ترشی قارچ




این ترشی یکی از ترشی های مورد علاقه منه و برخلاف ترشی های دیگه نیازی به صبر کردن نداره که ترشی برسه
شما میتونید مواقعی که ترشی دلتون خواست یا مهمون داشتید این ترشی رو  3 سوته درست کنید و استفاده کنید

مواد لازم :
قارچ دکمه ای : 200 گرم
فلفل چیلی خشک : 8 عدد 
پیاز: ریز: 12 عدد
تخم گشنیز: 2 قاشق غذا خوری
ترخون خشک: 2 قاشق غذا خوری
سیر : 10 حبه
زرد چوبه : 1/2 قاشق چای خوری 
نمک : کمی
سرکه سیب : 2پیمانه
شکر :   2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون مقداری




قارچها رو با دستمال یا حوله مرطوب پاک کنید قارچها رو نشورید چون اب به خودشون جذب میکنن 
پیاز ها رو پاک کنید 
 ابتدا قارچهارو با فلفل و ادویه ها رو داخل قابلمه کوچک و گودی بزارید بجوشه 2-3 بار که جوشید بقیه مواد و شکر رو بریزید
  
تا وقتی که حجم سرکه کم شد و پیازها پختن از روی حرارت بردارید اما اجازه ندید که پیازها کامل بپزن کمی بین خام و پخته بهتر هست
وقتی ترشی کامل خنک شد روش مقداری روغن زیتون بریزید و نوش جان کنید
میتونید این ترشی رو داخل شیشه درون یخچال تا 2 هفته نگهداری کنید

نکته اول: موقع درست کردن ترشی خونه بوی سرکه میگیره اگر بوی سرکه رو دوست ندارید باید درو پنجره هاتون رو باز بزارید

نکته دوم: اگر سرکه شما خیلی تند و تیز هست میتونید مقداری اب رو جایگزین مقداری از سرکه بکنید مثلا:  1-1/2  پیمانه سرکه بریزید و نیم پیمانه اب  در صورت اضافه کردن اب دیگر نیازی به اضافه کردن شکر نیست

این ترشی رو هم قبلا با قارچ بزرگتر درست کردم




۱۸ نظر:

  1. چه خوشمزه
    چه رنگی..دهنم آب افتاد

    پاسخ دادنحذف
  2. با این که همین الان یه کاسه پر خوردم اما بازم دلم میخواد

    پاسخ دادنحذف
  3. خوش به حال کسانی که با شما زندگی می کنند

    پاسخ دادنحذف
  4. سلام لیلا جونم منم تازه پیوستم به وبلاگ شما رویا هستم ایمیل جیمیل نداشتم با اسم دخترم اومدم طوبی خانم همه چی عالی مثل بقیه کارات درفیس بوک میبینمت بای

    پاسخ دادنحذف
  5. ســــــــــــــلام رویا جون خوش امدی :))

    پاسخ دادنحذف
  6. وای لیلا جون من هی باید در حال اکتشاف باشم در این وبلاگ یکی از یکی خوشمزه تر

    پاسخ دادنحذف
  7. خوشحالم میشم مفید باشم براتون ماری عزیز

    پاسخ دادنحذف
  8. راستی رویا جون من با اسم مریمی میومدم دیگه با گوگل اکانتم دنبالتون میکنم و خیلی هم از آشنایی با شما خوشحالممممممممممممممم

    پاسخ دادنحذف
  9. در هر صورت خوش اومدی من هم همینطورعزیزم :)
    راستی دوستم من اسمم لیلا هست :)

    پاسخ دادنحذف
  10. لیلا جون ببخشید نمیدونم چرا نوشتم رویا ؟!!! آخر شبی چشام قیلی ویلی میره انگاری

    پاسخ دادنحذف
  11. ;)
    مهم نیست عزیزم
    شب خوبی داشته باشی

    پاسخ دادنحذف
  12. Salam bebakhhsid, man AU zendegi mikonam , mishe begin too kharej az iran be serkeye sib chi migan ?! man chizi paida nakardam too supermarket ha...
    mamanoon az dastoor haye fogholadatoon....

    پاسخ دادنحذف
  13. سلام دوستم به سرکه انگلیسی میگن Vinegar
    apple Vinegar
    مرسی از لطفتون :)

    پاسخ دادنحذف
  14. ما این ترشی رو با شل ماش و قمری (فکر می کنم یه آش اصفهانی باشه) خوردیم. بسیاااااار خوشمزه بود. مرسی لیلا جان :)

    پاسخ دادنحذف
  15. بابا دختر تو خیلی هنرمندی شنیده بودم ترکها خیلی با سلیقه و خوش دست و پنجه هستند حالا دیگه بهم ثابت شد لاله

    پاسخ دادنحذف
  16. سلام میشه این ترشی رو با قارج کنسروی هم درست کرد؟

    پاسخ دادنحذف