جان
حذفاره عزیزم :د
پاسخ دادنحذفخوب پس راحت شد کارت :)
حذفsib zamini torshi az koja peyida kardiii in ghadr chizaye ajib gharib kenare sib zaminiha mibinam to foroshgah ke nemidonam kodom sib zamini torshi hast mishe esme englisisho begin kheili mamnoon az zahmateton
پاسخ دادنحذفسلام دوستم از فروشگاها میتونید پیدا کنید اگر در امریکا باشید اسمش هست
حذفJerusalem artichoke
اومدم بگم کاش یه ترشی خوشمزه آموزش بدی ..پستتو دیدم خوشحال شدم.
پاسخ دادنحذفسرکه فیلتر نشده یعنی چی عزیزم؟ روش خاصی داره؟
سمیه
:)
حذفسرکه رو که درست میکنن اون تفاله انگورها رو روش اب داغ و جوشیده میریزن و میزارن یکم بمونه بعد اون رو از صافی ردش میکنن که خیلی خوشمزه تر از سرکه هست
و به تیزی سرکه هم نیست
لیلا جوون چی کردی؟؟؟ من الان تو صفحه فیس بوکت متوجه این پست شدم و کلی وقته فقط دارم به رنگ و آب این ترشی نگاه می کنم و سیر نمی شم
پاسخ دادنحذف******** فوق العاده است
قربونت مرسی لاله جون
حذفشما سیبزمینی ترشی رو به چه اسمی میخرین؟ من ملبورن هستم و ندیدم تا حالا :)
پاسخ دادنحذفJerusalem artichoke
حذفهست عزیزم
چه جالب. مرسی لیلا جون. تو عکس اول اون سبزه چیه؟
پاسخ دادنحذفبعد اینکه من ترشی آلوچه (گوجه سبز) که میندازم بعد از یه مدت نرم میشه دوست ندارم. دوست دارم آلوچه همونطور سفت بمونه ولی بلد نیستم. راهی هست؟ بوس
سمیه
سمیه جون اون سبزها گوجه فرنگی کال هستن عزیزم
حذفمن تا حالا ترشی گوجه سبز ننداختم نمیدونم متاسفانه
دست گلت درد نکنه لیلا جون . خیلی خوش آب و رنگ شده عزیزم . نوش جونتون .
پاسخ دادنحذفمرسی عارفه جون
حذفسلام دوستم..اگه آب بریزیم که دبگه ترشی نمی شه!!می شه شور"_؟؟؟مگه نه؟
پاسخ دادنحذفسلام
حذفنه عزیزم شور تنها با اب و نمک تهیه میشه و یا نسبت سرکه استفاده شده خیــلی کمتر از ابی هست که توی شور استفاده میشه
شور بیشتر با گل کلم و مقدار کمی هویج و خیار درست میشه
در حالی که ترشی مخلوط موادش بیشتر هست
leila joonam ba tashakore faravan az to azize honarmand , mikhastam age momkene mizane namak ro soal konam, rastesh khastam dorost konam vasam soal pish omad ke hala cheghadr namak berizam? :) mamnoonam golam
پاسخ دادنحذفدوستم من نمکش رو چشمی میریزم و اب ترشی رو مزه میکنم وقتی کمی نمکی شد کافیه ولی نباید شور بشه
حذفلیلا جون
پاسخ دادنحذفاز موسیر استفاده نمیکنی واس ترشی مخلوط؟؟ چقد خوشرنگه .. . عالیه.. ممنونم
نه عزیزم
حذفخواهش میکنم
:)
salam, man in torshio dorost kardam vali kamii tiz shode yani serkash ziyade kami , bayad chi kar kard , mishe kami in tizisho gereft
پاسخ دادنحذفسلام
حذفمیتونید مقدار کمی از مواد ترشی درست کنید و با مقداری اب جوشیده سر شده به ترشی اضافه کنید
لیلا جان من این ترشی رو درست کردم ولی بعد از چند روز سیرم رنگش سبز شد علتش چی میتونه باشه؟الان باید چیکار کنم؟ترشیم هنوزقابل خوردن هست یا خراب شده؟
پاسخ دادنحذفممنونم
رنگ سیر منم سبز شده. فکر کنم رنگ کرفس رو گرفته
حذفدوستم به خاطر نمک ید داری هست که داخل ترشی استفاده کردید
حذفلطفا اسم فروشگاه که سیب زمینی ترشی خریدید رو بگید ممنون
پاسخ دادنحذفWhole Foods Market
حذفMersi
حذفاسم انگليسي سيب زميني ترشي چيه؟
پاسخ دادنحذفJerusalem artichoke
حذفسلام واقعا کارتون عالیه میشه بدونم چطور رنگ ترشی بنفش خوشرنگ شده ؟ ممنونم
پاسخ دادنحذفسلام ممنون عزیزم
حذفکلم قرمز باعث صورتی شدنش شده
عالیه
پاسخ دادنحذف